Rezistenca!

gjekec

Primus registratum
Re: Rezistenca!

/me turns the radio in some weird angry noisy rock, puts the volume on MAX and heads back towards the open door /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

/me nderkohe qe largohet konstaton qe kenga ne radio esht perseri Pink, Just like a Pill... must really have been a bad pill when she wrote that song /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga IAN:
[qb]VPLF /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vura Plumbin n'Lule t'Ftyres?!
Vapik Pa Limon Fare?!
Veshi Pordhi Llapa Flet?!
Vdekje Popullit Liri Fatosit?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga spacEd out:
[qb]/me nderkohe qe largohet konstaton qe kenga ne radio esht perseri Pink, Just like a Pill... must really have been a bad pill when she wrote that song /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/you mos harro gishtat nga tastjera tuj ik prej dere. /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

It's not hard to make the >first< movie ... - E sapo thene ne tv nfa nje aktore e njohur qe sja mbaj mend emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Aha, me qetesi nje m** zgjidhet...
Nervi te mban gjalle!

S'po ju them perseri "mos ma vini re" se kam vene re qe asnje s'ma ve re...

'gjesss :rockband:

loaded

Primus registratum

Hahaha...Po e ben si profesori im i fisiologjise qe ben batuta per tu duk simpatik. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cfare te veme re?
Paske lyer floket e? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Shume bukur i paske bere!

jula

Primus registratum

Une simpatine s'kam ku ta coj mo Xingo, bej batuta per tu bere antipatike...

Lara, solidaritet pa kufij!!!

Xhente, e pa njeri "Chiambretti c'è" mbreme? :rolleyes:
Ah, kjo eshte dashuri...
help.gif
help.gif
help.gif

loaded

Primus registratum

O Lara shife te google.com.Mu bere dhe ti si kto qe kam ktu.Laureande ne juridik me pyesin per sitin e komunitetit europian.
Ne tv nuk shofim gje tjeter veç:ndeshjeve,rubrikave sportive,ndonjehere passaparolen dhe MTV.

jula

Primus registratum

Lara, degjo ketu:
Nqs ke nje problem qe mendon se une mund te te ndihmoj me shume, me dergo nje PM.
Une po tallesha dhe nuk e kuptova kthesen serioze te muhabetit ne kohe, ndoshta...
Shpresoj te mos jete per ate cunin e vogel. Ne ate rast une them se duhet kontaktuar Caritas dhe jo Ministria qe po le rrugeve dhe njerezit e vet... /pf/images/graemlins/frown.gif

tutu

Primus registratum

s'me ze gjumi /pf/images/graemlins/frown.gif , po luj mendsh...sot solidarizohem me gjithe robte pa krevat...gje me te tmerrshme se te perpiqesh te flesh mbi derrasat e parketit nuk paska.... ufffff

tutu

Primus registratum

me falni per mesazhin hajvan...kur shoh ate me siper me vjen turp...keshtu eshte kur te behet qurravitja hobi...me falni dhe nje here /pf/images/graemlins/frown.gif

jula

Primus registratum

Po ti, Tutu pse mbi derrasa?
Jo se zakonisht une solidarizohem per te "care derrasa"... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ah humor i larte ne salle, ilaritet pa kufij..... /pf/images/graemlins/frown.gif

tutu

Primus registratum

i dhashe njerit krevatin se sot duhet te dal nga shtepia e te dorezoj celsat...cdo gje eshte ne toke....nuk rezistoj dot me...../me ia plas te qares se s'mban me uje pilafi /pf/images/graemlins/frown.gif