Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

L_R, nuk kishte nevoje per sqarime, se e kishim shume te qarte boshtin tend "ideollogjik"! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rezistenca, kur te hapni kete faqe, dua ta dini se ju dua shume..., kur s'ju urrej, kuptohet! /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

mirdita o t'percam
teufel083.gif

jula

Primus registratum

Smira eshte uthull qe pelcet veren e vet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te mos kesh ide nuk eshte krim, po dhe gjithe AF qe merret me ne (direkt apo indirekt), nepermjet temash, kundertemash, mbeshtetese temash......me ben te therres nje gje qe s'e kam ne natyre:

clicksmilies15227.png

ReA

Primus registratum

mirdita shokeni!

me duket se rezistenca eshte duke u percare sepse ka shume antar qe futin percarjen ne mes ... prandaj duhen mledh forzat . dhe muni boni shume mire qe shprehu idet e tij dhe i jap te drejt sepse nuk duam nje rezistenc te degjenerume .

me respekt REA .

jula

Primus registratum

Mbi degjenerimin:

Dua emrat dhe argumentat mbeshtetes, ndryshe nuk harxhoj asnje llaf te vetem!
Me duket se eshte nje teme e Humorit ku nuk po serviren vetem banalitete. Shpresoj te gabohem...

Ne konfidence: Ju ndodh dhe ju, apo s'kuptoj dot une, se AF me duket se ka hera-heres veti barkhapese hiperbolike?

Si tha ymeri i varfer: Posto dhe leri te postojne...

jula

Primus registratum

Hmmm, edhe kaq mjafton..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Epo, meqe vajti me zhveshje, po shkopsitem edhe une. /pf/images/graemlins/wink.gif

Nen lekure.....

g8_2.jpg

Pa filozofe, kesaj rradhe. /pf/images/graemlins/smile.gif

tutu

Primus registratum

Buenos dias!
Skandal i madh..temperatura eshte -8 grade celcius, feels like -12 (fale eres qe do me hedhe me gjithe lecka pertej). Ky eshte problemi i vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif ...te tjerat jane llaka-llaka...

Isabelle

Valoris scriptorum

Gjes... edhe une ketu me trupin !!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. noi her' anej po sipas motit - plus edhe po me kapet anej do jem me siguri duke punu ne sherbim te grupit ton' /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

jula

Primus registratum

Ej, mua ato qe ka shkruar Hirko tek tema tjeter me pelqejne, por nuk kuptoj qellimin, dmth nuk me duket se ne ketu jemi kaq te degjeneruar apo demodé. Kuptohet qe gjithandej futen edhe nmendime pa vend, po nuk eshte tragjedi, jemi tek Humori Parlamentar.
Nejse, pres te degjoj "akuza" konkrete...

Ah, mor Hirko.....
Ne rradhe te pare, temen tende me tone serioze dhe individualiste kane per ta kthyer ne shesh qyfyresh dhe/ose thirrmash mbi "shfarrosjen e rezistences", nuk e di pse jane aq te trashe ca tipa... /pf/images/graemlins/frown.gif
Ne rradhe te dyte, edhe ne mund te kishe tentuar te na ndryshoje nga brendaaa... /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Hahahaha...e lezetshme!Isabelle po e kerkoj,kam ca muaj ate kengen e Robbie Williams qe ke firme ti po s'po e gjej dot cd single...

Ofelia

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga spaced out:
[qb]prresent dhe un ktu, zhvillimet e fundit shum interesante :smash: :eek: :thumbsup: [/qb]
Po e pra, s-guxon robi me shku ne shtepi dhe ketu bohet nomi... Dhjetra fraksione e komente...