Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Pse ti prisje ta merrte me vehte, une them qe ta ka fut bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif i ka rene nje kembane qe dhe sot i ndihet jehona, tani nuk di kush e ka fituar kete lojen e shahut po Lara me qarin ka dale /pf/images/graemlins/laugh.gif per pune paresh, per zhurmen e kembanes ka dale e humbur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ay Ego aguridhja e ka kapur me mua Doktorr /pf/images/graemlins/laugh.gif , dhe me beri pershtypje se nuk thote ne profil as nga eshte dhe nuk pranon as komunikim me PM, i ka hequr si opsion /pf/images/graemlins/laugh.gif , keta tipa me bejne te mendoj qe i njoh /pf/images/graemlins/laugh.gif , thua te jete Nazhi more /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Kush e di.Nazhi s'ka ate lloj menyre shprehje.Eshte tip publicitari.Ky do kete pa noj film mrome dhe i ka hip frymezimi.

Kordelja

Valoris scriptorum

Nazhi eshte me i kualifikuar ne shije me siguri /pf/images/graemlins/tongue.gif

...ndersa Ego-s i ka rene dielli Kalifornian ne koke /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

O Korde do vish me bo chat?Gjujme aty,ti per çuna,une per goca mos gjejme nonji me kamzhik aty,se kshu vajti ky muhabet...

Kordelja

Valoris scriptorum

Ke MSN ti mer se una ke chati Alb-Forumit nuk di si me hy /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Lene mos na ngaterro me ato MSN?Se shef vetem nje SM kemi dhe s'po i japim dot dum,ti na shto dhe i shkronje...

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk e hap dot se nuk kam JavaScript /pf/images/graemlins/laugh.gif ja te gjej ndonje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per SMS e gjeta perrgjiejn, per me shume shih ke Erosi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga *bredharakja e vogel*:
[qb] uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vertet??? interesante gjendja kur do martohesh?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Me ty qe neser. Po kam hall se do e bejm dhomen e gjumit depo armesh.

/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb][/QUOTE pa pa paaaaam /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Ja e pashe une...POR fatkeqesisht s'jam njeri!
/pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Un llafe kam patur e kam e lal. Se c´u ngjisni ju nga prapa nuk e di un. Te ndrroj mallin thua?

:kiss: [/qb]
Ne asnje menyre , po ai muhabeti i krushkes me vuri ne dyshim.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Llafe ke ti, po i ke te embla ato dreqka ... /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss: :kiss: :kiss:

Une te dhashe tre. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

alltia eshte mbetureni osmanllie /pf/images/graemlins/laugh.gif do te thote pushke nga ato me qyte te gjere :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] alltia eshte mbetureni osmanllie /pf/images/graemlins/laugh.gif do te thote pushke nga ato me qyte te gjere :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I bjen qe Bredharakja i ka fut Sailorit nje pushke me qyte te gjere ne brez.... :eek: Nga e ka qyten , nga siper a nga poshte? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une them qe e ka andje nga i intereson Kellires te kate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jula, c'qe tere ai vrojtim moj :rolleyes: mos e kij dhembje te madhe, rrobat e dimrit hiqen kur vjen vera :wink:

jula

Primus registratum

Egziston nje fere patriotizmi sa per sy e faqe qe me duket delirant...dhe per fat te keq ua kam pare trimerine vlonjateve shume here, s'jam e paanshme ne gjykim.
Kam vertet dilemen: Eshte me e moralshme te shesesh veten apo tjetrin/tjetren?

Ajo qe thua ti Korde per "rrobat", qendron ama. /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss: :kiss: (Korden dhe Anglezken)

Kordelja

Valoris scriptorum

Jula, nje nga aftesite qe une marr shume ne konsiderate eshte fleksibiliteti, si qenie njerezore me nje fare personaliteti adaptiv e kemi kete aftesi, nuk duhet qe per emer te "parimeve" qe jane si lulet ne kopesht ca te mbjella e kultivuara e ca te gjetura apo mbira aty pa dashje, te harrojme qe ndryshojme.

Shpesh e gjej edhe une veten pa argument, jo me shume se para ca ditesh isha pa argument, edhe para dy ditesh prape mbeta pa argument per te justifikuar patriotizmin tim qe do me vinte keq ta quaja pseudo, por shpesh e me shpehs jam serish pa argument.

Argumentin ma rremben rrjeti vicioz ne te cilin argumentat dhe rretahant nderthuren, fatkeqesi qe dime ca me shume, te mos te te funksionojne tere shqisat nganjehere eshte me mire, do te thote me pak vuajtje :book:

Goca

Primus registratum

Ciao Jula :wave: !

Per mu e kishe apo jo?! ( m1thuj po , se s`du me pas zhgenjimin e dyte mrena javes).
Ja pu jua them psene.

Hika para dy ditesh me terheq letrat dhe shof poshte postes time nje arush te vogel. "All you need is love" . M`boni me qesh m.gj.s ishte mengjes heret dhe une s`kisha fare deshire te qeshja ate dite, madje kisha vendosur te mos qeshja me zor. Pashe mos kishte ndonje leter per te vertetuar se per ke ishte po s`kishte gje. Atehere e lashe prape poshte postes time. Ne darke kisha vendosur ta merrja, por s`e gjeta me. Tani dilema eshte: Ishte i imi apo jo, se po ma pat vjedh ndonje , s`ja fal... :mad:

Kordelja

Valoris scriptorum

Did you really need it, or not /pf/images/graemlins/wink.gif

..that's the question /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

PO (eshte pergjigja) peneline! /pf/images/graemlins/smile.gif Po te quaj anglezke per qejf.

Me te vene kembet, direkt e ke palosur ndonje Teddy te pafajshem. :smash:
/pf/images/graemlins/wink.gif