e di kush eshte me e modhja? qe u habita me ty, ngaqe nuk maja men qe t'kisha shkrujt emrin tamom, e bona çudi qe kishe editu :lol: po postimi kish njel i njejte /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Nazhe mos mer se me pergjysmo numrin e fansave po s'me thirre me emer heroi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Nga 1 shko ne 0 /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ciao yll :kiss: [/qb]
hahahha, ej o jevgo, me merr n'telefon heres tjeter para se t'shkosh....ose me mire boj i zile se t'mor une, e kur t'jesh rruges te te koordinoj frymemarrjen se aq ke ti, t'hik truni kur ke lon takim e s'ma mo veten.Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] :lol: Kush flety mer amon. Ty te dridhej buza nga emocioni mer. Une u afrova me te perqafu ti shtange nga frika /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
O adoleshent mjeksie :lol: [/qb]
Upupu...kush flet.Ky qe kishte nje çante me anfetamina e me qetesusa me vete,vetem ato flebot e serumeve s'kishte marr se kishte gjet mbyll farmacine.Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
e mi Lare, thuji i çik sa gjeth isha kur u takum bashke. [/QB]
Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] :lol: uuuu sa kam qesh mer amon.
Nazhi e mate koken mbi pjate. Se e tha nje llaf thu ti Xingaro?? asnji per be. Prita prita thashe po ja them vet i pari.
-E..... ho me c'kemi ca na thu ti???
Iu zgjidh gjuha, filloi tu fol /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE
thash mos do thoje qe u gelltita per çerek ore rresht sapo t'pash ty....pa per pjaten moj? po robt perveshen monget aty mi tu bofsha. /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe une t'pershndes ty, (se keka ba rubrike pershndetjesh ktu /pf/images/graemlins/tongue.gif ) me: La fille de pekin nga frederick rousseau dhe Bella nga Notre Dame De Paris :kiss:Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Kto postimet e Blue-se me kujtojne melodi meditative...pershendesim gjithe stafin me Omega Viges-Byzantine meditation... [/qb]