Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Jo lal, pati goca qe nxirrnin gjoksin. Axl Rose ka kendu shpirtin e vet mo, ca me t'tregu. Ia qiti bojen. Nom nom. Deri ne 1 e 10 mas mesnate aty kom qen tu knu. Kur dulem kishte nis edhe bora.
me verte, e qau kodoshi.
GNR :thumbsup:

Ika i her une se kam shume pune. Shifna!

Ofelia

Forumium praecox

Take me down
to the paradise city
where the grass is green
and the girls (boys) are pretty

Ofelia

Forumium praecox

Olti, po ik o lal se je ende i vogel ti ene te esh mush truni me budallalleqe. Ik pra, luj me shoket matane, se kur te rritesh do e kuptosh ma mire jeten. xhan xhan.

albi

Primus registratum

cool020.gif

a thua?!

jula

Primus registratum

Ciaooo rezistencka...
Sot jam me nje mungese te theksuar humori dhe parlamenti. /pf/images/graemlins/frown.gif
Gjithsesi, pershendetje. /pf/images/graemlins/smile.gif

Ofelia

Forumium praecox

Julka, po ç'ke me tu mbyllte?
Nejse, qellon... edhe une nuk jam edhe aq ne forme... Hajt te perqaf njehere... dhe varja mo (halleve, jo rezistences)

Ofelia

Forumium praecox

Paperinke, ene ti me Oltin. Luni bashke kukamçefthi... Me te mirit, teta Ofelia do ti jape nje çokollate.

jula

Primus registratum

Papi s'eshte me Oltin, eshte anti-ne, dmth pro-atyre qe jane kunder nesh.....shume grupe jane bere, efekt i mbrapshte i proporcionalit... :rolleyes:

Ofelia

Forumium praecox

E di, e di,poj jane te vegjel te dy per te diskutuar per gjera te tilla. Olti madje me duket edhe kalamo pizeveng... dhe ca vandal. Hec mo... Fali o Zot, se nuk dine :-bejne

Tani pyetja qendron, nese je kundra nesh, duhet te jesh domosdo me ata qe kane ngelur? /pf/images/graemlins/smile.gifLum si ata qe jane kundra nesh por nuk e kane idene se kush jemi ne dhe aq me teper kush jane ata.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb]Paperinke, ene ti me Oltin. Luni bashke kukamçefthi... Me te mirit, teta Ofelia do ti jape nje çokollate.[/qb]
Ncuq du Munin . /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithese edhe me Oltin do e beja nje mendim , por s'du me e nda nga Blue /pf/images/graemlins/tongue.gif

Manena e redesishmja te jemi kunder rreflektorit , il resto vien' da se /pf/images/graemlins/smile.gif

Desha gjithashtu te shtoj se mbreme jam goditur ne koke. Ne fakt une gjithmone kisha menduar se mos mami me kishte rrezuar kur isha bebe, por fdo ti qe kjo profeci do te permbushej vetem pasi te isha hmmmmm grua e pjekur /pf/images/graemlins/laugh.gif . Shkurt dyert e autobuzit u mbyllen ndersa une po hyja dhe me goditen ne temthe dhe ne shpatulla me nje fuqi te jashtezakonshme. My morren kebet nja dy tre here dhe rashe ne toke me bythe. Qe isha shushke e dija, por aq sa te me binte autobuzi ne koke kete se kisha pritur /pf/images/graemlins/frown.gif . Megjithate une isha e lumtur se ne kohe qe nje rus i fuqishem me mbante ne krahet e tij dhe me conte tek infermierja une kam vjelle sharje nga me te pistat per shoferin, derisa ai me pyeti, Tushe une kujtoja se ti e kishe anglishten gjuhe te dyte, por ti te thake nga goja. /pf/images/graemlins/smile.gif Edhe pse u godita ne koke, do ti qe fjalori im pervers nuk u shkund fare, por ka mundesi qe gjithe koleksioni i serenatave korcare qe ruaja ne memorie te jete zhdukur pa gjurme.

albi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb]E di, e di,poj jane te vegjel te dy per te diskutuar per gjera te tilla. Olti madje me duket edhe kalamo pizeveng... dhe ca vandal. Hec mo... Fali o Zot, se nuk dine :-bejne[/qb]
shiko ca do te beja ty una!

fantasy035.gif

mgjth nuk besoj se ke ate trupin tina /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ne fakt une gjithmone kisha menduar se mos mami me kishte rrezuar kur isha bebe, por fdo ti qe kjo profeci do te permbushej vetem pasi te isha hmmmmm grua e pjekur

Rrapatushe ty te ka shku menja per burre /pf/images/graemlins/laugh.gif Ene ketu s'e gjen kthehu ke Bari Anti edhe gjej il tuo principe azzurro /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

por fdo ti qe kjo profeci do te permbushej vetem pasi te isha hmmmmm grua e pjekur

Kush te ka pjek ty reee?

Car tersi qe nuk t'ra autobuzi kur isha una ty, i paska ra shonci atij rusit /pf/images/graemlins/frown.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif