Rezistenca!

Goca

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Fis nevrik ne ... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po ti , pse i thu kaq vone keto gjojna mi /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Dolores

Primus registratum

Penele lezeti eshte t ja zbulosh pak e nga pak.........po i morre vesht te gjitha ne fillim behet monoton tjetri /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Moderatorja jula, Monika Lewinski e BUSH-it...
u shkriva, per Zotin, kjo qe e tepert...hajde permiresim forumi, hajde!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Hej Jula tani duhet te shtosh ca kile....prit floket rrumbullak....shkruaj nji liber edhe jep intervista duke qarreeeeeeee.........edhe mos harro nji fustan te vjeter me nji njolle me te bardhe veze.............ose mund te kesh ne mendje ndonje version me orgjinal per Bushin /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] O Xingaro pse ca jam une mer vlla. post telegrafi?? Une nuk di akoma opinionin per vete.... [/qb]
Per ty e dhashe opinionin une.Pabukse!Bon sikur harron kuleten ne zyre te mos pagush kafen.Kujt do ja hedhesh ato ti.Pse lakra hame ne?

jula

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Do mendohem, aq i sofistikuar intelektualisht sa eshte Bushi, duhet menduar...

Ore, seriozisht: Ka tipa tek Arena (edhe tjeterkund xhanem) qe sillen si fondamentaliste histerike...eshte thjesht maske forumi apo po na shket "rinia" per duarsh? Kam vene re edhe episode nga jeta konkrete ne Shqiperi, por po e le fare kete teme.

loaded

Primus registratum

Moj ti do me nxjerr komplimenta nga goja ime me zor me duket.Nuk jam nga ata qe ta them fjalen e mire kollaj.Kur ishim vjet te shpia e majmunit hirko,na gatoi ai i shkreti makarona me sugho qe ça si hudhi,1 ore u mor me gatimin.Dhe qe s'kishte asnje lloj borxhi me ne.Na e serviri,filluam te hanim ne,dhe na pyeti:"He si ju duket".Te gjithe:"Shume e mire,klas fare,te shkelqyera".Kurse une:"Hajt mo...kto karrotat kot ja ke hedhur!"

Dolores

Primus registratum

Hej Jula si do qe te vi puna ti remeber qe nuk eshte faji ytttttt ti je inocente.............Bush is so charming and sexi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe rinia shqiptare ka kaluar shume drama kto kohet e fundit....disa gjejne nji shkendija ne ekstremizem edhe kujtojne sikur eshte shpjegimi i jetes........

loaded

Primus registratum

O Lara mos i trego te gjitha dhe ti tani mo... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Muhabete te tjera ato... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jula /pf/images/graemlins/laugh.gif Bushi sexy hahahahaaaaaaaaaaaa amon o zot vetem nji majmun ekziston ne bote dhe mund t'i vesh epitetin SEXY /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif .

O Blendi o qlebsine qe qeke shastis fare sot.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjeke /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :cool:

jula

Primus registratum

Ketu ka nje fare poligamie e poliandrie qe nuk i gjendet fillimi e fundi...
A-ku-llooo-reeeeeee!!!!!

Blendi

Primus registratum

Ate te poligamise qesh tu thon edhe une jula po s'ma mbajti.
Nejse, lara se more vesh ti/ U fejum ne javen qe kaloi po nuk e mbaj mend ca faqe ishte.

Ku - llo - re - ku - llo!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Edhe lopa asja katunares qe na bje ne qumshtin s'kishte qumesht vec ku-llo-shter se sa ka pjelle :eek: :rolleyes: :cool:

Blendi

Primus registratum

Bo me u hap ndonje teme, SA PARTNERE SEKSUALE KENI PATUR? asnji nuk trego te verteten me duket.