nelke po ti paske hall te madh .kush eshte ai "ne te djathte" qe paska nje muhabet kaq interesant? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif apo top sekret? :shrug:Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] E di qe se ke keq ti? Nenemadhja do te me ndihmonte shume. Jam e sigurt, jo ne kuptimin qe thua ti (ate te ndonje akti supernatyral, si p.sh. te fluturoje me tigan deri tek une dhe t'ja fusi me grusht ketij rrobit ne te djathte), por vetmine (qe eshte strumbullari) do te ma thyente, lere pasatj qe edhe nese ajo vete nuk arrinte ta bente kete, ajo bereta me kuadrata qe vinte ne koke do me jepte pune per dite me radhe. Ndonjehere te bejne me shume shoqeri beretat. [/qb]
mundesisht kur te gromesish ,me lajmero nja gjysem ore para te marr motorrin dhe te iki sa me larg :lol:Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Mire e ke o Tushe, rrasi i menje t'ehte futi dhe i krrikell birre qe te lshosh i grromsine te forte edhe t'bish rehat. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
mos erdhi gje "hena"?? Po cfare po kerkon, qe i qenke futur ktij procesit te seleksionimit te salciceve? Kielbasa?Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Vetekategorizimet (ose jo kategorizimet ne kete rast) ma bejne shume me te lehte punen e seleksionimit. /pf/images/graemlins/wink.gif Natyrisht, ti duhet ta kuptosh qe je Salcice! [/qb]
epo kujdes se mos fikesh ne ndonje vend ters /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif 24-ore pa ngrene si pak harxhoke ,si thua moj nelke? :wave:Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Kordele ke ngrene ndonje gje te mire ti sot?
Une jam e pangrene qysh dje ne ora 5, dmth 24 ore pa ushqim. Funksionoka makina edhe pa benzine... [/qb]
Kam bindje se e kupton c'kerkoj, pyetja me e dobishme do ishte : Si nuk u ngope njehere?Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb]mos erdhi gje "hena"?? Po cfare po kerkon, qe i qenke futur ktij procesit te seleksionimit te salciceve? Kielbasa? [/qb]Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Vetekategorizimet (ose jo kategorizimet ne kete rast) ma bejne shume me te lehte punen e seleksionimit. /pf/images/graemlins/wink.gif Natyrisht, ti duhet ta kuptosh qe je Salcice! [/qb]
nelke me pak fjale sbesoj ti mbash mend te gjitha,por po te them kryesoret.Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Fontana I am a Bargain! (me fal per anglishten)
Teper ekonomike, por edhe e forte. Tamam investim i mire. Ti ke ngrene ndonje gje te shijshme sot? Dua ta di se kam qejf t'ja shtoj stomakut tim ulerrites mizerine. [/qb]
flet po duhet qe dhe ana tjeter te jete ne te njejten situate.keshtu sic eshte tani as SMS sme dergon dot. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Pse flet ne telefon stomaku yt? [/qb]
don't feel special now....sa te rroc...do e kerkocFillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Kam bindje se e kupton c'kerkoj, pyetja me e dobishme do ishte : Si nuk u ngope njehere?[/qb]