Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] lejoj vetem te me qerasin perndryshe nuk ulem ne tavoline /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Paska pas te drejte Xingu per at kafen e famshme.

Kordelja

Valoris scriptorum

Kush ta admiron poposhin ne maqine mi /pf/images/graemlins/laugh.gif sedilja /pf/images/graemlins/laugh.gif provo bicin te shohesh yyyyyyyy /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos me rafte nai bubullime kokes mua sot te me sharkoje ca energji elektrike se mu ka blloku keyboard-i ne nje pike e nuk shpetoj ndryshe...e ka fajin ngerci mendor /pf/images/graemlins/laugh.gif (obsession /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Blendi

Primus registratum

Eshte e vertete qe bicikleta ta shperblen mundin? Mu kujtua nje film gjerman nga ato qe nisin vone te RTL ku murgeshat e ngisnin gjithnje e me shpejt ne shtegje me gunga.

Blendi

Primus registratum

[qb] I kam lene dhe vogelushet si autobuzin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Cfare nuk shkon me Xingun se kam vene re qe disa here i referoheni si "vogelush"? Jam ne erresire mbi kete ceshtje.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
[qb] I kam lene dhe vogelushet si autobuzin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Cfare nuk shkon me Xingun se kam vene re qe disa here i referoheni si "vogelush"? Jam ne erresire mbi kete ceshtje. [/qb]
mosha :idea: :goofy:

Kordelja

Valoris scriptorum

alinos mos deklaro qe jemi pula te vjetra se na futen ne kazan e na zien per brodo keta, se aq mbajne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mu s'me fusin dot, kam akoma per te cliruar veten nga ky ngerci nje here /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara, kumunales i ka ra flama na ka marre shalet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Rrezik e ka shpin vetem nje bllok larg. N'tiron ke lezet t'hecesh. ose ke pas lezet, sic e mbaj mend una.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] alinos mos deklaro qe jemi pula te vjetra se na futen ne kazan e na zien per brodo keta, se aq mbajne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mu s'me fusin dot, kam akoma per te cliruar veten nga ky ngerci nje here /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
Pse thu jemi ti mi?!
Un jam ma e vogel se Blendi, po me e madhe se Xingu :tipsy:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Rrezik e ka shpin vetem nje bllok larg. N'tiron ke lezet t'hecesh. ose ke pas lezet, sic e mbaj mend una. [/qb]
Koha e shkuar i shkon me shume kesaj fjalise, se ka aq shume pluhur ne Tirane sa te del llapa si me qene qen kur hecen rrugve te zhuritura, dhe si pule kur bie shi :shrug: :cry:

Dolores

Primus registratum

Shi Shi babashi
bjer bjer tere furi
ty s ta ka friken njeri.....

Po permbyteni ju andej nga Amerika ??

:wave: Hypokritave

Guest

E di si e ka ber Vendin ajo isabelle apo jo aq te zymte ja kshu
frontyard_gif.gif

loaded

Primus registratum

Pershendetje ne mengjesim tim te trete italian,pakuptueshmerisht perseri ne Albforum.

Per punen e zerave ne tel kur kam folur per here te pare me Kennyn,Majmunin hirko te tanishem,nje dite para takimit te Firences para 1 viti e gjysem,kam menduar:Ky neser do na zhveshi te gjitheve!Sinqerisht me futi friken.
Nazhi,hajduti i hurmave eshte zhgenjimi i vertete.Te duket sikur flet me ndonje kalama,nga ato djemte qe lujne gjithe diten me vajza.
Zevzekja,eshte nje ambulance,ze buçites,e ndjen qe kur thote "Alo" ne fillim direkt ne La-major.
Mary AF eshte si ato recepsionistet e hoteleve me 5 yje.Ton,fjalor,embelsi,rrjedhshmeri.(Te nazhi lashe pa permend:ne çdo 4 fjale thote..."èè").

Jula,ma jep pak nr e celit te lutem!

personazh

Valoris scriptorum

avdallo ho mre èèèèèèèèèèè /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Muni te ka fut friken ne telefon :confused:

CUDI!!!!!!!!1 :confused:

Xingu me kujtoi kohen e shkolles kur disa tipa qe kishin zakon te perdornin gjate te folures fjale dhe pasthirrma te tipit ë, pastaj, atehere, dmth etj si keto dhe mbaj mend qe ua numeronim se sa te tilla perdornin psh gjate nje here qe i conte zysha ne mesim.Njeri arriti te thoshte 74 pastaj er nje copez te vogel mesimi.Per mua shprehja me acaruaese eshte ë -ja, te gjithe te tjerat gelltitetn nga pak.

Nazh ti nuk je nga keta apo jo :angel:

jula

Primus registratum

Po ata qe thone me vend e pa vend "dmth"? :mad:
Ne fakt nuk kam shume paragjykime, tek e fundit edhe E.Guevara perdorte ne forme tiku interkalarin "che"... :rolleyes:
Mu mbyll goja me argumenta, dmth . /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Miremengjes!

Me ty Lara skam folur ne tel ndonjehere,kam pasur kenaqesine e te folurit live. /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Gjes ylli...me duket shenje e mire qe s'po i numeron me ditet e qendrimit ne Skifolandia...po riembelsohesh apo je dorezuar? /pf/images/graemlins/smile.gif

Lara :wave:

Blendi

Primus registratum

Mirmengjes.
Eshte shume e cuditshme kur flet ne telefon me kontinentin tjeter dhe thua:
"O ma, ku mi ke cuar bluzat pa menge?!"
"O Blendi kam bere nje gabim, njeren ta kam marre mami per te te mbajtur eren."

:cry: :cry: :cry:

loaded

Primus registratum

Jam akoma ne limitin kohor ku them:"Para nje jave ne kete kohe kam qene te Patiçeri "Venezia" me filanin,filanin...".Tani behet nga kenaqesia.Kur fillon thua:"Para dy javesh ne kete kohe...",atehere eshte nga nostalgjia.
Nuk e di por ditet e para kur vjen qe nga Shqiperia ketej,e kupton falsitetin e botes ketej.Habitesh kur risheh fytyra qe ty as te ka rene nder mend te te thone:"Hey,ci sei mancato!".Kur kalon tip 2 muaj larg shumicen e personazheve te ketij filmi te trishtuar u harron emrat.Tek kthehesh,ata rishfaqen nje nga nje,me tentakulat e ngritura te gatshem te te kapin per te te futur ne boten e tyre gri,materialiste,te merzitur ku asnjeri se ka te qarte se çfare do ne te vertete.
Eshte per tu ardhur keq si disa njerez marrin kenaqesi nga blerja e sendeve te ndryshem,qe se dine kuptimin e fjales "shok",qe jetojne ne ngushtesine e tyre dhe pretendojne se rrine rehat.
Njerez qe nuk e njohin kenaqesine e vertete,ngrejne "lumturine" e tyre mbi bazen e ndjenjave negative.

-Schifolandia-Deri sa te largohemi...nervat tel...Rezistenca III(Progres dhe larg-pamje per popullin)