Rezistenca!

a-alket

Primus registratum
Re: Rezistenca!

une thashe se ju ne boston vdisni per njoni-tjetrin..fillut me blackmail tashti.....apo kto jane nga worcester jo nga boston? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Nuk e di te tjeret por une i kam shume xhan albforumsat qe kam takuar. Po vjen pranvera... po afrohet koha per nje BBQ tjeter me duket. Aparatin fotografik e kam mbushur me film te ri... vetem se dua dhe Mukun kete radhe /pf/images/graemlins/frown.gif Tulipanet jane gati per tu celur qe ai te vije dhe ti bej pershesh. :devil:

Blendi, une kam ca foto per blackmail keshtu nuk isha e sigurt per cilen po flisnim. /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Me falni per mungesen....bizi bizi........cu be si perfundim...kush doli me i bukuri? :lol:

AnaBlue

Forumium maestatis

Para se te na avullojne te gjithe cupkat njera pas tjetres. Do ngelemi si qyqare te vetmuar :cry:

Dolores

Primus registratum

Hej ju te dy shkoni qani hallet ke tema e Massachusetts.....posacerisht per kete pune e keni hapur...

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Para se te na avullojne te gjithe cupkat njera pas tjetres. Do ngelemi si qyqare te vetmuar :cry: [/qb]
Nje bie, njeqind ngrihen.

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
Edhe une dal shume keq ne fotografi (jo ne ket rast, ketu kam dal mire), por zakonisht jam shume i pafotografutshëm. [/qb]
Bir Selman i nenes ke te qaj me pare ...

:lol: :lol: :lol:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Nje bie, njeqind ngrihen. [/qb]
VBLP

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. befshus kurbanus whenever chance get-ur /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Ate si veshka ne mes te dhjamit? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo po si burger n'mes t'panines !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Akoma ktu ju mer?? Ikni mer tek tema juaj...se na jeni ngjit si tum :devil: pas kepuces....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Pse mi, diskriminim dhe ne AF e? :tipsy:

Une nuk iki iher... kam ble dokumentat fallco per tek kjo tema dhe nuk shkulem per qamet! :wave: