Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

C'tu thote nena juve per te ngritur humorin?
Mahhh, po ju propozoj dicka per tiu ngritur nervin me fiksimin tim te preferuar:

bertinotti.jpg

Kush ma zhduk nga faqja e dheut ate me te kuuuqe mooooo? Per nja dy ore, dmth... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tutu

Primus registratum

mua ai me kravate me ka dhjere nje here....kishte zgjidhur problemin e papunesise per te rinjte ne jug te Italise...tha se te rinjte e papune duhet te paguhen qe sot te hapin gropa (kot, pa asnje funksion gropat) dhe te nesermen te paguheshin per te mbyllur gropat qe kishin hapur nje dite me pare....shume largpames tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Hahahahhaha...Jula.
Shiko,une e kuptoj dmth deri ne fare pike sa joshese mund te jete shartimi i nje terheqje intelektuale me nje seksuale,po prape s'arrij dot ta imagjinoj tamam.Dmth...une mendoj se /pf/images/graemlins/smile.gif dy orgazmat nuk mund te koiçidojne ne te njejtin moment.Do jete gjithmone njera qe do precedoje tjetren dhe ti 100% do zhgenjehesh nga ajo e dyta sepse do kete rene ne hijes e se pares.Nuk e di a arrita te shpjegohem.Eshte pak a shume si te krahasosh kenaqesine qe merr nga marredhenia kur je i dehur dhe kur je esell.

tutu

Primus registratum

Ti po qe s'je gdhire mire /pf/images/graemlins/laugh.gif ...une them s'po fle dot, ti permend te gdhiren /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

ahhahaah, Tutu, ajo e gropave...po ne fakt ka qene me nerv zemra atehere me siguri, po te mos bashkpunonte me Mafia-n qeveria italiane, ne Jug ka edhe gropa per te hapur me tamam, me qellim, praaa...

Ik o Xingaro se na kenaqe, sidomos me ate te alkolit...une jam esell fare , po c'ti besh qe dy here qe e kam takuar (apo tre?), gjeja me "memorabile" qe me ka thene ka qene:
"ciao, come va con la (r)accolta delle fi(r)me?"

Diskutimi mbi shendetin tim mendor mbyllet.

He, pra a s'ju rrit morali shoke duke pare sa hajvane ka bota (flas per veten)??? :cool:

jula

Primus registratum

Tani shkoj tu hedh nje sy hajvaneve te Arenes dhe Politikes deri ne 10.30, edito, edito...

Pastaj, me ballin lart, shkoj dorezoj detyren plot tre dite para afatit..., vetem se me duhet te bej ende nje fare sistemimi ketu...bejme sikur punojme para Krishtlindjes.

Nga nje perqafje, ju lexoj me vone. /pf/images/graemlins/smile.gif

loaded

Primus registratum

PO shkoj te diskutoj nga tifozat me vellezerit interiste se ktu sot s'qenka per tu folur.

tutu

Primus registratum

ueeeee, ketij po qe i thone realizim plani...une shkruajta nje ese per kohe rekord 20 minuta....u mendova dhe e torra ne koke nje muaj e prapeseprape nuk qullosja dot gje...kuptohet turpi i pacavures 20 minuteshe do me ndjeke deri ne varr ...si te mos mjaftonte kjo, kur profesori permendi me shaka qe ndihej i trishtuar e i vetmuar, une u cova gjithe vrull nga karrigia, shkova te dera dhe i thashe "Hajde me mua se i ndajme bashke"....qyqjaaaa, po kete si e bera?! (dhe fol per shendet mendor pastaj)

loaded

Primus registratum

Ca i kam punuar nje amerikani ne shah tani bobobo...zbor,zbor...33 vjeç tjetri,ekonomist.Pasi e zhdepa 4 loje i thashe:"Ke qejf te fus dhe 1 dru ne bilardo tani..."

jula

Primus registratum

He mo trimat e gruas se xha jahos, jeni a s'jeni gjalle?
Se na mbyten temat e dashurise...

jula

Primus registratum

Hehe, mbarova per kete vit...tani kemi pushime dhe po vras mendjen per Vitin e Ri.
Me qe ne shtepi nuk shkoj dot (per nje cope leter!), po shoh mundesite e organizimit "alternativ".
Vjet isha ne Rome dhe shkoi suuuper, per te mos u zhgenjyer kete vit duhet te mendoj dicka me interesante...si te zhdukim nja dy tipa te bezdisur nga shoqeria, p.sh..... :rolleyes:

Tallem, ndihem aq e mire sa ka vend per me shume se te gjithe ne zemren time kete fund viti. Me nervat po bej pune bindese intensive. :thumbsup:

loaded

Primus registratum

Organizata "rezistenca" ne projektin per zhvillim si shoqeri aksionere kerkon punonjes per rolet dhe me karakteristikat e meposhtme:

Shofer:Te dije anglisht,shume barsaleta,te mos pije dhe te mos kete shprehjen e preferuar:"Pse gjithmone une e..."

Guzhiniere:Te dije frengjisht,te gatuaj long groshi me te mrenshme pulash dhe qofte me plenc dashi.Te mos kete hobi muziken lirike.

Masazhatore:Te dije spanjisht,te kete ze te embel,preferohet bjonde,te njohi vepren e Dante Aligierit dhe te mos te kete ne fjalor fjalen:"Jo"

Balerin mashkull:Te jete i gatshem te japi shfaqe para ushtareve dhe burgaxhinjve.Nuk mbajme pergjegjesi dhe as garantojme per pasojat.Paguhet mire.

Shitese akulloresh:te kete buzeqeshjen si te reklama e Colgate,te mos guduliset kur e prek te ijet,te jete e sjellshme dhe per ata qe i bejne komplimente si:"Ca gjoksi..?!"

Roje bahçe sharqinjsh:Te dije me perfeksion exelin dhe wordin,te dije te flasi me kompetence per bioetiken,te mos jete tifoz futbolli dhe
(per te miren e tij) te mos i ngrihen nervat kur e shajne nga nena.

Te diplomuar ne Chatologji Nukleare:te kete mesataren mbi 8,5;te jete i komunikushem,i disponushem,me syze dhe jo qeros.

Sekretare:Te jete seksi

Sportelist:Te mos vuaj nga obeziteti;te mbaje gjithmone me shume se 2 çadra me vete,te dije te thoje ne me shume se 30 gjuhe shprehjen:"Nuk eshte ktu"

Furraxhi:Te dije te beje byrek 250 leksh,te mos jete jevg,te jete tip i qete dhe te mos e mbaj gjithmone radion te lajmet.

Pjanist:Te dije te alternoje klasiken me jazzin me bluezin.Te kete eksperience ne ndonje orkester lokale dhe mundesiht te mos e quajne:Mozi

Hekurthyes:Te kete pasion per punen,vullnet per te arritur rezultate por te mos kete idene e fiksuar se gjithe bota eshte vetem hekra.

Bojazhi:Te kete mbaruar liceun artistik per pikture me flete nderi.Te dije te kendoje kenget e Redon Makashit dhe te mos perdori gazeta sporti per te bere kapele.

Te interesuarit te kontaktojne me PM.

jula

Primus registratum

Merreni tere paketen, se po me del tym nga veshet nga inati!!!

...me Xingaron, kerkon per rezistencen:
Sekretare. Te jete seksi.

Hiqmu sysh, hap grupin GREENFIGH, po deshe, me parrullen "Salviamo la gnocca!"

:mad:

Ofelia

Forumium praecox

C'te ka bere vaki me Julke? Po pse merzitesh me tu mbyllte? Hec ne Rome edhe ket vit po deshe, as une nuk leviz dot per nje cope karte format soggiornoje.

Goca

Primus registratum

Diskriminim Xingo, kjo s'tolerohet....

C'do profesion duhet te shprehet ne te dy sekset, per shkak te principit te jo-diskriminimit midis burrave dhe grave ne lidhje me raportin e punes, kushtet, pagesen, ngritjen ne detyre etj... ne baze te direktives komnunitare te 1975 .

Fjalet te zevendesohen si me poshte:
Sekretare/Sekretar seksi....
Bajaxhi/Bojaxheshe...
Shofer/Shofere.....

Balerin/Klejdi Kadiu...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Lutemi sekretares te bej nje liste qe ta nxjerrim anuncio per sendet dhe materialet e zyrave,kancelarite,pajisjet mundesisht pa tendera.

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb]Merreni tere paketen, se po me del tym nga veshet nga inati!!!

...me Xingaron, kerkon per rezistencen:
Sekretare. Te jete seksi.

Hiqmu sysh, hap grupin GREENFIGH, po deshe, me parrullen "Salviamo la gnocca!"

:mad: [/qb]
SQARIM : Sekretarja qe thuhet ne njoftim do punoj per mua personalisht,dhe jo per organizaten.Nese do edhe Blendi nej te tille atehere korrigjojme:
Sekretare:(cope 2)te jete seksi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif