Rezistenca!

gjekec

Primus registratum
Re: Rezistenca!

/transmission interrupted.. back to politics, im out too PEace ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

ti me coke ja fute vetes nga menyra si e the... nejse.. muhabete koti apo jo se ta them un ty nga e kam gjysmen tjeter ke per tja futur vrapit Tirane-Lushnje per gjys ore.

Dhe mqs ra llafi per lushnjen nje Aldo Kulla e njifje.

PrInCiPiEl

Primus registratum

Hello Angelina Jolie /pf/images/graemlins/wink.gif
Hello Julia Roberts /pf/images/graemlins/wink.gif

Si eshte pune me rezistence ?
Sa eshte madhesia e resitences ?

Ne KOhm apo MOhm ?

/me /pf/images/graemlins/smile.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Une vije ketu , keto krejt kan ikur ne chat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pritni se erdha edhe une atje /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Neo, sa here ka nder mend te leje nam, poston foto...kjo ishte ca me e rende se kur postonte kufoma...nejse...

[/qb]
flamuri.gif

Ne te vertet s'ja kam idene se kush qenka Aureliano, por duket se ju kam prekur nje idhull. Cdo njeri normal ne kete planet do e konsideronte per te qeshur ate foto, kjo me thote se eshte me keq se kufomat e Che :eek: :confused: mirepo ketu me duket se vlersohet vetem shakaja e shokeve te idelit. /pf/images/graemlins/tongue.gif Te tjeret shihen si provokues, por komuniste hesapi, ca pres dhe une me teper?!! E shoh qe disa bezdisen, por nuk nuk do e keni fatin te mos bezdiseni /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool: sciaoooo /pf/images/graemlins/wink.gif

gjekec

Primus registratum

E shoh qe disa bezdisen, por nuk nuk do e keni fatin te mos bezdiseni - pse perserit llafet iher /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un kte librin e Aurelianos e lexova deri te faqja e 100 pastaj u be shum depresues edhe me ngeli siper komose. Megjithate per te qene fair me duhet te them qe s'isha as vet mire ato kohe kshuqe mbase se ka pas fajin libri.

a-alket

Primus registratum

vetem lufta civile i zgjidh problemet midis te majteve dhe te djathteve /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Ama rrace per lufte civile jemi ne: Kur te na kapni (nqs keni fatin), nje gjyq per kafe eshte max. qe presim. Pfffff, kot fare..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shih pak italianet: Luften civile e kane ne gjak, mire qe do jem davaritur nga Bologna para se te hyjne tanket...pa egzagjerim, nuhatet nje atmosfere prej vitesh '70. /pf/images/graemlins/frown.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ama rrace per lufte civile jemi ne:

Mos me thencin mua LR ne qofte se nuk ka qen nonji shqiptar ai qe ka thone ate 'Make love and no war'...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jula, a je per te diskutu ndonje ceshtje tjeter pervec luftes se mua per lufte s'me ke....apo s'na e lejon statusi i grupit???!!!

Do thush ti per cfare te diskutojme: per p****et pershembull... :eek: :mad:

bebi

Primus registratum

a ka mundesi te kthehet ne origjine rezistenca?

nqs jo une po ja fus nje "Liri demokraci"!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

_0050.jpg

Une jam i cmendur pas armeve :rolleyes: :cool:
U jap rast mengjerasheve te thone ndonje llaf /pf/images/graemlins/tongue.gif
POR jane pikerisht keta individe apo grupe potenciale per terroriste; z.b BR /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Neo, une terrorizmin nuk e justifikoj kurre, por shoh ca ndryshime thelbesore midis atij te kuq dhe atij te zi apo te gjelbert, z.B.
Nejse.

Rezistenca nuk ka dale kurre nga origjina, derisa ne te vazhdojne te rezistojne "origjinalet". Modestisht, gjithmone.

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk e di po une i perdor armet me te majten (syrin)...nuk jam mengjarashe hic por ne futboll /pf/images/graemlins/blush.gif dhe kur gjuaj me arme jam mengjarashe.... /pf/images/graemlins/blush.gif

Si shpjegohet kjo???!!! :eek: :confused:

jula

Primus registratum

Mahhh, ka mundesi te te kene imponuar ne shkolle perdorimin e se djathtes?
Une jam teresisht djathte-perdorese, pra veproj me hemisferen e majte te trurit. Cunat ne gjimnaz me caktonin mbrojtese te lire kur loznim futboll... :eek:

tutu

Primus registratum

ne memedhe, alergjia ndaj mengjarasheve vihet re qe kur kalamajve te vegjel i gjuajne drejt e ne dore nese kapin gje me te majten....arsyen se pse e bejne nuk e kam kuptuar kurre....