Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

disku

UNI
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

- Come i francobolli: Se li lecchi bene non te li stacchi più.
Kush ja ka lexu biografine hajdutit mer e paska nxjerr edhe ne forum gishteza /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

un s'jom i Rezit per vete . jom si puna atit "una batuta e via di corsa".

/pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ndergjegj'ja me beson, pundhensi dhe rralle e tek nai femer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Amon , pse i vune ndergjegjen dhe femrat me nje fjali?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] ...era una battuta, e via di corsa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ene mos e kthe koken mrapa hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

jo jo, ashtu kom frik se thy dhomin e qenit me nai cep pallati /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

o rezi, po kush te fiku ty moj rezi.
ah kjo kriesia e birose, sa shum pushim qe ka marr koht e fundit :smash:

Guest

ejjjjj kush di gjo per Xingaron???? /pf/images/graemlins/frown.gif
si i ka shkuar provimet????bohhh :shrug: :idea:

bebi

Primus registratum

u ba kohe e gjate qe s'kam fole me xingun. as un s'kam idene se ca bahet me te. :shrug:
po ka ti hmmm, ndoj t're ka?

Guest

Une??? cne une? une mire jam me tu befsha /pf/images/graemlins/laugh.gif ne forum perhera vi...asnje mungese nuk kam.
Uroj ty per ditelindjen...shkoj te shikoj nese te kane hapur temen dhe zbuloj qe e kishe ne dhjetor. Mendova ta fshij ate urimin...por pashe qe te kisha urur te fluturoje si zog i lire ...gje qe ta uroj prape /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

E ce doni ate buze-trashin, fanatik :rolleyes:

bebi

Primus registratum

po qe je e amel ti dott :angel:

dolores, sa qef ke me i fut fill personazhet n'aksion /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Puna duhet shtyre mi, koha duhet vrare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

une xingun e kam koleg mi juve...

ps. thx Blue-je Edhe ti je shume e mile :angel:

bebi

Primus registratum

Puna duhet shtyre mi, koha duhet vrare

jeee, kot s'thon: every picture tells a story. e ajo e jotja e kallxon qarte q* je molle sherri /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: dotte e di se e ke I. koleg. Po kur se din ti se ca ban si kena me e dit na :idea: /pf/images/graemlins/tongue.gif
shyqyr qe s'me puthe se jam delikate un /pf/images/graemlins/blush.gif

jula

Primus registratum

Ciaaao, kjo eshte nje pershendetje,
nuk dua te ngjall gje se eshte evidente vdekja klinike e Rezit...po AF ka nje te keqe te madhe: vazhdon t'i mbaje gjerat virtualisht gjalle te mberthyera pas aparaturave dmth. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Edhe rezistenca ime personale ka kohe qe ka mbaruar, ndoshta per kete arsye, kur rashe ne keto faqe e i rilexova, u shkriva se qeshuri dhe pata nje fije (mendafshi) nostalgjie... /pf/images/graemlins/smile.gif
Pas nje viti e gjysme emigrante ne atdheun tim te pasaportes them se Rosa Luxemburg nuk do me njihte me: Ndihem pothuajse...konservatore (shenje e sigurt pleqerie, means qe ke c'te konservosh dhe/ose po kthehesh ne konserve /pf/images/graemlins/laugh.gif ), borgjeze (por ne opozite ama!), gati per te ndryshuar hmmm ... gjendjen civile, etj. :rockband:

Ju kam shume xhan, ju kam pasur shume qejf, jeni me te miret. Ju puth e ju nduk me dashuri.
Ciao :kiss:

jula

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif 'Virtyti ne hargalisje' ishte me e bukura dhe kulmi eshte qe AI virtyt te duket a posteriori se ka qene hargalisja me e madhe.

Nje student (leshgjate) me pyeti se pse programi nuk perfshin edhe ekonomine politike te Marksit dhe iu pergjigja se 'Eshte me shume fenomen historik, do ta studiojme tek teoria e analizes ekonomike'...vari buzet, Marksi i duket aktual. :idea: U plaaakaaa, ma hiqni brezin e ri nga duart se do ta demtoj (ose do ta hargalis) ne menyre te pakthyeshme!

:kiss: :kiss: :kiss: 'pafshim