Rezistenca!

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]burri, qe eshte burre, nuk e dredh keshtu...dmth ti s'je burre /pf/images/graemlins/laugh.gif ...me ty e kam L-R-eje[/qb]
Une perpara puron e dridhja vete, tashti qe po m'sha ne sy t'AF po ta lej ty ta dredhesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Tundi kemboret Zabellë, tundiiiiiiiiii!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Ej sa per sqarim, Zabellen e kom si shpirt po ne kshu ngacmohemi edhe kur takohena rruges, sepse na pelqe te grricemi nuk e dime.

Masnej ai tha..

1-hipoktizise - Kush nga ju nuk eshte hipokrit te rrej na nji tjeter

2-ekzibicionizmit - mi ka pa njeri arrat muve?

3-provokimit - Po ket e pranoj, ju bera dele

4-injorances - Nuk eshte turp, te pakten perpiqemi te mesojme.

5-kotesise - Kjo s'te takon ty ta vendosesh. Kufiri eshte te thana.

RROFTE REZISTENCA, POPULLI, BARAZIA, DREJTESIA, SOCIALIZMI, NJERZILLEKU, NDERSHMERIA, REVOLUCIONI, FISNIKERIAM, IA, IA IA, OOOOOOOOOO

tutu

Primus registratum

une s'di me dredh...me ia fut nje kshu me shkelm dhe e bej /pf/images/graemlins/laugh.gif ..si thu, do a s'do? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Aman mor, ky L_R-ja kur qe anetar i rezistences s'para shkruante ketu, tani u ndez ... :confused:

Hajt ta bejme anetar prape! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ofelia

Forumium praecox

Po iki edhe une. Jam ca si e plevitosur sot dhe nuk po mundem me te rri para kompiuterit. Sot beme llogje... neser ju dua ne fushe te mejdanit.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]une s'di me dredh...me ia fut nje kshu me shkelm dhe e bej /pf/images/graemlins/laugh.gif ..si thu, do a s'do? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Leje se zene se nuk thash gjo. Moderator, Moderatore! Ju lutem ma fshini ate mesazhin e mesiperm se Tutu do me m'lon pa familje.

Le_Routard

Forumium maestatis

neser ju dua ne fushe te mejdanit.

Ku bje kjo fusha Mejdanit se mos na dali takimi huq.

Isabelle

Valoris scriptorum

Shoku kumandar une per ti' e tund gjithe naten dhe gjithe diten !!! Flas legenin nga ku varen kembet. Indirekt domethene po tund kembet. Se une ty llafnë sta bej dysh (maksimumi tresh /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Tashi,kush e ka vu ne dyshim dashurine tone mes njeri tjetrit shoku kumandar qe u detyrove ti te besh deklarata te atilla ? Se jo per gje po ne e kemi me fakte : kur kercenim sic na mesoi populli tek shpia e Bluckes ndersa mbanin distancen nje metroshe nga njeri sup ne tjetrin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po keta duan te na provojne ne... ja kaq te thom un' ...

Ofelia

Forumium praecox

Gjithmone ketu, por me biseda me serioze... /pf/images/graemlins/wink.gif keshtu po e qelbim punen fare. perfshij edhe veten. Dhe mos ma vej re se nuk jam shume mire.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Juliana:
[qb]Aman mor, ky L_R-ja kur qe anetar i rezistences s'para shkruante ketu, tani u ndez ... :confused:

Hajt ta bejme anetar prape! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po ta thash mi Xhuli pra! Sot kom nejt ne zyre te Gestapos pranej hyna ktu ke rezistenca.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Tundi kemboret Zabellë, tundiiiiiiiiii!!!

Ej sa per sqarim, Zabellen e kom si shpirt po ne kshu ngacmohemi edhe kur takohena rruges, sepse na pelqe te grricemi nuk e dime.

Masnej ai tha..

1-hipoktizise - Kush nga ju nuk eshte hipokrit te rrej na nji tjeter

2-ekzibicionizmit - mi ka pa njeri arrat muve?

3-provokimit - Po ket e pranoj, ju bera dele

5-kotesise - Kjo s'te takon ty ta vendosesh. Kufiri eshte te thana.

RROFTE REZISTENCA, POPULLI, BARAZIA, DREJTESIA, SOCIALIZMI, NJERZILLEKU, NDERSHMERIA, REVOLUCIONI, FISNIKERIAM, IA, IA IA, OOOOOOOOOO[/qb]
He mo te lumt topi o nipcja Mato Grudes! Jo po ta morin vesh kto Anti-rezistentat qe nuk rezistojn dot as edhe i faqe te AFes kunder grupit tone. Jo po krujuni krujuni po jua mbajti ajo qe s'thuhet se del prej teme.

Le_Routard

Forumium maestatis

Nigjo Blendo, me vje keq por ktu sjom dakort se ne ja msum ket fjal ktyre Antistave.

jula

Primus registratum

Iziiiii, te mbahet mend qe the se do ti hapje dosjen komisarit?

Aty nisi te dridhej me duket, keshtu shpjegohet dhe deklarata e tij mbi nje dashuri qe kurre s'eshte vene ne dyshim...

Dosjen...por favor..... :smash:

tutu

Primus registratum

me verte, donde está la "dosja"?...queremos la dosja..lutmi shume /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Je ende ne pune?

S'kam c'them atehere: Solidaritet. /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Hika una grupi na bashkoj rezistenca. Mos ju bohet qefi se neser prap ktu me keni, nuk peshtoni dot me kaq.

Pacim.

Ps. Sone jam per aheng /pf/images/graemlins/smile.gif Edhe i shok qe kisha ne Gjermani ne ai po hik, tani njela pa shok e pa shoqe /pf/images/graemlins/frown.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Mbi dosjen !!!

Ngaqe ne jemi te drejte dhe i duam te miren njeri-tjatrit mendoj se duhet ti japim edhe nje mundesi ne emer te idealeve tona shokut kumandar qe te hapet vete nese ka deshire. Ne mos ne do te punojme sic na e do grupi dhe ideali per ti fashitur deget borgjeze qe kane filluar te rriten ne shpirtin vigan te kumandarit tone !!!

Me shume respekt

Kumrade Isabelle

jula

Primus registratum

C'dege borgjeze, me duket se po behet "inelektualo-proletar i shfrytezuar "...

Nejse, dege te jene e mos u befshin rrenje...

Bashkohem me mendimin se gjithsecili duhet te shkopsitet vete, nqs e sheh te arsyeshme.

Isabelle

Valoris scriptorum

Degjon o ti shoku kumandar ???

Po te ben thirrje grupi !!!! Ne site' nga ti' i kemi. Hajde tregoje vertete qe je misherimi i vetmohimit, anetar i denje i rradheve tona.

ps. ec thuji vete se ne mos fillova une... :mad: dhe te premtoj qe do ta filloj me historine e kofshes se shqyer ate nate kur ishe ulur gju me gju me popullin !!!!