Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Mirmengjes, doja me fjet edhe nja dy ore, po varja, s'e ndrojne orarin kto legenat e kompanise ketu.

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendo, se te kish marak shume Ndrikulla, qeke gdhi mafmur sot /pf/images/graemlins/wink.gif , nigjo si e ndrrokeni vec ju orarin ke kompania juj more :confused:

Blendi

Primus registratum

Ta shpjegoj kur t'vish ne amerike.
ka na i tem intresante AF-ja sot?
Apo Absurdi koordinativ gjithandej?...me ka marre malli per nji pal papuce qe kam patur kur isha i vogel.

Kordelja

Valoris scriptorum

Absurdi Koordinativ sexual /pf/images/graemlins/laugh.gif

Teme :confused: boh :confused: une kam shume pune po s'e kam ul "ate" akoma :shrug: me ka corodit Ndrikulla /pf/images/graemlins/laugh.gif hala ia ndjej parfumin ke karrikja ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

2 metra gjo Blendo /pf/images/graemlins/wink.gif pa mendo c'sfide /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Me shume info goce, me shume :smash: :goofy:

Per luften dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] 2 metra gjo Blendo /pf/images/graemlins/wink.gif pa mendo c'sfide /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
e di, e di /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kot nuk jom regjistru te rezistenca.

Kordelja

Valoris scriptorum

Aha Blendo vetem fjala Rezistence nuk kish vende me i gjo t'gjate e t'verdhe si Ndrikulla /pf/images/graemlins/wink.gif te shpartallote tjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Hey per cfare sherben kjo tema Rrezistenca se nuk kam qene ndonjehere /pf/images/graemlins/frown.gif

Blendi

Primus registratum

Rezistenca eshte manual i jetes se perditshme.
Seks, gatim, fiskulture, riparim lavamnesh, politike, thashetheme, bjonde te gjata, brune truheqese etj etj etj...

Kordelja

Valoris scriptorum

E kisha harru lavamanin e thyer une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendo po ketyne si i bohet mer /pf/images/graemlins/laugh.gif
BathroomStyle38a_small.jpg

Del broken a$$ me kto /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Ja ky interesanti :devil:

Gjes Tenca :wave: kush ma sjell nji kapucino te ngrohte te me djegi gjuhen :goofy:

Dolores

Primus registratum

Varet sa i afert eshte personi....

Nelka te shkruajta nji mesazh dje per metodat e fiskultures sime nuk e di a e lexove?? :tipsy:

Dolores

Primus registratum

Kordele i duket sikur behet cool kur vepron ne kundeshtim me te tjeret......kushedi ca do te arrij me kte stil femra me shume apo i rritet egoja....dreqi e merr vesh.....zbuloje cik ti aman se une s jam kam ngene :idea: