Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Sa e vertete eshte ajo "kush ka fat ne letra, ska fat ne dashuri' ????

/pf/images/graemlins/wink.gif

Isha bo gati me ju thone qe lojrat me letra ti harroni te dy bashke ne pergjithesi se ju rraf vete /pf/images/graemlins/laugh.gif . Tavllen kam fillu me e msu mrom' :shrug: /pf/images/graemlins/smile.gif ... (ajo skena ne plazh, poshte cadres e cunave (te detyronin te dilje ne diell) qe luanin dhe trokellima me nerv' e gurave qe perplaseshin ne derrase, plus ulerima te tipit "nji dopio jek/gjashte amoooooooooon"...... me kish larguar gjithmone deshiren e te mesuarit te lojes)...

Kordelja

Valoris scriptorum

Xingu, meqe shahu eshte loje intelektesh s'ka si te ishte ndryshe, mendja jote me ingranzahe jofine (per te evituar ndonje thenie teter) mashkullore nuk mund te luaje lojera te tilla strategjike qe krekojne perqendrim.Kete loje e kisha te fituar pa e deklaru ti veten i dyti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te thashe qe ne te gjitha fitoj, nuk ka me leshim, te kam lone vetem steken ....ne dore se te ka hije fitorja /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Difekti im kryesor eshte...pasi e mund kundershtarin heren e pare e nenvleftesoj gjithmone kur luaj heret e tjera.Ne shah me ndodh keshtu.Me humb interesi dhe perqendrimi.Me krijohet kompleksi:"E rraf,e rraf po s'perqendrohem vete!" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Kordele e sqarum iher ket punen e dorashkave e burr,pse i hap pune vetes kot?

Kordelja

Valoris scriptorum

O Xingu, eshte hera e dyte qe luajme mos harro /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Eh mi Kordele,mi kordele...ça teme do mo,te dashuria te gjithe pas mendimit tim vijne,te filozofia po ashtu,te shkenca s'hyn ti mo se s'merr ere andej,te erosi kot me fol se e ke pa vete,na fole ne turqisht,n'turqisht ta kthyem.
Ca t'boj mo une ty tani,i bi qe me nis me te fol ne gjermanisht ta lesh forumin fare...te nisesh duhanin. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ah mer Xing do e ndizja i cinare per nderin tat po sa e fika nje per fitoren time /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nuk po boj komente po ty dy here (te pakten nga Erosi) te kam lene pa shkuar ne leksionet e tua te famshme te shkences. /pf/images/graemlins/wink.gif Te kujtohet ashensori /pf/images/graemlins/wink.gif eeeeeeeee :cool:

loaded

Primus registratum

Hahahaha... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif E dija se heret a vone do u peshkoje.E dashur,ate ishte vetem nje karrem per te pare sa e ke koefiçientin spekullativ. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Eh vertetova qe jam normale eeeeeee nuk thua /pf/images/graemlins/wink.gif

loaded

Primus registratum

Kordele,gjithçka behet ne forme testi.Pse e pershendes gjithmone Laren me kenge une kujton ti? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une nuk i nderhyj Lares ke shijet per sa kohe ajo me pelqen mua dhe vetem mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Lara ti duhet te dish se i sherben shkences ne radhe te pare,pastaj gjerave te tjera. /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool:

Kush te testo ty mi lal,ne ty te kemi si rrush!

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara mos ia keput endrren djalkes ne mes /pf/images/graemlins/tongue.gif le te lundroje ne ujera te vaketa /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Ika,ika se kam leksion ne oren 5.Hajt e pra...pijeni nga nje birre "Tirana" per mua andej.Shkrujeni emrin te blloku se i paguaj une kur te vij... /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

O Kordele,u sqarum iher bashke e burr i dheut dhe ti mo...

Guest

kam filluar te dyshoj per identitetin e disave ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Po te ve i carcaf ketu poshte una ty qe te te bien dhembet bute /pf/images/graemlins/tongue.gif Leshoji nji nga nji mi se i ke dhe te ronda /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

sa i gezuar qenka ky bebi eee shikoe si
perdridhet ...

baby.gif

jula

Primus registratum

CIAOOOOO te gjitheve!!!
Jam ne Bo deri te henen, pastaj ririkthehem ne TR. Ju kam xhan, po do njeri statuja dytesore "presepesh" (gomarin, buallin, barinjte) te flase tani ose te heshte pergjithmone!!!<--- e kam nga frymezimi se vizitova nje cike tregun e Krishtlindjeve. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Rrofte e drejta e votes (se si me erdhi)!
Puc, ish-komisarja. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jula per qirinj aromatike votojme neve /pf/images/graemlins/laugh.gif ose topa te kuqe e te blui, meqe pemen sivjet do e bejme te bardhe ne shenje solidarizimi ndaj paqes ne Lindjen e Mesme dhe kudo ne bote, mos u mundo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shijo ditet /pf/images/graemlins/smile.gif dhe mireukthefsh /pf/images/graemlins/smile.gif

jula

Primus registratum

OK, per qirinjte aromatike, mos e diskutoni fare!
Shihemi...
E forta eshte qe zbuloj se Bologna nuk me kishte munguar aq shume. Mahhh, ne fillim kujtoja se qe version i "dhelpra dhe p-rrushte", por e verteta eshte se : DUA BALTEEE!!! DUA BALTE!!!