Me ka hipur nje dashuri e madhe per Kordelen keto dite qe c'te te themFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Kjo e qofte-rakise me trazoi "stomakun" mua :wink:
Ema, ne maje te pemew se Zeqos u hipi juve te tjerave una, breket do i kini me vete natyrisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kellire s'kemi tempizem une e ti /pf/images/graemlins/laugh.gif s'di kush na e ka vjedh /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E shef Mi Kordeeeeeeeeeeelka?Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]pyetjeve te pergjithshme mund t´u pergjigjesh vetem pergjithshem: kur hy mesuesja ne klas duhet me u cu. [/qb]Fillimisht postuar nga KuKull QarAmaNe:
[qb] Salo do te bej nje pyetje bre Lako:Simbas teje eshte me mire te mos zec vend,apo te zec? [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Dashka me u kap MAT kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Goce mblidh men'jen se nuk bohet dashnia ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une seriozisht qe kam marrje mendsh tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa Frazhil qe je re...t'met n'dore! :idea:Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]rri se po thyj nai gjo.Fillimisht postuar nga KuKull QarAmaNe:
[qb] Ti ta besh gje sparkaten ti?[/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sparkaten po qe po po une bej edhe uren fiks ne tre te nates /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb]e ke kollaj ti se e bo sparkaden pa thy gjo.Fillimisht postuar nga KuKull QarAmaNe:
[qb]Sa Frazhil qe je re...t'met n'dore! :idea: [/qb]
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Per ty ri,ke dy vjet me ket fustanin me dantella dhe portokallira!Te te vij turp,je alamet goce! :smash:Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] O Merjeme Shyri /pf/images/graemlins/laugh.gif a je tu fol per vete a per mu se me rreshqiti tymi neper goje mu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kellireeeeeeeeeeeeeeeee tu ngjitshin gjithe pleshtat e AF ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:kiss: :kiss: Shume xhan! :kiss:Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]un them se breket i shkojn. cardolloji. te tjerat le t´i venos tema.Fillimisht postuar nga KuKull QarAmaNe:
[qb] Per mu vallahi mo mir dil zhvesh se me ket fuston.Si thu ti re Salo?Ke noi gjo kunder? [/qb]
Ma puth icik me llape kur ta shofesh(mos ki frik ka poliomeliti) /pf/images/graemlins/laugh.gif .Ah edhe me duket Guadalupe eshte ErsilaFillimisht postuar nga sailor:
[qb]gaci o tuj bo akoma provat me teatrin e ndermarrjes. jon kokmdhej ne mezi u bi kostumi.Fillimisht postuar nga KuKull QarAmaNe:
[qb]
Ej mu m'ka marr shume malli per RRugacin.Ku eshte qe s'shkruan? :cry: [/qb]
he re dreq se ban mu kur flet,mo shume figura se llafe dhe tendecioze per sherr dhe per raki /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Guadalupe:
[qb] kaq e njohur paskam qene une se paskam ditur![]()
![]()
ah po mu shtua dh enje adhuruese e re /pf/images/graemlins/laugh.gif/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]