Ketu u nxitove doktorr. Une nuk jam mjek por di qe natyra nganjehere ben shaka fare pa kripe qe zgjasin jo 4 po 14 dite e ta sjellin shpirtin te goja.Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Kane 4 dite qe i jane vonuar?Ka ndonje gje?Si t'ja bej?!?".
-"Te te rroje...!" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ke dy rrugeFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Po me del dhemballa e pjekurise, e fundis e seres. Te tjerat i kam ekzekutuar sapo kane nxjerre koken. Kjo po me torturon. Me dhemb e gjithe nofulla dhe plasa nga dhimbja e kokes... :cry: :cry: [/qb]
lol ky djali qe banon me mua kish filluar te kerkonte emrat e te mendonte si tua thonte prinderve se kishte e dashura tre jave e gjysem vonese praktikisht kishte kapercyer nje rradhe :lol:Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]natyra nganjehere ben shaka fare pa kripe qe zgjasin jo 4 po 14 dite e ta sjellin shpirtin te goja. [/qb]
Zgjidhja qendronte mes nje koke-lope dhe alushit. Mendova se ne te gjithe jemi ne dijeni te pozites tone ne shoqeri ne lidhje me gjinine tone, kshu qe alushi was the one to love /pf/images/graemlins/wink.gif :goofy:Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Zotat kane filluar te hane karamele :lol: Shume ide interesante.
Komisioni i pertypi pastaj me snobizmin qe e karakterizon i hodhi perseri ne pjate. Arushin e dashuroi dhe e vuri per ku ishte bere te rrinte /pf/images/graemlins/smile.gif
Dha falenderime /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]