Ti vetem eja ne Tirane apo ne shqiperi nje dite, te gjitha do te t'i bej surprize une /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Oooooooooo mos me kujto kshu gjojnash qe ke honger miiii, se me presin laknat e zime e pula ( kjo e fundit gatuhet , dreke e darke....)... /pf/images/graemlins/frown.gif
Du hasude me arra, dua kabuni me karafil, dua nje pjate me kos deleje... karkaleca deti, icik raki skrapari dhe pak buke te thekur me djathe e ullinj .... :shrug: [/qb]
Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]" Lui" fa parte dell`offerta?! /pf/images/graemlins/laugh.gifte gjitha do te t'i bej surprize une /pf/images/graemlins/smile.gif
[/qb]
Lui chiFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
" Lui" fa parte dell`offerta?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gati me peshqirin ne krah ky tjeteri... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Futi nje dush me uje te ftofte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuku du qe te kap garipi /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]Gati me peshqirin ne krah ky tjeteri... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Futi nje dush me uje te ftofte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
s`guxo robi me i hyp sekelldija se s`te lejne me e shiju hic... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Kaq re :tipsy: kujdes kopsen se te boni brime ke balli :lol:Fillimisht postuar nga LR:
Vallai, une sdi c'fare te them, deri sa Kordelja te ftoj, deri sa ty te hypi vapa, deri sa Kordeles i shkoj menia ke e xhveshmja, mua nuk me ngelet gje tjeter vecse tju shikoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]Me kapte e me merthefte per nja 6 muaj te mire! /pf/images/graemlins/laugh.gifNuku du qe te kap garipi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Noten , se jam me 4 ore gjume mrome, edhe sonte aq do bej me duket... :sleep: .
Nje :kiss: per kolektivin!