Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Po gjuhet e huja per refugjatet jane mi Atena. Po mos ki merak, se kur nuk jam nuk jam fare.
Por tani jam, kshu qe po te "rompova" ndonjecike, buzeqesh se nuk e kam me te keq.

E sai ce che? Chè ce Che, chè sempre.

atena

Primus registratum

Seguiremos adelante

como junto a ti seguimos

"Hasta siempre, Comandante!"
che301s.jpg

Blendi

Primus registratum

Mua me pyet ti? Pyet ate dyqanxiun e alkolit qe piva prëmë.
Hic mi s'kom gjo. Vetem se nuk desha me ardh ne pune sot mbas pushimit, me 3 ore gjume lala jot dhe vje ketu edhe nuk prek gje me dore hic ne sy te bossit sikur ia bej per inat. Dhe inat me te s'kam se eshte alamet burri.

?Y saben que? Ayer quieria llegar para un pais en el america del sur, y no regresar, no volver mas. me gusteria por no tengo los cojones. /pf/images/graemlins/frown.gif

jula

Primus registratum

Te numerojme nje cike dhite revolucionare te kooperatives, mo?

1.Rrapatushe. Kush perqendrohet tek ngjashmeria e jashtme e saj me Xhoi Nanon, eshte jashte teme. Shoqja Rrape eshte nje vullkan mendimesh dhe ka nje grusht hekuri nen dorezen prej mendafshi.
Perandoria dridhet, por edhe ajo: Nga gezimi, sepse ne kohe bore humbet tere qejf klaset.....

2.Blendi. Heroi i dy boteve: Kembet ne Boston dhe syte drejt Amerikes se Jugut.
Ideologjikisht revolucionar romantik dhe meditativ. Si gjithe heronjte, vizatohet here-here me trishtim altruist. Per me teper, studim avatari.

3.Lara Kroft. Agjente e dashurise. Nuk e prish me njeri, se keshtu ia do zanati, por here pas here hedh llafin me spond per gjasme dosjet qe ka hapur. Gjepura, eshte lista e pazarit.....

4.Tutu-Ajkuna. Kam konstatuar personalisht se shoqja ne fjale noton ne letersine revolucionare si peshku ne uje. Here pas here ben blitz-e te fuqishme ne rradhet e kundershtareve. Frikkke ambulante!

5.Danae. Anetare nderi dhe e derguara jone ne Kube me misionin e lavdishem te vrasjes se F.Castros dhe rikthimin e revolucionit te gjenezen guerrilase.No passaran!

6. Xingaro. Te themi te drejten ky shok ka nje indiference absolute per boshtin ideollogjik, por, meqe pas tre vjetesh do te jete kurorezuar mjek, e ka kuptuar se duhet te rrije vetem me "me te miret". "Me te miret" jemi ne, keshtu qe...
Pike fikse e trurit te tij: Interrr!

7.Isabelle. Il gioco della felicità. Fershellin si fllad pranvere ne cdo teme dhe pa doreza na ben te qarte sa efimere eshte kjo jete...
Ka vene ne rrezik jeten per rezistencen dhe dedikimi i saj, edhe ne mungese, eshte absolut.

8.Albana. Dhelpra e kuqe. Me nje gjest kryenec, nga e kuqja shpetuan vetem...floket. Eshte nje aktiviste e dalluar e sherbimeve sekrete dhe ndihmon Laren ne zhdukjen e fares se felliqur te armiqve te Rezistences.

9. Majmuni Hirko!!!. Pa numer ne bold, sepse eshte njesh. Po dora e armikut, maskuar si shtojzovalle qe e ftojne ne tema te tjera, nuk na lejon ta kemi me prane kete shok. Shkruan nga qyteti magjepses i Firenzes dhe ne mengjes lexon, nder te tjera, "manifesto"-n.

10. Spaced out. Shpirti kritik i rezistences, nje fare bulkthi per pinoket e ketushem.
Shprehjet e tij ne tonin: "C'lesh komunista jeni ju?" do te jene ne te ardhmen burim frymezimi per veprat e partise.

11.Issi i vogel. E kush tha qe eshte i vogel? Moderator part-time dhe ndjekes i vullnetshem i shtypit no-global, e ardhmja e tij duket e shkruar me shkronja te arta ne faqet e historise...

12.Pilgrim eyes. Ku di gje une, mor vella, kete do ta kete futur Blendi ketu me bakshishe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lista do te vazhdoje, se me disa anetare jemi ne njohje e siper.....
Po kam harruar ndonje nga anetaret "historike" te rezistences.....une jam me parkinson, lum si ne, lum si ti, rezistenc qe s'ke pleqniii!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirana

Primus registratum

LOL Rossana /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un shkloj ne tema te tjera me mision mi. Mundohem me flirtu...m'fal, me u infiltru ne rradhet armike.

Blendi

Primus registratum

13. Rosa Luxenburg - Juliana Edhe pse i bie numri i tersit ajo dhe une qe po ia ve kete numer nuk besojme ne kesi fare coftinash. Eshte komuniste dhe kete nuk e fsheh ne asnje lloj menyre. Se si ra ne rrjetat e kesaj anijes tone nuk e di, por qe ka nje ide te sakte per gati gjithcka eshte e sigurte dhe intriguese. Shtoi edhe charmin dhe dhurata te tjera te Perendise. Dhe hopa, mund te mos kemi fare nevoje per revolucion, vota do te jete shtrenguese per kundershtaret.

Blendi

Primus registratum

14. Ofelia Rezaton miresi kur flet. Me shume nuk di, Lara le te beje dosjen gati.

15. Blue Per kete dihet veem se na shkruan nje shkodrance terheqse nga Australia e Jugut. Nuk di me shume per te, pervecse eshte yll e bukur. Do i vije keq qe ia permenda, por le te mesohet ta pranoje. Nuk ishte faji i saj.

Kaq, po e le tani me prezantimet.

perqfime te gjitheve

Hasta la victoria siempre!

ReA

Primus registratum

Salve a tutti /pf/images/graemlins/smile.gif

lexova me kujdes ç'ka eshte shkruar ne keto 30 faqe dhe mund tju them me buze ne gaze qe ju mbeshtes Idealet e mia ne grupin Rezistenca /pf/images/graemlins/smile.gif

dhe do isha e lumtur te me pranonit ne krahet tuaj sidomos sote qe eshte dhe date e shenuar ...
weee une e thash tani i mungon ta thote dhe njona ...

jula

Primus registratum

Rea, edhe 100!

Mire se vjen. /pf/images/graemlins/smile.gif

Dy llafe kam me Erneston:
Sa s'kemi globalizuar gjithcka, numri 13 vazhdon te jete numer fati ne Itali. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ju perqafoj te gjitheve, adelante!

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb]El coronel nuk i di numrat e fatit ne Itali shoqja Presidente...

Me jepni leje mua per sot....po lirohem nga detyra per tu rikthyer te HENEN...

Perqafime per 15-cen dhe per gjithe te tjeret...[/qb]
buon vikend Lara:D

Ofelia

Forumium praecox

Ika dhe une bukurosha. Shkruhena te henen. Mbani lart koken dhe ndezur zjarrin...
Ju perqafoj te gjitheve dhe e kalofshi mire fundjaven.

gjekec

Primus registratum

I got drunk at the third glass of "rezistenca"... sheeet i can't take anymore, i'm out of here /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga spaced out:
[qb]I got drunk at the third glass of "rezistenca"... sheeet i can't take anymore, i'm out of here /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Provoje i her ta fillosh nga gota fundit se mbase te del pija
/pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

po me qen anti antirezistences, do me bente pro rezistences? nese do me bente, a do mund te behesha? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb]po me qen anti antirezistences, do me bente pro rezistences? nese do me bente, a do mund te behesha? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po mendoja te njejten gje ditet e fundit... po skisha guxim te pyesja sepse..se di mos me shanin.
rrofte anti-anti-rezistenca ( moonlaito, nese anti-anti-rezistenca != ( seshte e barabarte me ) rezistenca hapim grupin tone ne ? OK ? /pf/images/graemlins/tongue.gif )