po balenat,fokat dhe pinguinet i shpetoni ju more?!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif ....mu m'ka kullufit peshku kuq nji kopse xhakete, si me ja bo se gjynof i ziu (i kuqi me i llaf)?Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Ej mos ma shani veren se nuk eshte dosido OK? Eshte ne SHISHE dhe produkt i 98. Pagova me shume nga c'duhej. Nje llaf ketu per pazarin thote: You get what u pay for.
gezuar.
Renea, rezistenca eshte per barazine midis njerezve, me shume ceshtje se nje. Eshte kundra ketyre qe i qepin kepucet ne indonezi me 10 cent ora per krahun e punes dhe e lene puntorin amrikan te capitet trotuareve. Kundra global economi, kundra kapitalzimit te tejskajshem, kundra shrytezimit. gjakpirjes, skamjes, parase qe blen drejtesine, mungeses te cdo kufiri per disa, kundra luftes pa shkaqe.
Eshte per plebenjte. Na eshte mbushur mendja qe te gjithe njerzit duhet te kene te drejta te njejta.
Plus vera e mire. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ty ta kam then un, duhet ti ngjitesh tastjeres nje nga ato Thesaurus apo Ectaco dictionaries.... mu desh ta lexoja cdo fjali nga 3 here sa morra vesh idene qendrore /pf/images/graemlins/laugh.gif .. Thjeshtesohu vajze, proletariati s'lexon shum libra /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Juliana:
[qb]Rezistenca gjen nje matrice te berbashket tek kundershtia ndaj njesimit (ne forme bizhamash psikiatrie me te njejten ngjyre) te njeriut me modele te parafabrikuara nga tregu.Fillimisht postuar nga renea:
[qb]Na ndriconi ju lutem, per qellimin, idete, luftrat e mundshme, te modes se fundit ne forum.
C'eshte rezistenca, dhe kujt i rezistojne (opozitare por vellezer)?
C'eshte antirezistenca (matriksi trushpelares)?[/qb]
Rezistenca i ben balle kesaj jo me forma marrjesh te "Pallatit te Dimrit", por me lufte ne jeten e perditshme per ti shpetuar agresivitetit te ligjit te me te fortit si rikthim ne prehistori.
Nuk mund te flas me shume, keto jane emeruesi i perbashket, une per vete jam marxiste!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per anti_ne-te di vetem se ngjyra mbizoteruese eshte jeshilja. Ndonje ide? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ate fjalen "asht" e kam me copyright /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga renea:
[qb]PO KSHILLI UN-se kush asht?[/qb]
Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb]Aiiii, po ke te drejte? Si eshte koha ne vendin bujtes?[/qb]Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Ofelia e mire. Nuk jam edhe aq vone, ora eshte 10:06 ketu. 6 ore mbrapa ores se vendit ku u linda /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Hahahahahahhahahaah. Kot qe S'ja beni chit chat o thashethemi !Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb]Paperina, je simpatike, po je... ANTIREZISTENCE :smash:
Keshtu qe: JASHTE!!! :smash: :smash: :smash: [/qb]
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Marshalla.Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb]PAPERINAAAAAAAAAAAAAAA, JAAAAAAAAASHTE :smash: [/qb]
E ktheve petllen nga ana jote e? /pf/images/graemlins/tongue.gif Ncuq s'ka tash po dal vete /pf/images/graemlins/laugh.gif S'rrehemi me kaq pak fjale te bukura /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga atena:
[qb]e dashur ofelia si shume shpejt e more rolin e komandantes ne Rezistence pas Chè na duhej dhe Fidel... paperina hyn e del kur te doje po qete te zotet na nxirrni po me duket se pas ca gotave (te kuqe apo te zbehta qofshin)e vetmja ngjashmeri qe mund te keni eshte me rezistencen e reflektorit.
te pershendes paperina[/qb]