Rezistenca!

Goca

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] O Nazh...ti e di shume mire sa i deshirum je ktu brenda.Kshu qe mos na çaj drrasat! [/qb]
Xingo, si sekretar i zellshem qe je , pse s'na bon nje liste komplete te atyre qe jane te kerkuar dhe te atyre qe jane te padeshiruar!
Jo se s'kane per te shkrujte me ketu jo, po do dine si te shkruajne ne te ardhmen, ndoshta kthejne menyre komunikimi, nga proze e bejne poezi...

P.S: Kujdes n'moje t'avionit se kur je lart duhet me dite me fluturu mire se bie e thye qafen. /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendo, ngrrrrrrrrr :mad: qe kur s'me del mo per krah ti mu re, mazallah se e hudh nji llaf t'mire per angazhimin tim.
:goofy:

Goca

Primus registratum

kordele, po hallet e mia kush ti qaj mi, populli?! Nuk e shef ti qe ky halli im ( menjefjale Blendi)m'osht bo ma keq se 10 tema te th&th marre se bashku! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mire qe ka shku tek erotika te pakten , se do na hyje n'pune ne t'ardhmen /pf/images/graemlins/wink.gif , po t'ishte more me politike , nuk do hynte shume n'pune.

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

O Penelina jo gjithnji me rregull treshi lal se simas ketij rregullit del qe duhet me hec anash murit kur te takosh Blendin /pf/images/graemlins/laugh.gif

...pastaj politika dhe ersosi shkojne per mrekulli bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ku t'vi mer :eek: nuk kalo Kordy ka mesi dhomes ta vrasesh tashi mas kesaj qe ndigjoi (lexoi) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

e mire mire, korde majaft se m'hypi sakelldia.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Penelina me fal /pf/images/graemlins/wink.gif :cool:

[/qb]
ehe.... :smash:

T'ka fal zoti mi goc..., s'merrem une me punet e perenise...vetem po qe Blendi Zot do guxoj me fal dike... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

O Pene...une s'te kuptoj ty mi goc pse deftohesh kaq hapur.Blendin duhet me e terheq içik mistershem,se kshu haptaz,s'joshet ai.
Bohu içik misterioze.Mos kendo dhe ti me korin.Beji pak gjerat ndryshe.Ndrysho içik...Nise me nickun! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Po e ka firmu Xingu Se di e ke te mushme ne carape mooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Penelina Udhet e Perendise jane te mistershme /pf/images/graemlins/wink.gif , here here merret mrapsht me mua /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Ja pra, keshillen e Xingut e mora parasysh... /pf/images/graemlins/wink.gif

Tani s'me mbetet vecse te flas me heshtjen time. Ajo do rritet rrenxave te temes e ne fund do shperthei si petalet e trendafilave te pranveres.

P.S: Qenushja qe lef , s'ha. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

O qenushe, e lefmja osht per veshet qe nigjojne, e bone tjetrin me ia math vrapit nga fryka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Seancen Plenare e Dekllaroj te Hapur.

Dje pash filmin Pianisti.
Gooooooooooooooooood!

Blendi

Primus registratum

ok
Mos e ke fjalen per Shqiptar dhe Krenar te DDD? Po qe ai postim, e lexova dje para se te ikja nga puna dhe nuk kam idene fare. ka moderator tjeter vec teje aty? Dhe po nuk e paten bere modsat, e ka bere nje admin, kam nje dyshim se kush.

jona20

big bum bam...

o nazho une isha ne kerkim tend e ku te gjej krah per krah ne diskutim me ket jevgun edhe ku se tek rezistenca...po ec mer nazh mo devijo nga idete e tuja...
nazho mos harro ka ra ne pare jevgu,ka bo edhe 150 orshat e taljonve e keshtu se la puo' permettersi me shku me avion /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ku eshte komisarja sot apo ka shku ke ajo ura ne Zvicer te solidarizohet me protestuesit :confused: [/qb]
Ku merret vesh ajo mer jahu!