Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Ha-ha, sa e bukur ajo e lopeve...muuu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kjo historicke shpjegon arsyen e suksesit te Berlusces, nje optimizem pa kufi:
Kur vjen dita e gjykimit, Zoti therret para tij Bertinottin, Casinin dhe Berlusconin. U flet vec e vec dhe secilit i thote se eshte i pakenaqur me ate c'kane bere ne jete. Per kete arsye do ti detyroje te tre te punojne ne gurore ne perjetesi. U jep nje dite afat per tu komunikuar pasuesve te tyre lajmin.
Bertinotti kthehet tek te tijet dhe u thote: "Shoke, kam dy lajme te keqija: 1. Zoti ekziston. 2.Eshte naziskin dhe na ka denuar ne nje kamp perqendrimi."
Casini u thote te tijeve: "Miq, kam dy lajme, nje te mire dhe nje te keq: 1. Zoti ekziston. 2. Ai eshte i pakenaqur me vepren tone dhe na ka denuar te punojme perjetesisht ne gurore."
Berluska organizon nje miting oqeanik: "Te dashurit e mi, mezi po mbaj veten nga gezimi, kam dy lajme fantastike: 1. Zoti me thirri dje ne udience personale. 2.Ketej e tutje Une dhe AI do te punojme bashke!"

loaded

Primus registratum

une imagjinon berlusconin kshu si tip ne lidhje me shoqerine qe do kete pas kur ka qene e ri...dhe me jep pershtypjen do kete qene tip gallate.E lezetshmja eshte qe gjithmone mundohet te tregoje se merr vesh nga te gjitha fushat...futboll,e kam pare duke kenduar te M.Costanzo show,thone ka bere tekste kengesh,merret me tv...etj etj.Ne fund te fundit ai personalisht...s'ka pse te mos jete i kenaqur nga ato gjera qe ka ditur ti fali vetes...Per Silvion si çun /pf/images/graemlins/laugh.gif kam simpati...dhe duke ja fut i shpulle nga qafa i them:"Hallall ta befte zoti...qen!"

bebi

Primus registratum

pse pierluigi i keq eshte?

tale padre tale figlio, vetem se i biri eshte icik me sYmpatik /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

avasht ti me ngjyren e fjongos se eshte ngjyra e gjakut mbretnor.

meqe ra fjala, jam ne kerkim te ndonje princi, duke, baron apo ndonje nga familjet mbretnore.
kush ka informacion te lere mesazh ketu. flm

dmth kerkoj gjak fisnik, gjak blue. edhe kujdes ti lara tjeter here, mos merr neper kembe gjak te tille :smash:

personazh

Valoris scriptorum

mirmjes dynjoja skuqme nga revoltimi per sistemin!
kush do vije sot me dal ne demostrate per mbrojtjen e te drejtave te homoseksualeve?

bluja...deshe me hap parti ti rubu?...po ta menojm mo, ku e di une, se ket gjo e kam lon pas nja 10-15 si hap te jetes time, e nuk e kom pleqru akoma siç duhet.

ps: se çpova gishtin me pa mos kisha gjak blu t'mort e mira t'mort.

loaded

Primus registratum

kush do vije sot me dal ne demostrate per mbrojtjen e te drejtave te homoseksualeve?

Une thoja pse s'bon gjo ky sa here qe tenton...Ja ku e nxori fytyren e vet me ne fund...

personazh

Valoris scriptorum

ho mi lare te ka faj ky ktu...pale t'kisha thon "hec shkojm per demostrate per te drejtat e te zinjve dhe njerzve me ngjyre"

Blendi

Primus registratum

Kom pa ca foto te tirones qe me ka hik truni. Cmenduri fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Jena qe jena, ec e shkrujm na i llaf me shume. po menojsha sot, me bo me u kthy n'tiron a rrohet dot mo ke "21shi" apo duhet me bo na i vjedhje banke per me ble kacolle t're?

pasaj po menojsha: selit? Sauk, linx? Kominat? ku osht bo me mir me jetu n'tiron?

Blendi

Primus registratum

ishin te shkrepme me dor Xingo, i kom letre.
Ka kulla e vodafonit kishin kap tironen verdall. U ka bo maja maja si iriq qe ja morrsha te ligat. Po me sqaro i her per ato pytjet me lart.

Se me thon te drejten me paten cu ca fotografi nga para pallatit te lagje ime. Ka pas qen plot me bar e me pem te bukra. Tashi ishte bo nje mavri boj gri qe u dukte si ai filmi me ato marikonet qe lufoshin ne Mogadishu.

loaded

Primus registratum

o Blendo...boj noj dore lek anej dhe per mendimin tim shko blej i cope toke anej nga Sauku...nga senatoriumi anej...se anej ka drita dhe uje gjithmone.Futi i shpi te lezetshme nja 2-3 kate,i golf-1 sa me shku ne qender,dhe me çu kalamojt nga liqeni te djelave dhe ohoho...per bukuri.Nga 21-shi i ke te gjithe te ardhem...ja nisin me kenge labçe ne darke ata qe te lemerisesh ti.

Blendi

Primus registratum

Nigjo se labcen e duroj une?
Me i llaf vetem kur knojn i duroj. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Njashtu, njashtu po ktu u ka bo problem me u lidh me njeri se gjysma s'kthehen mo mrapsht. "Ik" thojn.
Kurse nji ka ato shoket e ngusht ka tirona tallej edhe m'thoshte:
"Te gjen Juli i goc persmari, te bukur dhe puntore"
"Te bukur, OK. Punen le t'ia msoj vet" /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Eee...amon se s'rrihet larg venit tat.Ne duam robt tane afer!E kemi me mire me heng buke me djathe dhe me domate ne driten e qiriut ne shpine tone sesa ta kemi tavolinen plot dhe ti buzeqeshim me miresjellje ktyre majmunave me tregu qe:"Ja jemi njerez te mire".
une jam akoma viti i trete dhe xhaja im me thote qe tani:"Hec se ta kena bo gati kliniken!" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

ia paskeni shtruar juve!!!
a e di çfare me tremb mua ne Shqiperi? Injoranca dhe menyra siperfaqesore dhe e shtirur e jetes. te kuptohemi, e njejta gje ndodh kudo, vetem se ketu mund t'i evitosh. ne shqiperi, njeri eshte çuni i shoqes se mamit, tjetra goca shokut te babit... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif