Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Plasi kopja vence. Tutu marc nje A ishalla.

Ej une s'e kam kolegun ket jave dhe punoj per dy veta. Mos ma merrni per pertaci, por vij e iki me vrap nga zyra.

Ju dua shume.

PS. tutu, une e kisha fjalen per nje histori shumeee te ngjashme me tenden kur shkrova ato qe shkrova. me shokove vajze.

tutu

Primus registratum

Epo ai kerrma /pf/images/graemlins/laugh.gif qe indirekt me tha 'goofy' (indirekt se sa tha ai goofy une as gek as mek /pf/images/graemlins/laugh.gif qe jam ca 'spiritualiste' vete) ma tha ne terma marksist.
Kam kaq kohe qe jam ne hall...lol...shembujt jane te shumte..ndermjet te tjerave tha nje dite qe Marksi mendonte se artistet nuk duhet te detyrohen te psh pikturojne kundrejt nje pagese. Ehe une duke tundur koken shume dakort. POR tha une nuk jam dakort. Dhe arsyeja qe nxorri eshte qesharake fare. Piktoret e Rilindjes u paguan tha pa prodhuan kryeveprat qe ne shohim sot. Me leje i thashe. Mua personalisht me vjen te cohem qe ketu e te vij aty e ta plas nje grusht turinjve (kuptohet plasi gazi ne klase dhe une me arsyen e perhershme, me falni po kam 24 ore pa gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif ...kuptohet nuk sqarova qe pa gjume rri kot dhe nuk mesoj e nuk lexoj asgje). Ne vrullin e madh qe me kishte hipur i them po ti nga e di se c'do kishin prodhuar po te mos i kishin paguar per te bere ato pacavure qe bene (dhe ia sqarova qe mendimi i pacavures me perforcohej nga ideja e artit kundrejt pageses). E di si eshte puna tha, une nuk stomak per art modern, keshtuqe ai i Rilindjes me duket i papare.
E kisha fjalen, si ta dhj**in ca njerez mendimin e mire dhe sevdane qe ke per ta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une vete po ndez llullen me hashash, se 24 oreshin pa gjume e mbusha prape, dhe sapo po mendoja te shkoja ne krevat tani, u kujtova qe duhet me prit korrierin e UPS me me sjell nje liber. Po nuk me kapi dhe sot duhet te shkoj ne distribution center (tromopil nuk kam keshtuqe i bie te REZISTOJ sa te vij korrieri)

Ofelia

Forumium praecox

T'ju them nje gje qe nuk ka lidhje fare me ato qe jane shkruar me siper? Te shtunen isha ne nje event te organizuar ne Rome "segni particolari: ALBANSE". Dita u mbyll me nje koncert ku te ftuar ishin Gjerbrea, Libohova (Irma), Ikonomi dhe Flori (i The Dreams, qe nuk e njihja). Kercente a s'kercente mileti... Bukur!!!

tutu

Primus registratum

Ofelia nice...une s'e tund hic te shkreten..kush nga gocat, grate e Rezistences e merr persiper te me mesoje /pf/images/graemlins/smile.gif ?
A t'iu them dhe une nje tjeter? Se kush sapo eshte regjistruar ne AF me emrin breshka. Ma kane vjedhur per koke te mamit. Une para ca dola nga chati dhe isha me nickname breshka. Ky eshte kulmi, mua breshka me therret mami keta ma vjedhin :mad: (per kunje do regjistrohem me breshke uji, se breshka me therret maja shkurt, gjate e kam breshke uji dhe kjo i referohet permasave te mia te perafrueshme me ato te breshkave te ujit /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Miremengjesshokeidelaiste!

Kam nje pyetje qe po me kruan hmm trurin gjithe weekendin:

Who fucks a guy with Piter Pan underwear, and matching socks??

And it is not a riddle, I am honestly in deep pensieri!

tutu

Primus registratum

Po Tushe po...keshtu eshte kur te jepet mundesia me zgjedh...s'ke faj ti (robt kane ashu nga ata me e verdha para kafja mbrapa...ti e ke hallin te Piteri)

Blendi

Primus registratum

Analizim i tepruar do thoja une. Une kam nje pale Scooby Doo, dhurate ishin, por gjithsesi i vesh. Thua si Peter Pani, nuk (i) rritet?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bela do ishte.

Blendi

Primus registratum

Analizim i tepruar do thoja une. Une kam nje pale Scooby Doo, dhurate ishin, por gjithsesi i vesh. Thua si Peter Pani, nuk (i) rritet?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bela do ishte.

tutu

Primus registratum

uh, mundesine e sevdase e ka ruled out me kohe ajo...do pastaj qe dhe ta mbash oshe oshe perqafe gjithe naten /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Pas asaj qe degjova mbi Scooby-n
help.gif
, s'me vjen shume turp.

Me duhet te pranoj se kam nje pale bikini per plazh me yje me pese cepa dhe nje komplet ku kanotiera me perplas mbi armet "strategjike" fytyren e Che Guevares version pop-art.

:sleep:

Ofelia

Forumium praecox

Une jam ne koma sot... paskam nje gjume qe nuk e merrni dot me mend... kam gjithe diten perpara kompiuterit (exel) dhe tani shof kuadrate kudo qe hedh syte... per fat te mire tani jam vetem ne zyre...
help.gif

Ofelia

Forumium praecox

Po me vijne ndermend ca refrene kengesh nga ato te koncertit...

nem njehere uje se plasa,
se me dogji vapa,
se me dogji vapa, mi goce,
nem njehere uje se plasa...

E çuditshme; "nem" perdoret ne dialektin e jugut, me sa di une dhe "mi goce" eshte Shqiperia e mesme... i bie qe nje djale nga Vlora ta kete zene etja buze Lanes...

atena

Primus registratum

cti besh mi ofelia qe gjithe miletin na vijne e na mblidhen ne tirone...
lajne komet ke lana e pastaj pijne dhe uje

Ofelia

Forumium praecox

Tutu, e marr me mend qe ke hallin tat, po une jam lodhur dhe duhet te zbraz ca trurin nga budallalleqet...