Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

LOL jula Rastesia mbreti i botes. /pf/images/graemlins/wink.gif
Koordinatat sbojne pune /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Po sikur te them une qe eshte ne L-u-f-t-e gomari, i egzekutoni rastesite ju? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nderro teme shpeeeeejt!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk i ekzekutoj rastesite una dhe nuk e ndrroj temen.Thone qe treni i fatit te kalon vec nji here ne jete, si thu ti te mos ia hypi una /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E kam thene po ne situata imagjinare jemi akoma kur vjen Momenti i se vertetes ndryshon puna :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Po pra: Sikur te mos kish qene ai shef, sikur te mos kisha fituar me mire, sikur te mos e kisha njohur kurre.... :confused:

Ncuq nuk heq dore pa e sfidu ma pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ca ka krrundja u permallu apo si /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le te hapi nai teme vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

A doni nganje cinare mi
cool33.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

LOL nuk ti jep Zoti te gjitha thone gjyshet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

S'po me kujtohet asnje histori me ex-a qe ne mengjes........ :rolleyes: prisni sa te kafja te kick in /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Hej Agata une jam me fat qe te kapa ty te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif ........7.10. ne mengjes is the best I can do /pf/images/graemlins/frown.gif

Dolores

Primus registratum

Epo ja dhe nji arsye tjeter pse une dua qe ti te jesh Komanarja jone /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Au Dole :eek: thone qe exitimi me i larte arrin ne oren 17.00 te pasdites, Lara e paska me vonese :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kordele, Laras i fillon periudha e eksitimit ne 7 :30 te mengjesit dhe i mbaron ne 7:30 te darkes keshtu qe brenda e ka /pf/images/graemlins/tongue.gif .........po ne qe zakonisht ora 17 na ze neper trenra e autostrada s kemi shance fare per eksitim sipas kesaj teorie e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Hi dolores /pf/images/graemlins/laugh.gif erdha sa me te pershendet se skapesh ti drece /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po bohem gati me dal prej shpije tani muah muah
cyl
una /pf/images/graemlins/blush.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ca ke mi Lara une hallin po ju qaja /pf/images/graemlins/laugh.gif ose me mire Doles po ia qaja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

i lumt mi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Karamelo he mi si te kam sot??? Ty te ka bere zoti marshallah gjithmone ne qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Jula s'rri vetem me pula... /pf/images/graemlins/laugh.gif
S'kam shume kohe dhe s'kam hic frymezim, kaq.
V.V.B., Reziiiii /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Rrezik e ka tremb ky orari qe i ke dhene ti Kordele....edhe iku qe te kapi oren 17 vetem me tanga dhe ndonje fling te momentit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dole /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na ka sha dhe pula pale /pf/images/graemlins/laugh.gif