Rezistenca!

bebi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb]Si bohet puna me marr njehere borxh kete pallton e albanes, se blendi ehe eshte pronotuar per njezet vjetet e ardhshem.[/qb]
si flet ti me kaq siguri?
i japim nje colpo neve qeee :smash:

gjekec

Primus registratum

Degjoni tashi, mos u pezmatoni, ka vend per te gjitha. Blendi esht shum bujar dhe ngaqe do ti kenaqi te gjitha me ka vene mua si shef i human resources, pra nqs doni te rekrutoheni nga Blendi i'm the right person to talk to. okkk, /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shok je keqkuptuar ka ndyshim te madh mes marrjes se blendit me qira, dhe marrjes nga blendi per organizaten e tij BLENDOMANIA. Pothuajse bien ne kundershtim me njeri tjetrin. Gjithashtu duhet shtuar, se Blue do ta marr blendin me qira, pra she wants to be in charge /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kurse une e mjera vetem nje pallto dua s'kam kerkesa /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb]Shok je keqkuptuar ka ndyshim te madh mes marrjes se blendit me qira, dhe marrjes nga blendi per organizaten e tij BLENDOMANIA. Pothuajse bien ne kundershtim me njeri tjetrin. Gjithashtu duhet shtuar, se Blue do ta marr blendin me qira, pra she wants to be in charge /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kurse une e mjera vetem nje pallto dua s'kam kerkesa /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ngadale ti rrapatushe, si fillim nuk do jem un ne charge, por zotnia e tij. e dyta, mos fol me aq bindje per Blendin...

Blendi

Primus registratum

Albana osht tu mledh paret me t'ble ty mer Mun. Folni o pra icik se jeni tu kursy kot, ju u dashkeni pa lek mer!!!!!!!!!
Muno ere budalla. At nate qe folem n'telefon ka shpia AntiRezistenca e Anes kom pa onderr sikur vajtem bashk me jetu i vit fiks ne Australi te Jugut. :confuses: aq posht (jug) ishte aty sa edhe mesdita ishte si gjys errsine.

Rrapatushe, nuk du Blendomania. Tashi per tashi Blendovetmia /pf/images/graemlins/wink.gif . Deri sa t'na vi rradhe dhe neve dhe t'na martoj lagja sa per mos ngel si merhum fare. llafe jane kto lart e posht, se komunistat e vertete nuk tregojne ca bojne.
S'du dasem, du revolucion!
Merr vesht ti tashi a jo?
Ej, por po qe per ngritje fondesh po dal ene une me qira mi. Njashtu perfund le t'mvejn.

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Albana osht tu mledh paret me t'ble ty mer Mun. Folni o pra icik se jeni tu kursy kot, ju u dashkeni pa lek mer!!!!!!!!!
Muno ere budalla. At nate qe folem n'telefon ka shpia AntiRezistenca e Anes kom pa onderr sikur vajtem bashk me jetu i vit fiks ne Australi te Jugut. :confuses: aq posht (jug) ishte aty sa edhe mesdita ishte si gjys errsine.

.......[/qb]
Mir besa e ke kqyr andrren, po sikur ti shtojshe dhe nja dy kalleza e lum miku, se rrug e larget osht.. Un, ti, un, ti, un, ti.... lale, nuk shtyhet gjat keshtu!!

Une te gjitha me te degjume i kam, nga Human Resource news letter, por me sa marr vesh cdo gje qenka nje genjeshter trillim i Spaced OUT. Qe ketej e tutje info do ti marr tek Blue. Sidoqofte ty nuk te vem ne ankand se shperdorohesh, dhe te kemi mall me vlera, une do vija Munin qe eshte solid, qe i rreziston peripecive te ankandit, plus sjell te ardhura te majme. Hajde kallup hajde /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Thua me vjen Muni falas mua?

Sa per pelerinen nuk e jap me qira se e kom kur hiqem si Kesulkuqja /pf/images/graemlins/wink.gif ,jo po qe ta merni vesh.

bebi

Primus registratum

[qb]Albana osht tu mledh paret me t'ble ty mer Mun. Folni o pra icik se jeni tu kursy kot, ju u dashkeni pa lek mer!!!!!!!!!

Rrapatushe, nuk du Blendomania. Tashi per tashi Blendovetmia /pf/images/graemlins/wink.gif . Deri sa t'na vi rradhe dhe neve dhe t'na martoj lagja sa per mos ngel si merhum fare. llafe jane kto lart e posht, se komunistat e vertete nuk tregojne ca bojne.
S'du dasem, du revolucion!
Merr vesht ti tashi a jo?
Ej, por po qe per ngritje fondesh po dal ene une me qira mi. Njashtu perfund le t'mvejn.[/qb]
Blendooo, per cilen erresire e pate fjalen??? :smash: :smash: :smash: :smash:
:mad: sa shum info keni :mad:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]

.......[/qb]
Mir besa e ke kqyr andrren, po sikur ti shtojshe dhe nja dy kalleza e lum miku, se rrug e larget osht.. Un, ti, un, ti, un, ti.... lale, nuk shtyhet gjat keshtu!![/qb]
sa nuset i kerkon ti lart e poshte! :mad:
mos, se nje dit do ti nxjerri te palarat ne shesh! "l'uomo avvisato, mezzo salvato"... /pf/images/graemlins/wink.gif

tirana

Primus registratum

Nxirr e lal ça te dush ti.. Nuk me shqetsojn mo sondazhet. Ca ka me nodh do nodhi!

tirana

Primus registratum

Banka, si Kesulkuqja mu boke me ate te kuqen. Nje shporte dhe nji bilete pe ne Itali te mungon, se ujkun e boj vet. Pyll kemi knej lal!

Blendi

Primus registratum

...ene qe thu ti muno ne australi te jugut ishin rrace e bukur shume. Ne nuk u pam ate vit qe ndenjem se ti "punoje" diten, une "punoja" naten.

Por ne pergjithesi Mire ia kaluam! /pf/images/graemlins/laugh.gif
sawinners.jpeg

Nga albumi i Munit ne Australi

PS. BLUE TE BETOHEM SE ASHTU E PASH ONDRREN SIKUR QE ICIK SI MUZG GJITH KOHES

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Mos ma tremb Munin te lutem shume /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
muni tregoji cik ksaj goces ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

po c'karrige e kolltuqe, ktu te zhgrapin palltot dhembet floket cfar te kesh... eee komunista leshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Muni cado qe te thote kjo nuk ndroj mendje une.Me trego c'te duash /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

[qb]...ene qe thu ti muno ne australi te jugut ishin rrace e bukur shume. Ne nuk u pam ate vit qe ndenjem se ti "punoje" diten, une "punoja" naten.

Por ne pergjithesi Mire ia kaluam! /pf/images/graemlins/laugh.gif
sawinners.jpeg

Nga albumi i Munit ne Australi[/qb]
ne SA jam! edhe eshte e vogel! si ka mundesi te mos i kem pare dy yje te tilla? :confused: munin dhe Blendin??? :confused: :confused:

albana

Lara Croft

Harova te them se do behem Priftereshe ndaj refeu pa gajle /pf/images/graemlins/laugh.gif