Rezistenca!

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Ok, shtoje edhe Issyn ne Liste, do i japim buxhetin se eshte e ndershme dhe i jepet per me numeru paret.[/qb]
:mad:

Blendo, maj mend vec qe mikron tend /pf/images/graemlins/laugh.gif e kam ne dore vete !!!!

E shihni se me c'shoke te veshtire kam te bej !!!

ps. nuk mu pergjigj asnjeri asaj pyetjes qe kam bere mbi anataret e shtabit !!!!

Blendi

Primus registratum

Si ju duket si poster per fushaten?????

PROPAGANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
rezistenca.jpg

jula

Primus registratum

Blend, posteri eshte shume i bukur, po duhet te kishit pritur edhe voten time. S'ka gje.

Une nuk dua ASNJE rol institucional. Jam e papershtatshme, eshte evidente qe perfaqsoj nje pjese, jo te teren. Kjo vlen per te gjithe nga pak, por eshte nje pike e domosdoshme per nje president.

Une dua nje vend ne parlament, do te vazhdoj te jem sekretarja e grupit tone dhe te perhap "linjen"(pjesen serioze te saj) ne AF.

Propozimi im eshte:

President: Blendi ( edhe per arsye te realpolitik, kemi per te marre votat e dynjase);

Kryeministre: Rrapatushe;

Kryetare e parlamentit: Isabelle;

Grupi parlamentar:Juliana, Lara, Xingaro, Tutu (duku, nga kullot?) dhe gjithe te tjeret qe kam shprese se do shtohen. /pf/images/graemlins/smile.gif

Rrofte shpresa!

Blendi

Primus registratum

President behem vetem nga halli. po sikur Xingaro per President? Ai eshte tamam asnjanjes.
He?

per te tjerat dakort. posterin e ndryshojme kollaj.

Si thoni? para se te dalim ne fushate.

Isabelle

Valoris scriptorum

Ja Juliana misherimi i thjeshtesise, sakrifices, vetmohimit. (meqe ra fjala jam shkri duke lexu strategjine e armeve dhe detyren qe me kishe ngarkuar /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Megjithate jo; une propozoj edhe pse fare njomezake ne kete grup (me ideale te pashuara ne shpirt ama) qe propozimi i pare te qendroje, Juliana duhet presidente dhe kryetare e forcave te armatosura ; te gjithe bashke si nje trup i vetem te hidhemi kundra armikut qe me sa po shoh ka arritur te depertoje ne prapavije me manovrat e veta dhelperore.

pa. Shoqja presidente detyren e pranoj me nje gezim e krenari te ralle. Do jap vetveten, do ti kaloj te gjithe nje per nje dhe kurre nuk do te zbrapsem !!!

Rrofte Rezistenca !!!

Te gjithe per nje e Blendi & Xingaro per te gjithe !!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Ej, Zot i madh...do ti fitosh ato zgjedhjet ti Blendi, apo jo?
Provo nje nderrim vendesh me Rrapatushen, president-kryeminister, rregullohuni mes jush...

Ne nuk ju propozojme se ju duam, ne mendojme se mund te fitoni dhe rrjedhimisht ju propozojme.
Ti ke shume mbeshtetes (nuk e kuptoj pse, po ja qe keshtu eshte /pf/images/graemlins/tongue.gif )
Rrapatushja eshte shume e bukur dhe e fjales.

Xingaron do ta mbaj prane ne bankat e parlamentit: Eshte fidani yne i ri, por tani per tani e tall shume.....me kauzen, duhet te presim!

Le_Routard

Forumium maestatis

Une jom pro me qen kondra pranej them ma mire po abstenoj!

Po deshe votoj qe te te bejn Pasha kshu qe te fitoj edhe une noji rryshfet.

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb]E vaiiiiiii

Grupi ine parlamentari them qe do arri te fitojme zgjedhjeta e ardhishme ne qeveria dhe ne vendi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. Dakort per Blendin por kam nje parandenje shoke dhe shoqeni qe ai do te abuzoje postin /pf/images/graemlins/tongue.gif !!!!

Blendi

Primus registratum

Po me beri grusht shteti ndonje Pinochet vallahi nuk kam per t'merdhif si Allende ne Kili. Se e dime si shkon tatepjete masanej...

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Po me beri grusht shteti ndonje Pinochet vallahi nuk kam per t'merdhif si Allende ne Kili. Se e dime si shkon tatepjete masanej...[/qb]
Jo ishalla mo - nuk ka per te arrit puna aq keq se po fillo po Ec Vetem e po na shkru noi gjo... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ps. te kam xhan /pf/images/graemlins/smile.gif !!!!

jula

Primus registratum

Tani duhet te shtojme "artilerine e rende" (tipat votaprures, pa lene pas dore pastertine e qellimeve, eh).

L_R, bej te qarte pozicionin tend!
Hirko, une e di pozicionimin tend ideologjik, mos i bej bisht (ooops...) detyres.

Kush ekziston, reziston!!!

loaded

Primus registratum

Une si fillim dua postin e Zedhenesit,dua te kryesoj te gjithe delegacionet si dhe negociatat me opozitaret dhe aleatet.Me kohe pastaj,kur te kem kredi te mjaftueshme te opinioni publik do nis dhe reformat...
Duken qarte perkedhelite e Julianes per pinjollin ferrarez.Veshtrimi ne horizont i kandidates per kryetare e ka kuptuar qe "disa" eshte me mire te mos i kesh kundra.

Blendi

Primus registratum

Ftese Publike Hirkos per t'ju bashkuar ceshtjes.

Te kemi Hirkon ne Staff eshte njesoje sikur te kemi 150 vende ne nje parlament me 130 deputete.

C'mon Majmuno, kape pjeshken.

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb]
Duken qarte perkedhelite e Julianes per pinjollin ferrarez.Veshtrimi ne horizont i kandidates per kryetare e ka kuptuar qe "disa" eshte me mire te mos i kesh kundra.[/qb]
Po bej sikur s'i lexoj te gjitha tani ne fillim se s'dua te degjenerojme ne diktatura e me the te thashe...

Zedhenes : E ndjen qe mund te percosh zerin/ mendimin tim?
Per reformat mbaj veten dhe nxirr preshin /pf/images/graemlins/tongue.gif Jane kompetence e Blendit dhe Rrapatushes.Pike.

Blendi

Primus registratum

Po pres per Hirkon.

Penele, ty do te te kandidojme per ministrine e Kultures, Rinise dhe Sporteve.

Propozimin e Rrapatushes pqe gjate fushates elektorale te keni te shkruar me te kuqe, REZISTENCA! poshte emrit, kush e pranon. nese thoni Po do nis t'ua ndryshoj qe tani. Hudhuni.

loaded

Primus registratum

Hahahahahaha...Besoj se nuk u kuptova.Dua te jem l'uomo-imagine della resistenca.Propozoj nje shartim te demagogjise fanatike dhe eksperiences se me te vjeterve me entuziazmin dhe etjen e suksesit te idealistave te rinj...Nuk kemi si te vendosim postet pa pasur akoma te qarte çfare rruge do ndjekim...Gjerat duhet te jene te qarta qe ne fillim.

jula

Primus registratum

Une jam dakort me propozimin e Rrapatushes!

Tek tema Votimet paraqesim manifestin e rishikuar dhe numrin e votave ( nr tone ).
Pastaj organizojme edhe propaganden (perfshi thirrje me mesazhe personale ) per te rritur mbeshtetesit e idese.