Rezistenca!

loaded

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Julo--->
help.gif

jula

Primus registratum

Xingaro, per ate te kinemase duhet ti drejtohesh vetem Jules, jo ketij "komunistit" te Bostonit.
Jula eshte njeri shume ssserioz dhe nuk te ka bere gje propozim per kinema, me duket...qe te thuash "nuk shkoj me kete", duhet te te kene thene te pakten "shkojme?"

Kete e thashe vetem se e ndiej per detyre ta "edukoj" djalin tim. /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

Xingaro, na ne shkoder themi: "s'ka gja pa gja"...
mos kerko ndihme si komunist me yll me 3 cepa

jula

Primus registratum

Xingaro

Ti do qe une te them qe vdeeesssss per Interin dhe qe keta sabaudet e Juves jetojne me pislleqet e shitblerjes se arbitrave, por qe na ka pare fati dhe shpresojme qe Agnelli duke u fundosur ti marre me vete???

Jo mor, s'do ta thosha kurre!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jula ju puth dhe e mbyll per sot vetemasakrimin e saj ne AF.

loaded

Primus registratum

Vetemasakrim..si te filmi Zhan D'Ark...trembet Blu-ja nga terma kaq te forta!Te mirepresim neser. /pf/images/graemlins/smile.gif Do e shof filmin sonte dhe te tregoj...

Le_Routard

Forumium maestatis

Ho me rezistencjalista, nuk jeni tu rezistu dhe i gjys ore sa te bi zilja me dal nga puna re?

E kisha llafin per ktu t'juropit se ju t'merikes duhet ti mshoni punes edhe per nja 6-7 ore te tjera /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara, paskena njel vetem ti dhe une ke kjo tema me duket.... hmmmm, sesi po mu dukerka kur rri vetem me ty 'en tete a tete' hmmmm

/pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

oops, me duket se erdha ne momento zbaliato /pf/images/graemlins/laugh.gif .. s'ka prob se kthehem pas, ja dera e hapur esht akoma.. vijini ndonje bluze a peshqir te vrima celsit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb]Te pelqen?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: [/qb]
Po! Po pse gju mi apo te erdhi zor se po na shifte spejsi nga dritarja?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb]Vetemasakrim..si te filmi Zhan D'Ark...trembet Blu-ja nga terma kaq te forta!Te mirepresim neser. /pf/images/graemlins/smile.gif Do e shof filmin sonte dhe te tregoj...[/qb]
trembet blu-ja thote. pahhhhh po un kam gjak zhan d'arket! vetem at djegien mbi dru se kisha duru me te than te drejten, sa per lufte jam gati. ne njeren dore kazmen dhe ne tjetren
waffen050.gif

olti

Neo

kam ca koh pa hy ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pershendetje PLEBA /pf/images/graemlins/tongue.gif Sidomos komisaren e pershendes perzemersisht
shkel_syrin.gif

vdekje ideve revulucionare
perqeshje.gif

loaded

Primus registratum

Moj tutu...ça ishin ato gjojna qe shkruje nga erosi ti e?Ne s'te paskemi njohur ty?Na i nxore ne shesh te gjitha te palarat... :smash: Do e shohim kte çeshtjen tende ne mbledhjen e radhes...

loaded

Primus registratum

Flej..flej...pse t'mos flesh.Shoket e tu kane fjetur ne 3:00 dhe jane zgjuar ne 8:30 me ardh ne pune ktu...

loaded

Primus registratum

O Lara kam fillu si tip shefi ktu ne Bashki...Kam 1 zyre,1 kompjuter,ca letra dhe 1 vrasese mizash.Me kane vu dhe nji sekretare po ngaqe pak kam qe kam filluar se di mire se çfare funksioni ka ajo,ose me sakte,çfare pune ben...Me paguajne 5.50 euro ora.Punoj 5-8 ore ne dite.Te shtune ,te djele pushim.Jane duke me caktuar dhe nji makine me shofer tani po akoma s'ma kane gjet dmth.Kshu pra mo ...me pak fjale.

bebi

Primus registratum

ate qe te ban fresk ta kan caktu ala? jo per gja, por mendoj per ty ne ditet e nxehta te veres...