Rezistenca!

Ofelia

Forumium praecox
Re: Rezistenca!

ucopu.gif

Goca

Primus registratum

Miredita rezistues te flakte dhe rezistuse djegse! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une qe thoni juve , kom punu shume keto kohe edhe thashe , po marr nji pushim te gjate, s'besoj se ka naj kundershtim nga shtabi... /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Nime , me thone te drejten , filloj tu m'bezdis barkushja e djathte e zemres , thashe me vete do kete bo vaki naj gjo anej nga rezistenca ene erdha me hull i sy. Qenkan shtu radhet e qekan bo si tek radha e qumshtit dhe e mishit n'vaktit, amon re se na kishte more molli me u cu ne 4 te mjesit me zone radhe per me more naj tollon partie.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vetem se kisha nji gjo..... si ka mundesi me bo firma ( si paperina) , kushtu komandateve te shtabit e partizoneve te maleve.....

Ngjoni ketu, mos na provokoni shume se plas keq ketuna ene hajde te me mbani masnaj....

Apo ta boj: Love Kenny so much, that makes me sad..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

tutu

Primus registratum

po pse tutja or dreq /pf/images/graemlins/smile.gif ? call me Tutulu /pf/images/graemlins/laugh.gif
S'me ka mberritur bileta akoma, po teorikisht mberrij ne memedhe me 24 te dhjetorit te 2002-shit....rruga me bie nga Milano me duket, keshtuqe si gjithmone L-R nuk kryqezohem une me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po mbase ne Rinas, ku i dihet...une dhe te njoh nga fotot /pf/images/graemlins/smile.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]..Apo ta boj: Love Kenny so much, that makes me sad..... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jo lal, ket kurseje. Biles thuj ne asaj tjetres ta heqi se s'osht mir!

Blendi

Primus registratum

Ofeli, po ti kur do firmosesh? Tutu mos na boj muhabet shqipnie neve qe do vazhdojm ta vrejm per se largu. /pf/images/graemlins/frown.gif
Penele, si ke qen ti zemra?

Isabelle

Valoris scriptorum

Gati TU !!!!

Isabelle presente !!!!!

/pf/images/graemlins/wink.gif

ps. Kam ardh me men'je dhe sot me i hap dosjen Blendit !!! Juliana si mendon ?

O sot o kurre !!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tutu

Primus registratum

Issy, Juliana ka ik per kafe...po une them qe fertele me e bo nj'at defter bakalli...ec atu

Goca

Primus registratum

Blendi?! T'njof gjo une ty?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kenny, une ja thashe asaj me lal qe me e heq ate firme, kot s'e shkrujta ate une, po une mendoj qe duhet me korruptu naj moderator qe ti korigjoje profilin , se duhet icik diktature per keto gjona....

P.s: Jam dakort me firmen tate per shembull;).

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]Issy, Juliana ka ik per kafe...po une them qe fertele me e bo nj'at defter bakalli...ec atu[/qb]
ço ky borgjezim ne rradhet tona kshu !!!!

ps. Se c'kam nje parandjenje qe Blendi diç po ben ne prapavijat armike ... :rolleyes:

Le_Routard

Forumium maestatis

Si i bohet hallit per ata qi kan le para ene tash jane pleq?

Nigjo kotrolloje i cik fjalorin kur thu ksi gjonash se ka antar grupi ktu qe mund ti njeli hatri, apo jo Muno?

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]

Isabelle presente !!!!!

/pf/images/graemlins/wink.gif

ps. Kam ardh me men'je dhe sot me i hap dosjen Blendit !!! Juliana si mendon?
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mua ky shoku me dukej si trasparent moooj...
Jepi, pa meshire!

tutu

Primus registratum

une prekem shume nga firma e Julianes...per shume arsye..e para se eshte firma e saj /pf/images/graemlins/laugh.gif ...e dyta se ne njeren fushe jam onjorrante komplet, ndersa e te dyten e kam per dege....dhe i bi qe te qaj, po instead une do zgerdhihem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]po pse tutja or dreq /pf/images/graemlins/smile.gif ? call me Tutulu /pf/images/graemlins/laugh.gif
S'me ka mberritur bileta akoma, po teorikisht mberrij ne memedhe me 24 te dhjetorit te 2002-shit....rruga me bie nga Milano me duket, keshtuqe si gjithmone L-R nuk kryqezohem une me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po mbase ne Rinas, ku i dihet...une dhe te njoh nga fotot /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Po mire e tutullu, po su kryqzum ne talje pllenohemi n'TR.

Ofelia

Forumium praecox

Me thoni cila ju pelqen me shume:
Fati eshte shpikje e njerezve qe jane dorezuar.
Çdo njeri eshte fajtoj per gjithe te mirat qe nuk ka bere.
Gjithçka qe behet per dashurine, eshte pertej te mires dhe te keqes
Jane ca si shume moraliste me duket, si thoni?
Mund te rri edhe pa firme?