Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Lara ishte bere dhe si Leopardeshe ate dite, si goca baronit dukej /pf/images/graemlins/wink.gif

Eh, edhe une e shijova shkurt fare dhe gjithe fajin ma kish presori anglishtes qe nuk eshte bere me i gjalle :cry: ia hongsha synin blu mer zot /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Lare me tu justifiku tashi do ishte gjo e panevojshme. nuk na u puqen udhet, e durim mo, se vitin e ri para e kemi. e do t'vij bashke me xingon te t'morim ke puna, me makine biles qe mos te shkelesh pllaka te levizshme neper trotuare e te ndotesh. ja kshu!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

He mi ti se ty s'te begenisi e mua me rrejti /pf/images/graemlins/wink.gif dites me diell pale /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sidoqofte, une te kam te fiksuar ne foto ate dite si Leopardeshe /pf/images/graemlins/wink.gif

Ta morshin te ligenketa ferrarrezet tya /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Lara ishte bere dhe si Leopardeshe ate dite, si goca baronit dukej /pf/images/graemlins/wink.gif

Eh, edhe une e shijova shkurt fare dhe gjithe fajin ma kish presori anglishtes qe nuk eshte bere me i gjalle :cry: ia hongsha synin blu mer zot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o Korde ho mi ti pse hudh benzine zjarrit?

personazh

Valoris scriptorum

[qb] He mi ti se ty s'te begenisi e mua me rrejti /pf/images/graemlins/wink.gif dites me diell pale /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]
sa desha me shkrujt ke tema Xhentileses; "ç'ke ti se ktu jena, do shifena patjeter" /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une punoj me axhende Nazh /pf/images/graemlins/wink.gif zor se kapem serish /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Kom cizme Pale 5 Pa problem pllakash. Xingaro nuk te vje me m'taku mu jo. I hyjne te dridhurat kur kujton pasditen e pranveres se shkuar.. [/qb]
ho mi ti, thuj qe s'kom çizme fare, se mezi gjeta nji menyre me ja kref makinen. e per te pagu ai ka per te pagu prap, pse ça kujto ti?

personazh

Valoris scriptorum

[qb] Une punoj me axhende Nazh /pf/images/graemlins/wink.gif zor se kapem serish /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ta kam gjet karremin dhe ty mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nazh, une sot qe hoqa takat u oendova se zuna gafil nja dy persona /pf/images/graemlins/smile.gif po provoja atletet qe me kishin sjelle dhe vajta me marre uje edhe....hic.

Kordelja

Valoris scriptorum

Nazh kush ost' k-arremi /pf/images/graemlins/laugh.gif ma prezanto icik se marova /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

korde, karrem duhet fut ne thojza, po eshte i gjo mes nesh mo, e di vete ti.

Kordelja

Valoris scriptorum

Shoh se Nazhit i eshte fshehur avatari, eshte per te ardhur keq se qe nje nga me te bukurit e AF /pf/images/graemlins/wink.gif

Lara, menodja se do kishe ndonje shperthim per foton por me duket se po fiton kohe sa te harroje Djepi ose t'ja mbyllin acc e hostit ne Lycos dhe fotoja te vetezhduket, Lara mund te ndohmoje si skile qe eshte, ne mbingarkimin e acc qe e con direkt ne mbyllje te parevokueshem.

Jula i do fort kaviljet e veta dhe ketu me duket se ka ndikuar klima pepineze /pf/images/graemlins/laugh.gif sepse dhe ato dreqka i kane kaviljet e bukra qamet /pf/images/graemlins/laugh.gif , per pjesen tjeter do prese retushus xingun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une para pasqyres :cool:

jula

Primus registratum

C'klime pepineze, a derebardhe, nje gje te mire qe kemi e sollem me vete! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Montazhi i fundit me Larken protagoniste eshte me i bukuri ne absolut.
:wave:

Blendi

Primus registratum

Mirdita shoqe.
Nuk u fluturoka kollaj jo.
Bah, na mbyti shkolla, edhe kur nuk kam shkolle kam aktivitete jashtshkollore, si detyra, projekte, esse. Nejse, lara shum TuLL te foto me gjithe mend, Julka si je ti yll i kuq?
Po pata kohe do kaloj prap cik me von se me ka marr malli.

olti

Neo

Sorry, por Jula eshte yll blu!

Mjafton te shohesh avatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Kush-ka-ardhur!!! :wave: :kiss:
Ketu cdo gje mire, monotoni me nje fjale. /pf/images/graemlins/wink.gif

Suksese per gjithcka Blend, tashme me moton "kur A.Schwarzenegger... u be governator, komisari i Rezistences c'duhet te behet?" /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jam ne ikje, pacim.

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ^Neo^:
[qb] Sorry, por Jula eshte yll blu!

Mjafton te shohesh avatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Avatari eshte teper siperfaqsor, ne shihemi drejt e ne hipotalamus ketu! Daltonik! :smash:

:kiss: dhe ty, pacim

Kordelja

Valoris scriptorum

Me ka rene edhe mua ne koke per nje Tissot klasik drejtkedesh ose katrot me zinxhir te trashe te punuar thjeshte por qe me shkon shume si shije, kesaj times i ka rene stema dhe me ka dale nga qejfi :cry: duhet me prit bonuset e vitit te ri per te blere dicka :cry:

Lara, montazhin une e parovova se ma tregoi me pare, por nuk e dija qe te qene mbaruar gozhdet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me qe ra fjala, mua kurre s'me kane pelqyer kaviljet e mia, a ka mesuar doktorr xingu te zdrukthoje thua :angel: /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

[qb] Me qe ra fjala, mua kurre s'me kane pelqyer kaviljet e mia, a ka mesuar doktorr xingu te zdrukthoje thua :angel: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Rri aman se po del me ndonje veshke mangut... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara po te vjen pranvera ty lal /pf/images/graemlins/wink.gif se ne na mbuluan gjethet ketej nga qendra /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.na mbyllen dhe emergjencat erotike, na fiken deren /pf/images/graemlins/laugh.gif