Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] sic edhe u tha me larte, te gjithe borgjeze jemi (ca me te mire se te tjeret) dhe keshtu qe rezistenca duhet te reformohet, te riperpunohet moto dhe te ndryshohet ideali. Llafazanet me mbi 5000 postime nuk lejohen. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Asgje nuk do ndryshohet, kulla e barit nuk do te digjet...vetem per faktin se nuk ke c'ndryshon, ketu jemi si ylber per sa u perket ngjyrave.

Mbaj mend kur isha ne vit te trete benim ca si tip debatesh ne "programmazione economica" dhe simulonim situata reale. Meqe studentet jane qylsa nga natyra te gjithe donin te beheshin sindikaliste :eek: dhe vendosem ti ndanim grupet ne menyre de-mo-kra-ti-ke(?) me ane te shortit.
Mua me ra roli i perfaqesueses se Confindustrias...ishte fantastike te mbroje me efikasitet teza qe ne realitet kundershton. Modestisht, ajo ishte hera e pare qe "sindikalistet" humbisnin. /pf/images/graemlins/wink.gif
Per mua idete jane gjithnje e me teper...mahhh, nuk di si ta them, iluzione, egzibicionizem i castit. :confused:

Blendi

Primus registratum

Il giorno lavorativo

9 ore pune
1 ore trafik
3 ore kafene
2 ore palester
4 ore seks
4 ore gjume
---
9 ore pune...

Blendi

Primus registratum

E shikon qe nuk mbetet kohe per te pare lajmet?
Ndonjeri di ca behet andej nga lufta mo?

jula

Primus registratum

Uhhh, ky qe me siguri ka bere opcionin e "news 24 ore ne celularin tend"... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ato tre oret e kafenese me duken te egzagjeruara...nejse.
Siria po ben gati breket e hekurta. /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Si duket ne rradhe do te jene : Siria dhe Irani.
Keshtu tha nje anetar kabineti ne Departamentin e Shtetit !!!
Do ti bejme 'ëkauntëbëll' tha !
Mediat menjehere nxituan te deklarohen :
Duhet vazhduar 'fushata' nese aspirohet rizgjedhja ne postin e Shefit Suprem.

loaded

Primus registratum

...njerezit qe keni nevoje i keni vetem nje cnn.com larg....

Ju asnjeri s'keni shku ne Shqipri prandaj s'ma merr mendja ta kapni.O eksperte te politikes nderkombetare,si s'ju kam pare njehere duke diskutu nje teme per atdheun tuaj.

Ky eshte kurvllik intelektual.

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Il giorno lavorativo

9 ore pune
1 ore trafik
3 ore kafene
2 ore palester
4 ore seks
4 ore gjume
---
9 ore pune... [/qb]
Qe ta kuptoni dekadencen europiane:

8 ore pune
6 ore gjume
2 ore proteste
2 ore aktivitet partiak
0 ore seks
0 ore trafik
3 ore dokumentim/lexim
1 ore pishine
me mbeten dy ore te cilat nuk arrij dot te kujtoj me se i mbush...ahhh kontinent i shplareeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] ...njerezit qe keni nevoje i keni vetem nje cnn.com larg....

Ju asnjeri s'keni shku ne Shqipri prandaj s'ma merr mendja ta kapni.O eksperte te politikes nderkombetare,si s'ju kam pare njehere duke diskutu nje teme per atdheun tuaj.

Ky eshte kurvllik intelektual. [/qb]
Po e ke me mua e ke d****...une nuk jam nacionaliste. /pf/images/graemlins/smile.gif

loaded

Primus registratum

S'eshte puna me qene nacionalist,eshte puna thjesht te ndihesh pjesetar i shoqerise.Mos te pretenojme te kemi nje identitet te siperfaqshem kur dihet ku ndodhet identiteti i vertete.S'eshte puna thjesht me i pa gjerat si bejne parade para teje,dhe te shkulesh fletet e kalendarit.Puna eshte me jetu içik me situaten...

shpresa

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb] Whos your dady? /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mos ma merr per ters, po gjeja me e shpifur qe mund ti thote nje mashkull nje femre eshte kjo puna e babait. :mad:
yuck!
Dua nje hamshor te ri jo nje baba-gjysh.

9 ore pune, 4 ore seks :eek: lum njona. /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Eheee. Kur te te vije prape per te trashur zerin Xing, kujtohu se ne nuk jetojme ne AF. Se c'bejme konkretisht eshte i vetmi aspekt me interes.
Gjithsesi, rinenvizoj mendimin tim se, teorikisht, njeriu ka te drejten te beje jeten e vet pa kurrfare limiti, qofte ky realiteti i vendit ku i eshte plasur koka.

Nderimet e mia doktor. /pf/images/graemlins/smile.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Se thash une , po J.R.-i ! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Na falni juve pjesetareve te komunitet evropian se ju mohuam te drejtat dhe lirite e njeriut.

Blendi

Primus registratum

Skunk o Qelbesire e ke mbush erosin me kama sutra pics. /pf/images/graemlins/laugh.gif T'shofim ca do boj paperina. hehehe!

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Skunk Love:
"Mos ma merr per ters..."
Iii cfare tersi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vetëm më shkel syrin /pf/images/graemlins/wink.gif
Për hirë të partisë /pf/images/graemlins/tongue.gif

Si ka thënë njëri :
"Amerika dhe Anglia do të bëhen vende Proletare" /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Princi, po e ke per ate "njerin" qe mendoj une, e ke gabim citimin. /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Doktori dhe Sekretarja kur grinden me kujtojne ata ciftet qe xhveshin njeri tjetrin me terbim te epshit. kjo me shkon ne mendje, ishalla nuk i djeg njeriu. Ose ishalla PO . /pf/images/graemlins/tongue.gif
C'mon, i love u both.

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] ...njerezit qe keni nevoje i keni vetem nje cnn.com larg....

Ky eshte kurvllik intelektual. [/qb]
Ganz genau!

Mgjth dhe keta na duhen per drejtore ne ministrine e jashtme /pf/images/graemlins/laugh.gif

A e dinit se Lenini dhe Hitleri per nje fare kohe kane jetuar ne te njejten rrugice te Mynihut dhe kane pire kafene ne te njejtin lokal? :rolleyes:

jula

Primus registratum

Ky loves edhe mua, edhe ate.
Ky thote ishalla po, apo ishalla jo.
Ky thote "inshallah"...
hahahaha, sa me dogjiii...
Blendi, une virtualisht dua te zhvesh vetem "amerikane". /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
Princi, po e ke per ate "njerin" qe mendoj une, e ke gabim citimin. /pf/images/graemlins/smile.gif
Me të thënë të drejtën , ka bukur do kohë që i kam lexuar : " Kapitalin " , " Manifestin e Partise ..... " , " Roli i Punës ne ... " , etj. , kështu që edhe mund të e kem gabuar autorin /pf/images/graemlins/smile.gif