Rezistenca!

Ofelia

Forumium praecox
Re: Rezistenca!

E jona me ngjan Xingaro, por nuk eshte bindur akoma. Dhe eshte shpirt i lire, nuk don poste

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga atena:
[qb]kam nje ide "takim ne rome" per ata pa sonxhiorno[/qb]
kshu e hengri dhe Qemal Stafa, kujdes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Boji nji kafe çunit, te hape mire syçkat ene te beje gati fjalimin e rastit. /pf/images/graemlins/smile.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb]Mjes Space! si u gdhive sot?[/qb]
mir kshu ne pergjithsi, kjo shoqja e gropes sec ka ca dhimbje koke s'na ka len te flem gjith naten. Tashi ka ren ne qetsi ,sec po shkruan ca vargje ne ditar, te shohim cdo ket qullosur. /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Pse na permendni 5 majin me vlla?O Jul ti mahesh si interiste...Na kishe bo dhe 1 profil ku na kishe definizuar si rob me fiksime.Kur ka provokime te tilla,nga te mos behemi ne...

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Juliana:
[qb]
[qb]Mjes Space! si u gdhive sot?[/qb]
Si per 5 Maj eshte ngritur, s'e sheh? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lulet i kisha per ty, jo per "ata" po ku te le ti te hapesh gojen /pf/images/graemlins/laugh.gif .. nejse, si e ke humorOmetrin tashi?

jula

Primus registratum

Ai shoku i shoqes se gropes permendi Q.Stafen dhe mua mu kujtua 5 Maji. Kerkoj ndjese, pasi te kem thene dhe se K.Marx ka vdekur ne 5 Maj...apo ka lindur, boooh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Une pas njeçike duhet tia mbeshtjell per ne shtepi. Edhe sot dita e punes u mbaroi...

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]Une pas njeçike duhet tia mbeshtjell per ne shtepi. Edhe sot dita e punes u mbaroi...[/qb]
Ofeli, sa mesazhe postove sot n'AF? Une vetem nja 25 me duket. Jo po kshu osht kur vje ne pune n'ora 10 e mjesit.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
[qb]Une pas njeçike duhet tia mbeshtjell per ne shtepi. Edhe sot dita e punes u mbaroi...[/qb]
Ofeli, sa mesazhe postove sot n'AF? Une vetem nja 25 me duket. Jo po kshu osht kur vje ne pune n'ora 10 e mjesit.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
C'do te thuash me kete?

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
C'do te thuash me kete?[/qb]
Du te them qe na hiku dita punes ne forum mi pra!

Si mi mer gjonat persmrapshi /pf/images/graemlins/frown.gif

Pacim ne rruge te mbar /pf/images/graemlins/smile.gif