Rezistenca!

tirana

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Behet mer pa problem...e provova une dje ceshtja eshte sa te puthitesh......

Tung Tenca [/qb]
Qellimi ishte penetrimi jo puthitja.. Aaaaaaa... e kina pa hile /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Muno una 'skom bo Vizatim teknik se kom bo shkolle profesionale, kom bo Vizatim Artistik /pf/images/graemlins/frown.gif a thu me ndihmon re :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif apo s'kam shprese fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
[qb] Behet mer pa problem...e provova une dje ceshtja eshte sa te puthitesh......

Tung Tenca [/qb]
Qellimi ishte penetrimi jo puthitja.. Aaaaaaa... e kina pa hile /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Ylli nise pra adrrrrresen qe me the me pmmmm,pls,se ndryshe... :mad: :mad:

Dolores

Primus registratum

[qb]

Tung Tenca [/qb]
Qellimi ishte penetrimi jo puthitja.. Aaaaaaa... e kina pa hile /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Muno i tregon arrat babait ti nashti e???

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
[qb]

Tung Tenca [/qb]
O Ylli nise pra adrrrrresen qe me the me pmmmm,pls,se ndryshe... :mad: :mad: [/qb]
Altrimenti cosa??? :mad: :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores m'fal qe tentova ta vej ne dyshim arritjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Muno una 'skom bo Vizatim teknik se kom bo shkolle profesionale, kom bo Vizatim Artistik /pf/images/graemlins/frown.gif a thu me ndihmon re :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif apo s'kam shprese fare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk di ç'te them.. ne ksi kushtesh nuk ta vleresoj dot aftesine, por kam nidju per impenjimin tend ne lende dhe kam besim qe je ne piken e duhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Muno mos na bo reklame kot /pf/images/graemlins/laugh.gif se na japin dizajnin e AF-se masnej e s'e baj dot se ka shume larmishmeri e una Natyre te qete dhe te vdekme ka msu.Vetem hije drite /pf/images/graemlins/laugh.gif me laps plumbi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ua kom leshu rradhen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Tung Tenca [/qb]
A ma kallxo dhe mu? Te puthitmen e kom llafin e. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Muno falja eshte e pranuar....si per here te pare ne konflikt:D
BS-kush te dha te drejten te flasesh ne emer tim ty??

Ema

Goddes

Muni,nryshe kisha me t'puth,po meqe ma nise adresen...puthja iku,fluturoi... /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]

Tung Tenca [/qb]
Ky Majmuni me siguri e ka bishtin e shtremet ne ka fryk se penetro aty ku sduhet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Ahuhaa te besh kaq shume pune e kaq dhimbje vetem per 30 sekonda kenaqesi. [/qb]
Epo kto 30 sekondat jon ma te omla se ato 30 sekondat e tjera.

Masnej po te kesh nje partener krahe fort dhe afatgjat...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
.......Ky Majmuni me siguri e ka bishtin e shtremet ne ka fryk se penetro aty ku sduhet. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne nji vit e gjys jete forumi ma ke zon bishtin ne goje 32 here (te numerume)
Si t'ja vejm emrin!!?????

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] LR numero deri sa te te vi rradha ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ta kom thon i her qe nuk dua te me hiki jeta tu numru sa veta kom perpara ne radh.

Po tashti qe e vertetove ti do ja prish menjen nonji tjetre, do i them 'E boni Doloresi nuk e benke dot ti?!' /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Ahuhaa te besh kaq shume pune e kaq dhimbje vetem per 30 sekonda kenaqesi. [/qb]
T'kom pas dit shpirt sakrifice!! Ca t'ka nodh?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

... u shkul..!! Tani sipas skenarit te njohur populli do i gjuj me damote..

..mbaroi lufta valle??