Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]une prekem shume nga firma e Julianes...[/qb]
Meqe u permend firma, dy th&th ideologjike mbi autorin e firmes:

I ke parasysh ata edepsezet qe na pergojojne Karlin e marksve duke thene se ishte i "brirezuar" nga e shoqja ne bashkepunim me Engelsin?
Jo se kam ndonje gje kunder ketyre fatkeqesive (qe personalisht i kam marre me filozofi /pf/images/graemlins/wink.gif ), por, kur behet fjale per ATE... :mad:

Atehere, lexova nje version te besueshem biografik dhe aty na del qe Engels-mavria jo vetem e mbante me buke Shefin dhe s'ia ka prekur kurre te shoqen, por i ka njohur si te vetin nje femije te jashtligjshem. Kjo per arsye se Shefit mund ti ulej prestigji para Internacionales...sheh c'ben shoku per shokun, eh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kurse una Xhuli kom nigju qe ata kon nda si parimet ashtu ne grun.

Me te zon fryka kur nigjo 'Internacjonale do jet bota re'

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb]
ucopu.gif
[/qb]
Ofelia sa qenke rrit moj shpirt /pf/images/graemlins/wink.gif
Lum baba qe te ka /pf/images/graemlins/wink.gif

tirana

Primus registratum

Paperine, hiqe e pra mo ate firmen light. Dashnia modhe duket, nuk ka nevoj per fjal.

tutu

Primus registratum

e vre si tallen keta te dy? se kur them une qe s'e kane ne rregull, ju te tjeret s'beni ze /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
L-R, c'te keqe ka me nda gruan, pronen, pasurine? Une psh jam gru e martume, ti thu pllenohemi ne Tirane...ka me bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif ?
lirohuni nga ndjenja e pronesise sa me shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Paperine, hiqe e pra mo ate firmen light. Dashnia modhe duket, nuk ka nevoj per fjal.

tutu

Primus registratum

Neo, te eshte prishur simetria e fytyres nga rrudhjet vend e pavend /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Tutulla, ne bojm shaka mi. Tema u ka hap ke Humori. Nese ke ankesa per cilesien e shakave osht pun tjeter. Na jep kohe se mase permirsohna.

jula

Primus registratum

Vazhdojme me tematiken "Gruaja dhe ndarja e saj":
Para ca kohesh kisha per firme nje dialog mes nje cifti anarkistesh:

Ai: Shpirt, me thuaj nje fraze te vetme dhe une do te jem yti!
Ajo: Prona private eshte vjedhje!

/pf/images/graemlins/tongue.gif

Ofelia

Forumium praecox

Hajt nga nje kafe te gjitheve se sapo mora rrogen... Le qe ç'te doni. Une po marr nje kafe

gjekec

Primus registratum

Bo bo bo.. si qenka ber ketu tamam si kongres. Vjen dhe Neo kalon kufirin si diversant po aha.. s'ja mban te afrohet me /pf/images/graemlins/laugh.gif