Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Ka vdekur respekti per me te moshuarit...
Nejse, dijme te kaperdijme ne, Harpagon! :rolleyes:

loaded

Primus registratum

Ju keni moshen e mamase time(e ka thene jula kete) prandaj ne çunakerve s'keni pse te na e veni veshin fare.Ohu moshe tjeter ne...
Sa per punen e respektit,po te citoj nje artikull per stadiumet italiane te nje gazetareje(e di une e kuptoni thelbin ju):"...ne france,gjermani dhe angli publiku eshte ngjitur me fushen e lojes dhe asnjehere s'ndodhin incidente,ne Itali megjithese jane rrjetat nga 10 metra te larta ka gjithmone ndonje idiot qe i kapercen...".Edhe ktu ne forum e njejta gje. :rolleyes:

jula

Primus registratum

Xingaro je i poshter, po tamam kete dua te them. E ke nisur vete kete kembenguljen tek mosha, s'ka nevoje per rifreskim kujtese...edhe une kam poziten psikologjike te mamase ndaj teje (pune rolesh, per me teper te pa zgjedhura), jo moshen!!! Ndryshe do me kishe pare emrin tek libri i rekordeve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Une i poshter?!?
Se ke idene sa shpesh e bej kete pyetje... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per punen e moshes mos ja fut kot tani se me citatet e tua kam folur.Jam njeri qe flas me citate.Origjinale kam vetem moskonsideratat per te tjeret! /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

OK, une flas vetem me njerez qe me konsiderojne...

Lara, aman moj, ka shperthyer nje fare hormoni ketu ne AF qe kur nisi lufta sa kam frike mos mbaron para kohe...ne fakt jane periudhat pas luftes qe shquhen per ritme demografike bombastike... Do vije dhe dita e arbrit, po he! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ciao, Lara. Me ne vò un pò...

loaded

Primus registratum

Hahahaha...Tregoja pak si tu pergjigja kur me pyete ne Tirane:"PO Jula si eshte prej vereteti?" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Te lutem Lara, ma trego me MP (po qe se thuhet)...se me late pa burre!
Hahahahaha, pika qe s'ju bie

Guest

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] sa fis i sinkronizum qe jane dhe kto... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
mua sme dogji gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

S'mbaj mend sa e kam numrin e teseres se anetaresimit ketu, se du me i lujt numrat ne lloto.

gjekec

Primus registratum

CNN po jepte die, ""the best pictures for today", also spectacular , awsome bombing :eek: .. 2.15 gazi ne providence :mad:

Blendi

Primus registratum

S'e kisha pare ndonjehere Julen si mami. As Laren, se po ta shikoja edhe time me ashtu do isha me te vertete i semure, menderisht.
E di qe e kam hup icik fillin se ju keni nis muhabet roncem... une jom larg, syrgjynosur. /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Te lutem Lara, ma trego me MP (po qe se thuhet)...se me late pa burre![/qb]
hajde rezistence hajde. sa kalamaj deshiron te kesh jula? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Sa te jete e mundur re /pf/images/graemlins/laugh.gif pse cfar ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

O Blendo o humor shqiptar...Ka bo ai Adi Krasta nje Show.E ben tek teatri i operas dhe baletit."Ethet e se premtes mbrema".Shkuam me ca shoke.TE hyrja kishin lene nja 2 qe merrnin biletat dhe nja 1 polic.Ishte nje burre qe do hynte bashke me kalamonin e vet 6-7 vjeç,po se linte polici se kishte vetem nje bilete,donte bilete dhe per kalamonin.I thoshte ky burri:"Amon se 1 bleme se se dinim,une kam ardh me pru çunin se su bo qameti e maj ne preher".Polici jo qe jo,se linte.Jo me len po s'te lej,u nxefen
gjakrat."Ore injorant-i tha ky burri-po ti perfiton qe po sillem me edukate qytetare une?!?"Ja kthen polici:"Ik ere andej mos me trego qytetaret mua..."

Dolores

Primus registratum

Jula WB............shyqyr qe ka levizur Rezi disa faqe sot qe paske ardhur ti.......kishte ngec aq keq sa erdhen ato opozitaret te shfrynin dufet e jetes ktu............deshi plasi si ne Pekin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Me ka ndodh nji here keshtu me babin te kinema republika kur kam qen nja 5/6 vjec dhe e mbaj mend tamam ca ndodhi. Sherr se nuk kisha bilete une qe isha 5 vjec. Do shifshim, "me duar te pastra", Romanin me Miklovanin, film policesk rumun.
Plaku im e ngre zonin shume kur merzitet dhe nigjova qe e shajti ate jevgun te dera nga ngjyra e lekures. perfundum ke zyra drejtorit qe i tha babit "Qingji urte pi dy nena" dhe pastaj na coi vete te karriget ku do u ulshim.

Po baba ka qen nja 28 a 29 vjec, tashi u ka mbledh shume, o bo i urte, thote mami.