Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Perpiqu sa te duash ta shohesh me syze roze, AF ka marre fund prej shume kohesh, une kam filluar postoj vetem thashetheme, pfff...
Si tha Allen : "Zoti ka vdekur, Marx ka vdekur, une s'po ndihem dhe aq mire." :shrug: /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Ua...o Lara per zotin tani e hapa faqen perpara dhe pashe tekstin e kenges.Te betohem!Per zotin...Shyqyr qe je e martume ...se per içik me fute friken mi dreq.

loaded

Primus registratum

Jo me jo...se se thashe qe mu deklarove.Me fute friken se na nxore qe kemi telepati me rreze 1500 km.
Zakonisht kshu lloj telepatish kam vetem me tim ate kur me thote ne tel:E kam fiksim Milan-Empoli 2. :rolleyes:

loaded

Primus registratum

E bukur tjeter eshte Simply red-In your mind edhe Irene Nonis-Recogn'eyes.Kam ble 1 compilation qe i ka te gjitha kto te fundit.

jula

Primus registratum

Po me duket vetja si UFO: CD i fundit i blere "I dieci comandamenti", nga musical me te njejtin titull...Moses ma hiqte trurin ne teater mua... /pf/images/graemlins/blush.gif

loaded

Primus registratum

O Jula ktu ne Itali nuk skandalizohet njeri se shumica jane ufo(si puna jote) po shko iher ne Shqipri me blejt disqe.O Lara nje dite para se te vija ne Itali shkoj nga tregu afer stacionit andej me ble nja 3-4 disqe me i marr me vete.I them atij shitesit(Te betohem ka ndodh fiks):"A e ke ate kengen e fundit te Dreams-ave?"Ma ktheu:"Te q***a dreamsat ne b**e!"

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] O Jula ktu ne Itali nuk skandalizohet njeri se shumica jane ufo(si puna jote) po shko iher ne Shqipri me blejt disqe.O Lara nje dite para se te vija ne Itali shkoj nga tregu afer stacionit andej me ble nja 3-4 disqe me i marr me vete.I them atij shitesit(Te betohem ka ndodh fiks):"A e ke ate kengen e fundit te Dreams-ave?"Ma ktheu:"Te q***a dreamsat ne b**e!" [/qb]
hallall shitesit! :smash:

jula

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:
Gjynah fakiret, shkuan per l***.

Me ka marre malli per shtepine time te vjeter tek Via Paolo Fabbri, komshiu VIP behej tape pothuajse pernate dhe shperthente si ne koncert:

"E notte ancora e suono,
non so nemmeno io per che motivo,
forse perche son vivo......." :cry: :cry: :cry:
C'nostalgji, mor, i dh***** racen!

loaded

Primus registratum

Une s'di si behet Lara.
Ca nostalgji leshi po ik.Vjet banoja ne dhome me nje shok qe kishte fiksim fare mushkonjat,si duronte dot.Mua(si gjysem jevg qe jam) s'me japin bezdi fare.Vetem kur ne mes te nates,ndizte driten dhe i ndiqte me Spray neper dhome duke share.Une mbuloja koken me jastek.Dhe ti me tregon nostalgjine...

jula

Primus registratum

Nje shok ideali.
Nejse, kemi modesti lokale: eshte nje nga kantautoret me .....ahhhh....ME! te Pizzalandias.

loaded

Primus registratum

O Jula...A do ta boj dhe une siç me beri shitesi mua per dreamsat? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Nuk ma ni fare...Vetem kam respekt per juve po te jete per mua e them me plot gojen:"Te q***a Gucinin ne b***e!"

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Nuk ma ni fare...Vetem kam respekt per juve po te jete per mua e them me plot gojen:"Te q***a Gucinin ne b***e!" [/qb]
Bujrum, po , pa te keq po ta them, objektivisht ti nuk arrin dot deri aty. :devil:

Nuk ka pse te zien me gure kryesisht preferencat e mia, ehhh...me tolerante! /pf/images/graemlins/wink.gif