Rezistenca!

durrsaku

Forumium maestatis
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Me, MySelf and I:
[qb]O Geso ik mer cun ... se nuk eshte ba forumi si me qene motherboard e PC tim /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
LoL Elo.Rezistencat jane zhduk me kohe nga Motherboard-at e PC.Ce do kujtohet nonjoni ene na mbijne ene ktu ne forum.Rezistencat demode mre lale /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ps-Qeroska bujrum si m'shpi tate /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Durrs@ku:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga Juliana:
[qb]Degjo, inxhinier, mos na ngaterroni shume me koncepte fizike.Lere fare dhe forcen e ferkimit se eshte kunder levizjes nderkohe qe ne shohim perpara...[/qb]
Ktu ja fute kot vallaj.Forca e ferkimit s'ka lidhje fare me rezistencat.Casomai rezistenzat nrofen,digjen ene kputen m'dysh kur kalo rryma nolte ose rryma ne krah te kundert me shenje negative perpara Hehehehe /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pas pikes, kishte kryeradhe dhe fjali te re.
Pa komente.
Pershendetje formave intelektuale multiforme, kur te rikthehen ne gjirin e partise.
Per sot e mbajta vatren ndezur sa munda.
Bye.

durrsaku

Forumium maestatis

Bateria teme osht shkariku per momentin.Duhet me ik me e kariku se s'kena gjo m'terezi.Bam sikur t'ja boje se nuk ja ndrroj rezistencen.Aty te rrije ! Lek ene pare kalamoja se shnet do gamori ene rezistencat /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Mirmjes. Eh c'mengjes thuaj, Pushim sot ne Amerike per falenderuar Zotin qe na ndihmon te fitojme mbi te pambrojturit... Nejse, hipokrizia plas si quarrat ketej. Kurse une e nisa mbreme dhe po e mbaroj sot, pikerisht tani me ju ca Sangiovese di Tocana. Ket e kam zgjedh vet per merak, conoseur vererash nuk jam, por di ca me pelqen. E kuqja!!!!!!!! :thumbsup:

Le_Routard

Forumium maestatis

Hik ere, buke me makarona paske honger e??? Te kishe pas ne ca patate te skuqura do ishte me mire.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

atena

Primus registratum

mos bjer kaq poshte o Blendo se sangiovese eshte vere supermerkati e ke blere me karton
kartoni ka nje reziztenze te konsiderueshme e ben veren uthull

renea

Primus registratum

Na ndriconi ju lutem, per qellimin, idete, luftrat e mundshme, te modes se fundit ne forum.
C'eshte rezistenca, dhe kujt i rezistojne (opozitare por vellezer)?
C'eshte antirezistenca (matriksi trushpelares)?

jula

Primus registratum

Mund ta kesh ngaterruar me Sangiovese di Romagna, ndonese dhe kjo ka ca versione dhe vite qeee, mmm... /pf/images/graemlins/wink.gif

Nga Atena mu kujtua Retsina greke, difekti i vetem: ngjyra!

Me doli boja fare, kur i thone... /pf/images/graemlins/blush.gif

Blendi

Primus registratum

Ofelia e mire. Nuk jam edhe aq vone, ora eshte 10:06 ketu. 6 ore mbrapa ores se vendit ku u linda /pf/images/graemlins/smile.gif

Ofelia

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Ofelia e mire. Nuk jam edhe aq vone, ora eshte 10:06 ketu. 6 ore mbrapa ores se vendit ku u linda /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Aiiii, po ke te drejte? Si eshte koha ne vendin bujtes?

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga renea:
[qb]Na ndriconi ju lutem, per qellimin, idete, luftrat e mundshme, te modes se fundit ne forum.
C'eshte rezistenca, dhe kujt i rezistojne (opozitare por vellezer)?
C'eshte antirezistenca (matriksi trushpelares)?[/qb]
Rezistenca gjen nje matrice te berbashket tek kundershtia ndaj njesimit (ne forme bizhamash psikiatrie me te njejten ngjyre) te njeriut me modele te parafabrikuara nga tregu.
Rezistenca i ben balle kesaj jo me forma marrjesh te "Pallatit te Dimrit", por me lufte ne jeten e perditshme per ti shpetuar agresivitetit te ligjit te me te fortit si rikthim ne prehistori.
Nuk mund te flas me shume, keto jane emeruesi i perbashket, une per vete jam marxiste!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per anti_ne-te di vetem se ngjyra mbizoteruese eshte jeshilja. Ndonje ide? /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Ej mos ma shani veren se nuk eshte dosido OK? Eshte ne SHISHE dhe produkt i 98. Pagova me shume nga c'duhej. Nje llaf ketu per pazarin thote: You get what u pay for.

gezuar.

Renea, rezistenca eshte per barazine midis njerezve, me shume ceshtje se nje. Eshte kundra ketyre qe i qepin kepucet ne indonezi me 10 cent ora per krahun e punes dhe e lene puntorin amrikan te capitet trotuareve. Kundra global economi, kundra kapitalzimit te tejskajshem, kundra shrytezimit. gjakpirjes, skamjes, parase qe blen drejtesine, mungeses te cdo kufiri per disa, kundra luftes pa shkaqe.

Eshte per plebenjte. Na eshte mbushur mendja qe te gjithe njerzit duhet te kene te drejta te njejta.

Plus vera e mire. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

edhe une jam i kuq. U mundova ta kundershtoja, por eshte ngjyre e feksur dreqi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shoqe, te perqafoj.

Ofelia

Forumium praecox

I don't need no arms around me
And I dont need no drugs to calm me.
I have seen the writing on the wall.
Don't think I need anything at all.
No! Don't think I'll need anything at all.
All in all it was all just bricks in the wall.
All in all you were all just bricks in the wall.