Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)
Fillimisht postuar nga Blendi:
Obobob moj e mjere!
Shko mi bli ca "tupci-tupci" se s'ke moshe per meditime ti.
Une kam nje koleksion qe titullohet Kryeveprat e Mjeshtrave, Masters' Masterpieces (10 Disqe nga nje ore copa). Tull fare.
Ajri i Bahut dhe Sonata e henes e Bet'hos, te preferuara ne fakt jane shume te tjera po nuk jam aq i vemendshem ndaj emrave. ketu te ne ka nje stacion FM 102.5 qe transmeton 24/7 Classic
Blendi mjerimin s'besoj se e kam njohur as nga ana ...c'them, nga asnje ane nuk e kam njohur aq me shume per keto me lart.Koleksioni im klasik eshte i pafund, kam te gjitha llojet me te mira dhe keto dy te fundit nuk bien me poshte; Bah te ndrthurur me zera e tinguj ngs natyra (shiu tropikal, cicerima zogjsh, ujvare, zera delfinash etj etj), kam te gjitha ariet me te famshme te kenduara nga zerat me magjepses qe ka njohur ndonjehere skena, Maria Callas, Edita Gruber, Carrerra, Pavaroti etj etj, kam ehhh sa kam mor Blend.Kur ketu thosha meditim, eshte titulli i CD sepse ka Mozart, Massenet, Mendelssohn, Bach, Mascagni /pf/images/graemlins/wink.gif etj ne llojin
adagi e adagietto, ketu qendorn meditimi. /pf/images/graemlins/wink.gif
Shiao Rezi /pf/images/graemlins/smile.gif
Xingu une u mbyta ne derr /pf/images/graemlins/frown.gif
P.s.Ajo fjala e pare me la pa fryme ne ket bollek kapitalsit /pf/images/graemlins/laugh.gif ku fjala tollon e racion jane zhdukur nga fjalori /pf/images/graemlins/laugh.gif