Rezistenca!

loaded

Primus registratum
Re: Rezistenca!

O Blendo do e hani derrin sonte ne darke nga Barcelona!
O Jula do ikim ne Milano te takojme shoket dhe shoqet tona albforumista?!? /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Une do shkoj nje here...Ema do na rrase ne stacion te trenit qe ne 7.30, jemi te sakrifices ne... :confused:
Ti nuk ke provim? Do jem shume e kenaqur po erdhe, premtoj qe nuk do zihemi. Apo jo, nejse, kemi kohe.

loaded

Primus registratum

Kam provim te henen e burr.Une qejfin e kisha me ik me ndenj 3-4 dite tour neper qytete andej,se te shkosh te kthehesh brenda dites sikur s'ja vlen.Jam akoma me dyshim.Pastaj luan Bologna-Juve te djelen,duhet me ik me bo tifozllik per bolognen,gjithmone nese ata idiotat fitojne derbin te shtunen ne darke...

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendi edhe une, sinqerisht, kam menduar per ate /pf/images/graemlins/wink.gif , teorikisht e pamundur, praktikisht akoma nuk e di :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Pse grricesh kot, Blendi e tregoi superioritetin moral te moshes duke mos ta varur qe tek batuta "do ta hani derrin"... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Hahaha...s'eshte superioritet moshe.I ka djegur qe çke me ate pune... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif .Blendo...derrin keni per te ngrene sonte.
Eshte nje interist ktu te ne nja 27 vjeç nga Tirana.Ai shef te gjitha ndeshjet e Interit dhe te Juves.Ishte ndeshja Juve-Torino ksaj jave qe i hyri keq ai Fattori,Nedvedit.S'po e mante vendi nga gezimi mo. /pf/images/graemlins/laugh.gif I thane kto juventinat:"Ho Mondo tu bo qejfi e?!".Mondi:"Se kapi mire shkelmi jo,qe t'ja kishte thy komet fare".Para 5 min me erdhi mondi ktu te salla ku jam tutor,edhe tu pa site futbolli po me thonte:"Do e haje derrin Juvja sonte...ja shife...!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jula kukull une derrin e kam per nder por c'te bej qe s'ma kap frekuenca seksuale /pf/images/graemlins/wink.gif e ke lexuar ti ate per derrin para ca kohesh apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Kordelke, u kuptua qe s'e kisha me ty besoj. /pf/images/graemlins/smile.gif
Ciao gente, sekretarja davaritet...

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendi te kam lene nje mesazh atje ke Unfaithful /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jula /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
20.jpg

Po qe per ket ketu une jam popull fare se sinqerisht nuk shof si mund te arrihet pa nje plan te detajuar...5 vjecar. [/qb]
Mua me duket shum i realizueshem :rolleyes:

Me jepni pak kohe, por kjo nuk do te thote 5 vjet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Posi jo :eek: kjo arrihet me pune, me mund, me djerse /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Neo mos e ke gje k@&/n mbrapsht ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordele, une them qe kjo nuk ia vlen fare ta provosh se mashkullit do i shkaktoje dhimbje, po edhe femres se do kete presion ne nje ane (murin e brendshem [te pasmin], jo frontalin, kshu qe ia vlen akoma me pak), dhe do dali nje e dy.

Xingo, jam shume i merzit per Nedvedin dhe Trezin, ishte gabim fatal (dashte Zoti jo fatal) i lipit qe i futi me Torinon. T'shofim si do shkoje.

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mr.Plastelina /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Blendo s'me the ca mendon per ato rregullat mashkuLore ke |DSH :confused:

mostro

Putraku

..duhet modifiku pak.. Ajo ka nevoje per nji jastek poshte tek kufiri qe ndan kurrizin nga s*uma kurse ai duhet te mbeshtesi pertoke majat e kembeve dhe jo gjunjet, dmth te arrije nja 30-35° pjerrtesi dhe perpara jo me brryla por me pellembe.. kuptohet osht çeshtje muskujsh..

Pranej osht e rendesishme me dal mire ne vizatim teknik dhe ne fiskulture se jeta ka te papritura qe presin pergjigje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keshtu i rezistoni rregjimeve ju!?

PS. Neo na shpik noi password te vlefshem anej ka SMS.

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ..duhet modifiku pak.. Ajo ka nevoje per nji jastek poshte tek kufiri qe ndan kurrizin nga s*uma kurse ai duhet te mbeshtesi pertoke majat e kembeve dhe jo gjunjet, dmth te arrije nja 30-35° pjerrtesi dhe perpara jo me brryla por me pellembe.. kuptohet osht çeshtje muskujsh..

Pranej osht e rendesishme me dal mire ne vizatim teknik dhe ne fiskulture se jeta ka te papritura qe presin pergjigje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keshtu i rezistoni rregjimeve ju!?

PS. Neo na shpik noi password te vlefshem anej ka SMS. [/qb]
Ky traplliku mesiperm eshte i imi.. Putrakut i perto s*uma me shtyp "dalje" masi ka honger vet..

Guest

ai quhet stil peshk me duket se ku e lexova /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Free advices! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me qafsh mu teorikisht apo praktikisht e permiresove shpresen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Behet mer pa problem...e provova une dje ceshtja eshte sa te puthitesh......

Tung Tenca