Rezistenca!

Re: Rezistenca!

S'du Venusin, I want my body back. I used to be able to run 5 miles in 45 minutes, tani mezi ngre shishen e ujit /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kurse persa i perket renies nga pesha une di i stil te ri.

I kolegia e i shokut tim ketu la te dashurin dhe ai mbas nje jave vari veten, kurse ajo humbi 10kg per i her. Tani osht bo top model fare...

Ajo metoda e koleges nuk punon per mua. Une kur jam e shqetesuar ose e hidheruar ha derisa te me dhemb barku /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Ajo metoda e koleges nuk punon per mua. Une kur jam e shqetesuar ose e hidheruar ha derisa te me dhemb barku /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Me 2 :mad: , e kom antistress gjasme :mad:

LR-je nje rrsht ma ciper e ke :mad:

P.s. Impossible :eek:

Dolores

Primus registratum

Them se e vetmja menyre per te qene fit pas te 20-tave eshte "working out"....mbaj dieta sa te duash i gjithe trupi te kthehet ne qull...

LR te uroj ti gjesh vetes nji cobane te denje /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Them se e vetmja menyre per te qene fit pas te 20-tave eshte "working out"....mbaj dieta sa te duash i gjithe trupi te kthehet ne qull... [/qb]
mire e the ti, po kujt ja the se...

Blendi

Primus registratum

Po te flasim seriozisht "healthy Diet and Excercise" eshte e vetmja menyre. kam 3/4 muaj qe i kam hy palestres me yxhym se me perpara shkosha per pordhe. E para fare ndihem gjeth.
Te henen ne darke njeri qe ka qe me 1992 qe vjen perdite ne ate palester me pyeti a do regjistrohesha per gare. (b.building). Mu bo qefi po i thash jo se s'jam aq trap sa ato qe e kalojn diten aty ne palester.
Low carb, Low cal dhe ushtrime. S'ka menyre tjeter. Gjithe keto dieta, pilulat qe shesin are just a bunch of crap.

Them qe une dhe BC te formojme nje support group, ku te mbeshtesim e frymezojme njeri-tjetrin ne veshtiresite, perpjekjet dhe fitoret kundradhjamese /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Them qe une dhe BC te formojme nje support group, ku te mbeshtesim e frymezojme njeri-tjetrin ne veshtiresite, perpjekjet dhe fitoret kundradhjamese /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e bejme e bejme...po kumandar jam vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Gjeja me e bukur; kur shkon ne palester perdite, mund te hash ca te te doje bytha.
metabolizmi will take care of that chinese buffet binge.

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb]
Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Them qe une dhe BC te formojme nje support group, ku te mbeshtesim e frymezojme njeri-tjetrin ne veshtiresite, perpjekjet dhe fitoret kundradhjamese /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e bejme e bejme...po kumandar jam vet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku je ti per kumandar o derbardhe, ti pas vrapit te con tek Bufeja Kineze /pf/images/graemlins/wink.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb]Ku je ti per kumandar o derbardhe, ti pas vrapit te con tek Bufeja Kineze /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ju nga Bostoni qekeni te gjithe kineza mer...lol

Ca lesh vrapi i her, treadmill baby /pf/images/graemlins/tongue.gif