Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Une as e dija fare qe egzistonte toponim si South Australia. :confused:

Viva la Resistenca!

bebi

Primus registratum

PS. BLUE TE BETOHEM SE ASHTU E PASH ONDRREN SIKUR QE ICIK SI MUZG GJITH KOHES

kam dy vite qe kam ikur nga sydney, dhe jam ne SA. me erdhi hakut DIELLI! :mad:

po ti c'ne ne enderr SA? mos ishte nje shenje kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif heheheh

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]PS. BLUE TE BETOHEM SE ASHTU E PASH ONDRREN SIKUR QE ICIK SI MUZG GJITH KOHES

heheheh[/qb]
anywayz.. that movie insomnia sucked big time /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Une as e dija fare qe egzistonte toponim si South Australia. :confused:

Viva la Resistenca![/qb]
south australia ka kryeqytet Adelaide. eshte shteti me i vjeter dhe me antik australian. ndodhet afer VIC (victoria) Melbourne. shquhet per kishat e monumentet antike... kryesojne europianet /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi, BINGO!

albana

Lara Croft

Blue nuk e di a te kam thene po me pelqen shume ai lepurushi jot.Me vjen ta kap e ta bej jahni /pf/images/graemlins/laugh.gif aq i lezecem eshte.

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Blue nuk e di a te kam thene po me pelqen shume ai lepurushi jot.Me vjen ta kap e ta bej jahni /pf/images/graemlins/laugh.gif aq i lezecem eshte.[/qb]
mos se pastaj ta marr dhelpren e ta bej barbeque!

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb]..... une do vija Munin qe eshte solid, qe i rreziston peripecive te ankandit, plus sjell te ardhura te majme. [/qb]
Shoqja Rrapa

Te zbuloj qe Partia me ka rinovuar besimin edhe per kete detyre te re, me mbush me nder e krenari, dhe njikohesisht me ngarkon me pergjegjesira te medhaja, te cilave do tu perkushtohem me devotshmeri.
Rrofte rezistenca!!

albana

Lara Croft

Varja atehere se nuk haem dot une me pasaniket(femra)dhe me pasaniket(meshkuj)e forumit qe do te te blejne fet e fet per perdorim te pergjithshem /pf/images/graemlins/frown.gif

Blendi

Primus registratum

Ju terheq vemendjen te Interesuarve qofte edhe per se largu ndaj ceshjes qe na mblodhi ne kete teme. Shikoni kete faqe interneti. Kam disa muaj qe e ndjek, me ne fund u binda se ia vlen ta ndaj me ju: ADBUSTERS - REZISTENCA

jula

Primus registratum

'gjes dhe gezuar!

Urdher suprem (i pari dhe i fundit):
Mos shkruani tek tema "Kafe-bar antirezistenca"!!! :smash:

P.S. Kur jeni te pire mund te shkruani ku te doni..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Ore...une kujtoja se kishim vendosur kultin tone njehere e mire ne...S'do lejojme qe nje tufe çunaker,studenta te hedhin poshte ate qe kemi ndertuar me djerse.(Kshu tha dhe Ramiz Alia ne '90).Perkrahjen e kujt kane kta?Cfare duan?

jula

Primus registratum

Pergjigja eshte:

Nuk na intereson! :mad:
Mundesisht evito citime nga Ramiz Alia me shoke... /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

I ka ikur moda ktyre qe formojne grupe qe nisin me "anti-".Sikur ne te kishim formuar "Grupi per te drejtat e njeriut" ata do kishin formuar "Grupi per te shtrembertat e njeriut".

loaded

Primus registratum

Nje dolli per Almeyden,qe shenon gola nje here ne 3 vjet...dhe nje per Bobon qe ka nja 2 jave qe po na plas shpirtin.

Ofelia

Forumium praecox

C'do te hame per dreke? Po deshet ejani nga une... Sajojme ndonje gje... Vera eshte e mire ama.