Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

E di Gjeke e di, po kujdes t'ia shenosh mire se mos te shfaqet nai sindrome tjeter pastaja /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:

gjekec

Primus registratum

kujt i thua hale ti mo sifon, jam nxir aq shume saqe dhe plakat ne rruge i kthejn syt.. i'm feeling out of place /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

M'duket se paskam gabu preher /pf/images/graemlins/tongue.gif por gjithsesi no prob. jam fleksibel /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fity Sents:
[qb] kujt i thua hale ti mo sifon, jam nxir aq shume saqe dhe plakat ne rruge i kthejn syt.. i'm feeling out of place /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
You know i love u
right?

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] k'saj here ia fute kot fare bsc po hec mo se jena miq.[/qb]
ah mer daje...po c'te ka kap me virgjerine njehere....

apo ishe duke u munduar te tregosh paradoksin midis paqes dhe luftes....u mbars kodra dhe polli nje mi /pf/images/graemlins/tongue.gif

le qe nuk vajti njeri per te vene paqe ne irak. vajten per te fituar LIRINE. megjithate, nje llaf nga polonia:

"Polls suggest only one-fifth of Poles think their troops should be involved in the actual fighting.

However, an informal sounding carried out by the popular current affairs weekly Wprost (Say it Straight) this week suggested 90% in favour of moving US military bases to Poland and 85% in favour of disbanding the United Nations."

jula

Primus registratum

Pershesh-ndetje njehere.

Nuk kam dilema midis Hussein dhe Bush, po puna eshte, pasi plot kenaqesi te shpetojne irakenet nga i pari, ne kush do na shpetoje nga doktrina e te dytit? Nuk jam serioze, jam si per jete bastesh...p.sh.: Irani apo Siria? Une them Siria.

Aman,- me thoshte nje tipe psiko-origjinaloiste sot,-na mori me qafe kjo lufta. Ja, kete jave 2 kg kam shtuar. Ngelem para TV. Nisin lajmet, te thahet fyti...epo nje Coca-cola do e pish deee...po dhe dy patatina per te hequr stresin...pa le nje boshllek kur sheh ata femijet e pervuajtur (diktature, 12 vjet hembargo), nje boshllek qe, do s'do con tek...frigoriferi. Bruno Vespa pastaj me beri gropen perfundimisht...4 ore lufte e komentuar minute per minute.....aman boll, kam shtuar 2 kg!
E di vete sa jam trime
se eshte larg nga b**** ime!

Ja ti fus nje "allegria!": Allegriiiiiaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

loaded

Primus registratum

O lara pse pergjitheson me vlla.E informuar eshte Jula vetem,se s'ka ça te boj gjithe diten,shef lajmet.Ne te shkretet dhe gazeten e sportit kur e lexojme,e lexojme fsheurazi ne ore te leksionit.Ku dreqin na kane futur ne nje aule te vogel tani.

jula

Primus registratum

Jula qe te haje buke, duhet te punoje, qe te punoje, duhet te jete e mireinformuar...
Xingaro qe te haje buke do te behet mjek, qe te behet mjek, duhet te semuren njerez...
Pse gjykoni prostituimin e tjetrit xhanem? :cool:

loaded

Primus registratum

E forte dje ti Lara,kemi ne kurs ne ca qe kane ngelur qe vjet.Ne mes tyre eshte nje arab dhe e futen ne grup praktike me mua,jemi nja 15 veta.Edhe po bonim muhabet para se te niste leksioni.E pyeta une:"Ore po si e ke emrin ti?"Me tha mu:"Osama...!".E pashe iher kshu,i thashe(duke qeshur):"Mos na bo najgjo ktu ne klase ere,noj bombe nojgjo kshu..."."Jo,jo-tha"

jula

Primus registratum

Teori ke ti, jo une...une kam vetem konstatime.
Mos u grric kot, e bejme nje dite po, nje dite jo...eshte me mire. /pf/images/graemlins/smile.gif

loaded

Primus registratum

Duhet me ik se kam leksion tani ne 11.Ju e keni ne terezi mor vlla.Jula i fut nje cnn.com dhe ne rregull eshte.Lara shef iher nga dritarja mos ka noj peshk per kafe ne oborr dhe hopa te Corneri,po kjo tona..."anamnesi" ksaj ore.

Kordelja

Valoris scriptorum

Mirdita, hala ke ato paret e kafes jeni ju ore, amon se po ua jap une qe ta myllni ket' histori /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lara, ke hum si ujet e paket

Jula ma nxiir icik edhe mu formulen se ne nje fare menyre edhe une prostituoj, por me kohen /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Mirmjes. A haet peshk qe me mjes se m'ka pru i peshk nji shok peshkatar?
Kesaj i them ceshje une, jo bagdadit. Qe s'mora raki me vete ne pune. Eh amerik, amerik.

Dje Salua ka mallkuar fuqishem: "Ju ngelte orgazma pergjysem!"