Rezistenca!

loaded

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Rrapatushe!
Ne shkolle te mesme doktori i shkolles time ishte nje student mjeksie qe bente specializimin per pediatri dhe njekohesisht punonte tek ne.Terapia qe na jepte gjithmone per semundjet,panvaresisht nga lloji,ishte:"Cohu mer se s'ke gje po çohu"

A do ta jap nr e telefonit,keshillohu njehere me ate...

Do preferoja dike qe i qemtonte punet me ceket, me pa zjarr profesional, dhe natyrisht nje qe e vinte doren ne plage, dhe jo veshin ne telefon /pf/images/graemlins/smile.gif :tipsy:

loaded

Primus registratum

Prit sa ta mbaroj shkollen une e pra...edhe 3 vjet kam! :thumbsup: Per zotin...po plakemi!Me duket sikur dje e nisa..

Ofelia

Forumium praecox

Miremengjes... Jam pothuajse ne koma... kam nje gjume qe nuk e merrni dot me mend. Ketu puna nuk mbaron. Sa do te doja te isha nen jorgan, ne fazen REM te gjumit...
help.gif

jula

Primus registratum

Je dhe shoqja Lara me masken e saj te re.
Misioni ne kod "Mosperfillje vitesh"...

auguri-compleanno3.jpg

Shume urime per tyyy,
shume urime per tyyyyy,
shume urime shoqja agjente,
shume urime per tyyyyyyyyy!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Besito, besito, besito per laren!!!

Edhe une dua te jem nen jorgan te dashur shoke. Sa per dijeni ketu ka qe ne 5 te mengjesit qe bie nje debore qe pritet te mos pushoje pa i shkundur mire...
Eshte erret perjashta nga rete, ftohte. Une akoma s'kam pire kafen e pare. Ora 7:21 minuta, gjendem ne pune, qe eshte 20 km larg shtepise. Krevati do jete akoma i ngrohte, por ce do.
Rezisto o Blend thuj, boll u qave per gjume.

Perqafime te gjitheve. Shifemi per pak.

Blendi

Primus registratum

Ofeli, veem ti nuk ke nje Rezistenca! poshte emrit te kjo faqe. Do? /pf/images/graemlins/wink.gif Po te pranojme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Ofeli, veem ti nuk ke nje Rezistenca! poshte emrit te kjo faqe. Do? /pf/images/graemlins/wink.gif Po te pranojme. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Natyrisht qe po... po perpiqem te rezistoj...
me pranoni?

tutu

Primus registratum

per kete muaj planin e te rezistuarit e kam shume te qarte...me duhet te rezistoj nje muaj pa buke...banka, qe i rafte bumja, me ka marre 100+ ne overdraft charge...kush mendon se do ia dal mbane e s'do ha nje muaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Ofelia

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]per kete muaj planin e te rezistuarit e kam shume te qarte...me duhet te rezistoj nje muaj pa buke...banka, qe i rafte bumja, me ka marre 100+ ne overdraft charge...kush mendon se do ia dal mbane e s'do ha nje muaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ?[/qb]
Tutu, po te ftoj per dreke e per darke... Nuk mund te te le ne kete gjendje /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

hej hej ti /pf/images/graemlins/frown.gif What dust? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

meqe ra llafi, gezuar ditelindjen... edhe siç do ti thoshte Tipi Cufos; Paç gjithe vitin ditelindje.

albana

Lara Croft

Dy gjera me shqetesuan sot fuqishem
1.gjendja e tensionuar e jetes se Tutuse
2.rudhja e tmershme e agjentes sone Izi te cilen e paskemi tej perdorur

Per Tutune e dashur kam vetem nje keshille.Ne raste te ngjashme me kete tendin pyes veten;
Vdekje ka?
Dhe po vetem pergjigjem:
S'ka
Atehere e gradoj trurin ne temperaturen e iluzioneve te lumtura e bej sa mundem.

E dashur Izi hajde te te jap hekurin tim te ri Tefal se te duhet urgjentisht.Uroj te te beje derman.Rezistoi mplakjes /pf/images/graemlins/smile.gif