Rezistenca!

a-alket

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Vete the qe s'ishe vetem salcice... :shrug: [/qb]
ohh..harrova...me ver dhe mua ne liste atehere /pf/images/graemlins/tongue.gif

ps. nice sheshka /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Hec e merru me kte tani.Do vish ne Ferrara mi...se ka nje feste spanjollesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Bobobo...individ shtazarak s'me kishin thene ndonjehere...dhe thone qe ne forum nuk provon gjera te reja.Ishalla s'te sheh Blendi duke thene fjale te tilla...se i eksitohet imagjinata atij... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

He do me thuash ndonje sharje tjeter???!?? [/qb]
Kot blegerin tek ajo tema ti...individ i paperfillshem, anetar i thjeshte, administrata eshte shprehur qarte...poshte komunizmi! Rrofte shoqeria e ndare ne klasa!
:devil: :devil: :cool:

loaded

Primus registratum

O Nelka...ik ik se s'dole gje dhe ti...na mbajte 3 dite me shpresa pastaj me the qe s'gjehet gjeegjeza.Sa takoj ate majmunin tani ndrroj rrugen.Me çoi mesazh nje dite tha:"he e gjete?".Iu pergjigja gjasme si me nerva:"Ik ere i thashe se s'kam kohe me u marr me budallalleqe"

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Jula ne ato momente dobesie nuk foli zemra, foli mendja (edhe pse zakonisht ndodh e kunderta) [/qb]
I knew you were special /pf/images/graemlins/laugh.gif

:angel: :smash:

loaded

Primus registratum

Kush pune?Se jane gjithe ato pune... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] O Nelka...ik ik se s'dole gje dhe ti...na mbajte 3 dite me shpresa pastaj me the qe s'gjehet gjeegjeza.Sa takoj ate majmunin tani ndrroj rrugen.Me çoi mesazh nje dite tha:"he e gjete?".Iu pergjigja gjasme si me nerva:"Ik ere i thashe se s'kam kohe me u marr me budallalleqe" [/qb]
Hehehehe e dija qe dita do vinte qe ne do ndiheshim inferiore ndaj majmuneve. Fundja fundit pse jo te gjitha normat tona jane te mesuara. /pf/images/graemlins/wink.gif

Megjithate une jam gati te ve bast 50 euro qe as ai nuk di ta beje. E di pse? Sepse nuk eshte e mundur /pf/images/graemlins/laugh.gif (keshtu qe ki shpresa se ke prape mundesi fitimi monetar) :goofy:

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb]ps. nice sheshka /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tu i rone anes e anes nuk del gjo....me mire me e thon kshu...drejtpersedrejti..

nice 80's look Jula /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Fjala çan oqeanet. [/qb]
I çan dardhat.... :mad:

Rrusho, m'ka morre molli me t'puth, lejen s'po ta kerkoj se kom hall se s'ma jep... :kiss:

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Fjala çan oqeanet. [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif E sidomos fjala e nje korcareje! :mad:

Dua ta marr dhe une Albanen ne telefon sot se me ka ngleur nje porosi e pambaruar dhe nuk e arrita dot para se te nisej.

p.s. me ka marre malli per Tiranen /pf/images/graemlins/frown.gif
sot qe eshte nje dite e bukur me diell, me kujton kur jetoja atje...

Kordelja

Valoris scriptorum

Blucka, edhe une viktime e korcares por desha te te coj PM.
Sidoqofte me te lehta /pf/images/graemlins/smile.gif

Bc-jaaaaaa hajde ketu bute bute. Te kam gjetur nje fytyre per avatarin, (sigurisht e perkohshme, ne solidaritet me rezistencen qe te ka hap krahet dhe gjokset si te ishe biri i saj)

1050264212.3959496785.jpg

AnaBlue

Forumium maestatis

Faleminderit per urimet! Blendin e perqafoj vecanerisht e me duket se me ka marre icik inat keto kohet e fundit /pf/images/graemlins/frown.gif