Rezistenca!

a-alket

Primus registratum
Re: Rezistenca!

juve e shihni problemin ne menyre te gabuar..alla feministe-staliniste /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif gjeja e pare qe doni te beni eshte te rrihni ate burrin.... /pf/images/graemlins/blush.gif

ku jane ato shoqatat e grave..ministria e puneve sociale prr prr prr.

Kordelja

Valoris scriptorum

Me rraf ate burrin, larg qofte as qe me shkon ne mend, kjo nuk perjashton faktin qe une jam feministe por ky diteziu eshte subjekt Cajupian...mendo qe s'me intereson fare se as komshi s'me bie ta kem.... /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes:

jula

Primus registratum

Bscemesc, nuk jam dakord me "analizen" tende.....
Ajo gruaja nuk ka si te emancipohet para se ata te dy (burre e grua) te kene dale nga gjendja e injorances e nderthurur me njeqind fije me mjerimin/skamjen. Keshtu do te kishte folur Karli i Marxeve, supozoj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

me solle ne mend ate shprehjen cuno ..
ignorance kills love /pf/images/graemlins/smile.gif

nice

a-alket

Primus registratum

jula,

nuk tentova te bej ndonje analize, vecse shpreha mendimin qe muhabetet ala "hec ta rrafim" jane i cik si "p....e me rigon" /pf/images/graemlins/tongue.gif

ato 100 fijet i kuptoj edhe une po duhet filluar diku per ti zgjidhur. une mendoj qe hapi i pare duhet te jete edukimi i femres....dhe me sa shoh, OJQ-te dhe shoqet e forumit nuk e cajne b.then per ate pune....

Kordelja

Valoris scriptorum

Ca thote ky mi amon /pf/images/graemlins/wink.gif , ca edukimi femre more kur burri eshte per gjynof, shife ti llullen dhe pyken ai dhe ec perpara caj rrugen qe e ka ndertu partia kur ti fshishe qyrrat me mongen a bluzes prej pambuku te prodhume nga Kombinati Textileve Berat.... :confused:

P.s.Kush tha qe forumi nuk emancipon....emancipimi eshte brazde me vete xhan, nuk eshte hajde tipi "varda".... :confused:

a-alket

Primus registratum

edukim psh eshte botimi i nje broshure me 4 faqe ku shpjegohen te drejtat e nje gruaje dhe rreshtohen disa nr. telefonash si psh. ai i nje keshilltari nga OJQ, i policise, nje hot-line per tek policia per te raportuar abuzimet etj.

pak si shume ee?

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Epo si gjithmone dhe ne kete rast duhet edukuar femra mos o zot mashkulli..... [/qb]
duhet edukuar viktima ose viktimat e mundshme qe te dine si te kerkojne ndihme.

po me i brim i bini fyllit ju...gruja vs burri

tutu

Primus registratum

hmmm...grate, grate, se burrat jane bij nenash ne fund te fundit...dhe me e keqja eshte kur ato gra te cilave iua kane bere kurrizin me te bute se barku, nuk ngurojne aspak t'iua kalojne stafeten te bijave dhe djemte i mesojne qe te ecin ne kembe te baballareve e te mbajne bo**t me dore

a-alket

Primus registratum

lara, vazhdo bjeri violines ti.

une them gjera praktike, realiteti eshte ai qe eshte. Ndryshimi i mentalitetit eshte p.rdhe me rigon.

a-alket

Primus registratum

ti thua qe ne duhet te fillojme te edukojme cunat. Dmth, resultatet do shifen mbas 20 vjeteve

megjithate, e leme kete muhabet...

nga e pive kafen sot? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

a-alket

Primus registratum

ne kafen e marrim nga makina kafes...fut kutine, shtyp butonin dhe faaap, del kafja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

fut kutine? shtyp butonin faaaap /pf/images/graemlins/laugh.gif ..del kafja

Naten e mire grupa!!! Shifni lajmet kto dite qe te keni sa me shume per tu treguar nipceve dhe mbesave, ne shpellat naten. /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Se koha eshte nje rreth si unaze, po nuk i patem ca mend ne koke do ta fillojme edhe nje here nga shpellat.

Blendi

Primus registratum

S'me pelqe Princi.

YOU GOTTA FIGHT, FOR YOUR RIGHT
TO PARTYYYYYYYYYYYYYYYY

~ Beastie Boys

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara e ka me kunj ai ate punen e shpellave mi (If I got the point /pf/images/graemlins/wink.gif )

Miremengjes.... /pf/images/graemlins/smile.gif

What is the TOPIC today, I want to kill all ISPs in Albania :mad: per shembull....

Ma kane nxi jetennnnnnnnnnnnnn :mad:

Kordelja

Valoris scriptorum

Amon dhe ti s'do me thone gjo qe s'e nive ti dhe nuk ekziston. /pf/images/graemlins/wink.gif

Me kane hyp nervat sot e jam bo tym ke Posta se desha me derdh ca leke, o maaaaaaaaaa ca injoranteshhhhhhhhhhhhhhhhh, a do behemi ndonjehere njerz ne dhe te mesojme te sillemi????!!! :mad: :confused: