Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

Ho iher ti se une kam pas bo pislliqe por sikur nuk jane aq aktuale /pf/images/graemlins/wink.gif plus qe kisha edhe petkun e "shembullores" /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Blendi

Primus registratum

ne vit te trete bela me shpjegonte se si perdorej nje lines (con ali). Masi u familjarizova me ngjicen qe kane nga mbrapa derdha nje rezerve me boje te kuqe qe e beri helaq fare pastaj vajta ja ngjita migenes mbrapa cantes kur po dilshim nga shkolla. Migena ishte goca e ati xhaxhit qe na tregonte perrallat e Tao Taos (Zija grapshi), dhe kishte nje huq qe rrugen shtepi-shkolle e bente me syte ulur dhe nuk i folte asnjeiu, asiher. Kishim mendu se kishte bere nej vije me shkumes ne trotuar qe te gjente rrugen, prandaj mungonte kur binte shi. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Migena u nis me ate lines dhe degjonte rob qe i qeshnin nga mbrapa po koken nuk e kthente, sic te thash. Kur e pa Sonja kete skenen me shau "po ti mer legen m%ti! S'te vje icik keq?" dhe u nis me vrap per me arrit Migenen se nga Ekonomiku kishte arrit te Pallati pionierve, edhe per icik edhe dilte ne xhiro te madhe.
Fogote Sonja dhe e thrriste "o migena!!", fugosha edhe une mas Sonjes se me vriste ndergjegja /pf/images/graemlins/tongue.gif pfff.
Migena nigjote Sonjen, ktheu koken, e pa qe po i vinte ajo me vrap dhe ia futi vrapit per vete :eek:
Kur e arriti Sonja ia hoqi ate me shpjci, Migena u kthye dhe i tha teksualisht, "C'te keqe te kam bere mi grua?" /pf/images/graemlins/laugh.gif
"Hic mi debile hic" i tha kjo dhe e mbante ate lines fshehur. Pastaj ma la mua ne dore. "Ma ke i borxh tarrallak me tha, asaj s'ia quj per borxh se o gjynof"

Isabelle

Valoris scriptorum

Blendo me fal po dua te te deklaroj dicka ashiqare !!!! Shpirterisht shkrihem kur te lexoj kujtime, mbresa, episode te dikurshme... /pf/images/graemlins/smile.gif

A eshte stili punes tate /pf/images/graemlins/wink.gif , a eshte thjeshte nostalgji e imja pak rendesi ka... por faleminderit qe e ben !!!

/pf/images/graemlins/smile.gif

In good faith...

Una

gjekec

Primus registratum

Mirmbrema rezistenca! U mundova ti lexoj gjith komentet ktu po nuk morra vesh perse po flisnit, mbase ngaqe kam zgjidhur shum ekuacione sot /pf/images/graemlins/laugh.gif ... eh un i shkreti ngela duke i ren gjoksit me dor /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .. Kordele ca bo ti zemre si te kam .. mir e? gzohem. Jula Ylli ca ben ti grupi.. edhe ti mir.. O Lara ca ishte ajo foto qe kishe nxjerr mi, na nxorre jasht loje me nji lvizje bobobo.. niiiiiiiiiiiiiice /pf/images/graemlins/smile.gif . Kaq kisha un, vetem me thon hi dmth. Ju shkoft dita mbar neser/sot whatever .. hugz /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:

a-alket

Primus registratum

kush e pa South Park dje?

"Having sex with little boys is the Catholic Priest's way of life"

"In the Holy Book it says that a priest, bishop, or cardinal cannot get married to a woman. So where do we get our sex?"

"In the Bible only marriage with a woman is forbidden, not sex with little boys"

ahahaha..sick show /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une them qe duhet prezantuar "tredhja" per gjithe prifterinjte, hoxhallaret etj /pf/images/graemlins/wink.gif :mad:

jula

Primus registratum

Te shash Stalinin tani eshte si te qellosh mbi "kryqin e kuq", nderim per ata qe e bene me kohe!
Mua modelet me pelqejne, edhe anoreksiket, me teper per ate hijen si prej porcelani. E kote te them qe vete s'jam anoreksike...dje Papa na ftoi te agjeronim, une u leshova ne gatimin e "spaghetti alla siciliana"...fantastike, mmmm

Vrojtim: Sa te mire jeni kur une nuk jam...po une s'kam nder mend te mos jem!

loaded

Primus registratum

O teta Lara...jam n'Tiron!Po na pe xhiros pasditeve me ato barsetat e gjata,na fol...ta pime noj kafe. /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Mirmjes Rezi!
Ora 7:46, raportoj me icik vonese sot.
Shpresoj te jeni te gjithe me humor te mire dhe te shendetshem.
I feel Grrrreat!!! /pf/images/graemlins/smile.gif por nuk thuhen te gjitha ne forum. /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Po zere se e the, te keqen, ne s'vijme nga hapsira. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ciao Xingu edhe qethu shejtan, na nxorre bojen!

Blendi

Primus registratum

Normal, edhe mua mu duk se e kisha thene. /pf/images/graemlins/wink.gif
Si te kam ty Julke? Spaghetti alla Siciliana he?
Keni "UPS Same Day Service" ne Itali? te em coje ca.
Jo per maskilizem, por nje gruaje i shkon te gatuaje. Apo me duket mua?
Nuk e di. Po sa me inteligjente dhe e shkolluar dhe me karriere te jete, aq me e bukur dhe SHUME seksi me duket mua nje femer kur ve perparsen per te gatuar.
Analizojeni po deshet...

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendo te kla shku menja per grue lal, lene po e dashke edhe shumeeeeeeeeeee te cilesishme /pf/images/graemlins/wink.gif , me fal po ne kembim ca merr ajo fatlum(emadhaj)ja :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Mua nuk me bejne pershtypje hic komentet/komplimentat per pjesen cerebrale, karrieren, karakterin, etj.
Dua komplimente vetem per anen e jashtme dhe per njerez qe te lepijne gishterinjte pasi jane shqepur se ngreni...kjo e dyta ca me e veshtire per tu realizuar, nejse.
Pa analize, vetem dialize.
/pf/images/graemlins/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
Jo per maskilizem, por nje gruaje i shkon te gatuaje. Apo me duket mua?
Nuk e di. Po sa me inteligjente dhe e shkolluar dhe me karriere te jete, aq me e bukur dhe SHUME seksi me duket mua nje femer kur ve perparsen per te gatuar.
Analizojeni po deshet... [/qb]
Kulmi i seksllekut. Mundesisht ndonje variant 'imam bajelldie' ose 'tave elbasOni'...

/pf/images/graemlins/blush.gif :eek: /pf/images/graemlins/blush.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

A e di njeri si perkthehet "imam bajalldi" dhe si e ka historine kjo gjelle /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Blendo te kla shku menja per grue lal, lene po e dashke edhe shumeeeeeeeeeee te cilesishme /pf/images/graemlins/wink.gif , me fal po ne kembim ca merr ajo fatlum(emadhaj)ja :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Jo plotesishte e sakte se edhe vetem fare çoku nuk jam. Po ama s'ma mbylll dot njeri gojen kur kam nje kompliment per ta bere se e di cfare? Komplimenta koti (per ti bere tjetres qejfin) nuk bej asnjehere. Po i dhashe dije se i meriton.

Dhe Jula, te kuptoj plotesisht se ku e ke kur thua c'tip komplimenti do. Eshte pak budallallek te te thote tjetri, "sa e mencur je".
-Ate e di vete une o gomar, vithet si te duken?

Kordelja

Valoris scriptorum

-Ate e di vete une o gomar, vithet si te duken?

A e di qe me ke pelqy shume ti k'tu mua /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes:

Blendi

Primus registratum

Kordele ajo shoqja intelektuale me perparse kuzhine ne kembim do mari mua.

*Une kam pas punuar suchef ne restorant italian klasi te larte, prandaj vuuuuuuuuuuuuu te gatuarit edhe une - kalamajte BUÇKOOOO!!!!!!