Rezistenca!

Ema

Goddes
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ua :eek: , ca ka kjo mi, mu ma permban statusi i nentitullit me u haperda nga ta kem kokrren e qejfit tim.... :eek:

P.s.See U around :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ta grij mishin me gershone!

Kordelja

Valoris scriptorum

Eh c'me gjeti, jam tu u perpjek me ec ne rezonance moj me p***dhet se ndryshe s'ka vemendje :eek: :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Mos do te thuash qe je duke u perpjekur ti shpetosh eres? Se personalisht rezistencen e konsideroj si nje nga vendet me me pak pordhe ne gjithe Af-ne [/qb]
Rezonance thot kjo,a di gjo ti? /pf/images/graemlins/blush.gif

gjekec

Primus registratum

23c614.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif , ata me grip te rrine larg /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

elbasan.jpg

ku eshte rezistenca? Apo jeni te zene me zgjidhjen e problemeve shpirterore /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Un kam deshire te marr statusin e vrojtusit ne fakt, si nje forumas nje here e nje kohe.. phpbbv2 e kishte me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

me duket se ka ndodhur nje moskeqkuptim /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ...e kisha me gocat e rezistences...si nuk bejne ndonje gje per te ndihmuar ate grun e shkret...ne vend te merren me llaka llaka /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

ku benzina, ku zjarri, ku leket?.. ca po bohet?.. di nonjoni noi t're? /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

me theks tirronc too : /pf/images/graemlins/laugh.gif . kam mar cik per lesh mos ma vini re,

a-alket

Primus registratum

kush e ka pa ate emisionin Trigger Happy TV..

ato psh do i kishin vene asaj gruas nje maske ...me veshe te gjata... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Ciao, edhe konsiderohemi pula, edhe na kerkohet perveshje mengesh...
Ai qe ka bere foton (jam e sigurt qe ka qene nje AI), s'besoj te kete nderhyre. S'ka pasur faj, i prishej "natyra e qete"... /pf/images/graemlins/frown.gif
Keta tip trimoshash sinqerisht duhen kastruar, thjesht qe trupi i tyre ti pershtatet me mire trurit...

Nejse, pershendetje.

jula

Primus registratum

Mua pula me ben rime dhe me emrin, jam ne pozita te favorshme...
Asnje kafe s'kam pire sot...si thote nje shprehje e famshme afore, "I feel like a gjeth!"
tongue1.gif

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb]
Apo ke vendosur te behesh puritaneeeeeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po si s'ja hodhi Shashua me dy kafeee...
Puritanizmi s'eshte per mua. Gjeja me e pershtashme eshte nje dedikim qe do mund te me bente komshiu im (kantautori bolognez Francesco Guccini):
Nata di marzo, nata balzana,
casta che sogna di esser puttana...
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

LOL, qe kur qeka kthy ne kenaqesi sublime ajo pune, apo e keni ne kuptimin dhelperak te ceshtjes se msiperme (jula) /pf/images/graemlins/wink.gif

P.s.Pse jo???!!! /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif