Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Dhermiu...nuk kam ftohtesine mendore per te folur per te. Por kam nje plan te qarte:
1. Ideja ime eshte e madhe, por jeta ime eshte e shkurter. Rrjedhimisht:
2. Idete, si tek shumezimet i mbajme ne mend. Nderkohe, "clirohemi nga kufijte", sic thoshte i dashuri im Karl. Praaa...bejme pare, shume pare, vjellendjenjesisht pare.....
3. Keshtu, me nje baze te sigurt dhe me ndonje burre qe mund te na perfille me kete shendet mendor te dyshimte, terhiqemi ne DHERMI...pse ta fsheh, eshte burri im i vertete dhe i vetem. Mjafton qe une te mos kem te bej me me kete mut total dhe totalizues, meqe nuk kam aq karakter sa(?) ta injoroj.

Nga bota me vjen per te vjelle. Eshte vertet nje ndjenje fizike, e ndan moralin me dysh: Out or in? This is the problem...

jula

Primus registratum

Qualcosa non va da sempre...dmth, ne pergjithesi, pa ndonje shkak konkret...
Ti fus nje matrimonio thua? /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Qualcosa non va da sempre...dmth, ne pergjithesi, pa ndonje shkak konkret...
Ti fus nje matrimonio thua? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
That wouldn't be such a bad idea after all

durrsakja

Primus registratum

Coni i delegacion Kim-it per peace talks, se i paska bo dy bumje e me dash e fshiu Kalifornine. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Psh Blendi dhe Blue /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweetie

Primus registratum

e pse blendit dhe bluse kete privilegj? kuptoj qe jane asa te dy, po mos harroni se ka edhe te tjere te mire po aq sa ata! /pf/images/graemlins/tongue.gif

durrsakja

Primus registratum

hmmmm
blue osht kinge me hutu Kimin
Blendi me hutu grune (apo s'begenis ky koreane? do e pys). /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jom ne qejf se kalova 1 provim, mos ma merrni shakane per ters.

ethan po shkove ti delegat a te vi ne une se ashtu funja do jem e mbrojtur? /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s. sa kam qesh kur pash kalamoj neper rruge (korean tv) me shalla te kuq...dukeshin qe kishin vesh uniforme /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Po u tymoskan eger llullat e paqes ketej...
Ja, keni per ta pare sa do preket nga manifestimet e 15es Perandoria /pf/images/graemlins/laugh.gif , madje Perandori do nise te qaje, do te kerkoje te falur duke peshtyre berthama ulliri...

Kush eshte Ethan?

sweetie

Primus registratum

per mu s'ka problem aziatike apo jo, rendesi ka te jete e mire... pastaj un vetem sa perta habit do te shkoja...

plus do te kisha ty shoqeruese udhetimi, mbase ndo1 gjo do ndodhte rruges /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsakja

Primus registratum

eshte e kuqe? kjo ka rendesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ndodh me verte, do ju shaj n'tuf nga ferri

(humor parlamentar demek) /pf/images/graemlins/tongue.gif

sweetie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Amina:
[qb] eshte e kuqe? kjo ka rendesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ndodh me verte, do ju shaj n'tuf nga ferri

(humor parlamentar demek) /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
jo jo lali. ngjyra s'ka rendesi fare. mendimet duhen te jene te kuqe, edhe te nxjerre tym tym... /pf/images/graemlins/laugh.gif flake ...

julke, zonja kryetare, une jam nji cun qe punoj shume dhe per kete arsye, me shume ju lexoj sesa shkruaj... nuk me del koha vallai, por do te mobilizohem ta bej nga nje ta daa here pas here /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Ore, c'patet me Korene ju?
Problemi eshte Iraku, sic thote dhe TV, dhe kur e thote TV...
Ose si thonte xhaxhi Mizi: "Rrini çuna se si kuptoni keto, si kuptoni te gjitha ju..." /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ethan, te gjithe klandestine jemi, marokine akoma jo, por po perpiqemi.

sweetie

Primus registratum

julke bushin e kam afer. ke ndonje mesazh per te se ja jap personalisht... /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Sa i afrohem une i afrohesh dhe ti, ndonese e ke gjeografikisht me afer.
Edhe Berlusconi thote "maj frend Giorgio", po s'e beson njeri. :rolleyes:
Une e dashuroj Perandorine.

durrsakja

Primus registratum

Seriozisht, ne debat e siper;
"A duhet te konsiderohet kercenim i mundshem prodhimi i bombave nukleare nga Korea.V."
Jane ende te patestuara, e sigurisht problemi s'do ishte vetem i SHBA-se.
Por ne lajme u theksua WEST COAST.

Une qava hall, kjo....
/pf/images/graemlins/tongue.gif
Ethan me katunar rrike lal? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Frikkke, frike ne shoqerite e Perendimit opulent.
Nuk po them c'te mbjellesh do te korresh se edhe mua mire me vjen qe jam nen "ombrellen e Nato-s", ndonese ne krize dhe kjo.
Dikush tha se vendi me i sigurt ne bote, per mosinteres strategjik, popullsi qe s'e shqep gojen dhe burokraci mafioze te gatshme per te hyre ne trataktiva me "armikun", eshte...Palermo!!!
Ku je o Edeni im, me prit se po vij! /pf/images/graemlins/laugh.gif