E vune re e Blendo... se mos thush qe po te tradhtoj masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft.:
[qb] E ke vene re dhe ti Blend sa pak shance me jep ky qenia me bisht mua?? Dhe njehere qe e solli koken u zhduk me vrap. Thua te jem pa takt??? [/qb]
Se fose vero...Fillimisht postuar nga Lara Croft.:
[qb] Non so rezistere a certe tentazioni /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ai e lu belin vetem ne krevat /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Po BÇ-ja a ekrce mi, di gjo njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif :idea: [/qb]
Je ne vehte... ne rrezik e ne nevoje njeri tjetrin ta ndihmojme (kendoni kecat dhe mamadhia, Teatri i kukllave Elbason /pf/images/graemlins/laugh.gif )Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Muno ato qe s'dikam una dike ti /pf/images/graemlins/laugh.gif sa mire /pf/images/graemlins/laugh.gif msoje shoqnine te mos ngeli pa u shkund kur osht makarena dhe asereja /pf/images/graemlins/wink.gif
.....[/qb]
Po imagjinoja se si mund te ishte e sh#@#@** nje agjenci udhtimesh.. Na kuriozove me gjithmen /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft.:
[qb] Me shk*%&** afgjensi qe eshte kjo Ada Air nuk ka ne bote. Ma hoqi trurin... [/qb]