Ehuuuuu.... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb] penelja e kishte llafin tek picat me fantazi se margherita ka cmim standart :devil:
apo jo penele /pf/images/graemlins/wink.gif
nazho s'te shko hiç ky avatar /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ça aspekti kap dhe ti e Tee, thuji shyqyr qe rishkrujten ke Rezistenca e lal /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb]
lene mo ....mos e shtyp ket tastier se deri n'maj t'hunes po arrin bored-i im /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug:Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]M`thuj iher pse ishe bored ti? [/qb][qb]
[/qb]
ateher rrofshin Rezistensit qe cojn lart e me lart Rezistencen /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]ça aspekti kap dhe ti e Tee, thuji shyqyr qe rishkrujten ke Rezistenca e lal /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
Kukull, per te ardhur keq qe nuk te takova dot kete here /pf/images/graemlins/frown.gif mbetet per nje here me vone /pf/images/graemlins/smile.gif shpresoj te na vije rasti sa me pare. Me shkruaj kur te keshe kohe, no worrie, as une s'para kam pasur kohe keto kohe /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga Maya:
kordelkaaaa :kiss: si je mi? 100 here mendoj te t shkruaj ama :shrug:
kodele do te shkruaj patjeter keto dite se kam dashur te te them edhe dicka...por provime neper kembe.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Kukull, per te ardhur keq qe nuk te takova dot kete here /pf/images/graemlins/frown.gif mbetet per nje here me vone /pf/images/graemlins/smile.gif shpresoj te na vije rasti sa me pare. Me shkruaj kur te keshe kohe, no worrie, as une s'para kam pasur kohe keto kohe /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga Maya:
kordelkaaaa :kiss: si je mi? 100 here mendoj te t shkruaj ama :shrug:
Peshqesh boja mamit tat ti, se mu me shef targen ai /pf/images/graemlins/tongue.gif kesaj here /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po s'u bone mar per Rome bohu mar me hyp içik me larte se ketu jom une /pf/images/graemlins/laugh.gif se no aspetto la tua telefonata datto qe ke evro se dott esapi /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Maya:
[qb]:
Teushe :kiss: ketij weekendi po sika ne rome te te call i cike ka shpija una ty? [/qb]