ti me coke ja fute vetes nga menyra si e the... nejse.. muhabete koti apo jo se ta them un ty nga e kam gjysmen tjeter ke per tja futur vrapit Tirane-Lushnje per gjys ore.
Dhe mqs ra llafi per lushnjen nje Aldo Kulla e njifje.
Ne te vertet s'ja kam idene se kush qenka Aureliano, por duket se ju kam prekur nje idhull. Cdo njeri normal ne kete planet do e konsideronte per te qeshur ate foto, kjo me thote se eshte me keq se kufomat e Che mirepo ketu me duket se vlersohet vetem shakaja e shokeve te idelit. /pf/images/graemlins/tongue.gif Te tjeret shihen si provokues, por komuniste hesapi, ca pres dhe une me teper?!! E shoh qe disa bezdisen, por nuk nuk do e keni fatin te mos bezdiseni /pf/images/graemlins/tongue.gif sciaoooo /pf/images/graemlins/wink.gif
E shoh qe disa bezdisen, por nuk nuk do e keni fatin te mos bezdiseni - pse perserit llafet iher /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Un kte librin e Aurelianos e lexova deri te faqja e 100 pastaj u be shum depresues edhe me ngeli siper komose. Megjithate per te qene fair me duhet te them qe s'isha as vet mire ato kohe kshuqe mbase se ka pas fajin libri.
Ama rrace per lufte civile jemi ne: Kur te na kapni (nqs keni fatin), nje gjyq per kafe eshte max. qe presim. Pfffff, kot fare..... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Shih pak italianet: Luften civile e kane ne gjak, mire qe do jem davaritur nga Bologna para se te hyjne tanket...pa egzagjerim, nuhatet nje atmosfere prej vitesh '70. /pf/images/graemlins/frown.gif
Une jam i cmendur pas armeve
U jap rast mengjerasheve te thone ndonje llaf /pf/images/graemlins/tongue.gif
POR jane pikerisht keta individe apo grupe potenciale per terroriste; z.b BR /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nuk e di po une i perdor armet me te majten (syrin)...nuk jam mengjarashe hic por ne futboll /pf/images/graemlins/blush.gif dhe kur gjuaj me arme jam mengjarashe.... /pf/images/graemlins/blush.gif
Mahhh, ka mundesi te te kene imponuar ne shkolle perdorimin e se djathtes?
Une jam teresisht djathte-perdorese, pra veproj me hemisferen e majte te trurit. Cunat ne gjimnaz me caktonin mbrojtese te lire kur loznim futboll...
ne memedhe, alergjia ndaj mengjarasheve vihet re qe kur kalamajve te vegjel i gjuajne drejt e ne dore nese kapin gje me te majten....arsyen se pse e bejne nuk e kam kuptuar kurre....
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.