Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

loaded

Primus registratum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

100% sukseset me te fundit ktu ne Rezistenca 105.Nje grup gjimnazistesh nga Ura Vajgurore pershendesin idhullin e tyre Nazhin me Gemelli diversi-Mary /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ps:O zot na e kane shpif me ket Mary-n ksaj vere,nga 20 here ne dite e jepshin.

loaded

Primus registratum

Te betohem me thote kur jam duke bere seks me te e kam mendjen ku i kam lene breket. . Me vjen ti them "Prit Pak..." ti gjej ti marr ti palos ti ve ne cep te krevatit dhe... "Vazhdojme..."

:eek: :eek: Pupupupu ...Edhe e forta eshte se une kujtoj se i njoh femrat...
Me gjithe mend edhe kto gjera i mendoni e?Ik mer jete e poshter!

loaded

Primus registratum

Edhe te pretendosh te marresh nje pergjigje te sinqerte kur ta pyesesh:"Cfare mendon kur jemi duke bere seks?"
Se pyet fare dhe eviton me u bo njeri me sumplekse psiqike.Femrat duhen thjeshtezuar si qenie se krijojne shume komplekse idiote.Dhe thone pastaj pse behesh maskilist.Te jesh feminist eshte mazokizem ne shkallen e 37.

Dolores

Primus registratum

C ja fut pordhes kot ti Xingi ndonjehere :shrug: ......Nejse eshte ceshtje experience /pf/images/graemlins/laugh.gif

linglingbodega

Primus registratum

Xingi, me eksperience arrin ne ate pike ku ndersa jeni duke bere seks, ajo mendon ... se si ka harruar te laje dhe hekurose kemishat e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

une s`e lesha me fjete gjalle a vdek... nji ti shku afer, nji ta gudulis icik... nji t`ju ul tek prehni... koken meshtet tek gjoksi...t`shifshim a u ngrinte prej venit apo jo? :devil:

Goca

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif

Sa me ka there kjo fjala... Penelja merr kemishat e Sailorit dhe largohet per ne dhomen tjeter... :mad:

Kordelja

Valoris scriptorum

Penelin, ky rrydhat i ka ne vende te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif kujdes me gradacionin e hekurit se na bere gjemen /pf/images/graemlins/laugh.gif e nje Kellire ka AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kellireeeeeeeeeeeeeeeeee te futsha ke koshi Nr.2 i dushmanit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa shume kosha plerash kishit more, mu krijua pershtypja qe e coni jeten duke qeruar plehrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une nuk e gjeta koshin tend se do i kisha hedhur te paqeruara e do shtoja dhe ca te tjera persiper te te kish bere dushmani gropenk, po c'e do qe te tera koshat mbanin ere Kellire e hunda ime sishte per ato pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te hudhsha si plehrat e Xhulit nga kati 6 direkte ne Koshin pa numer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ngrrrrrr ... :mad: te te p****** trute.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

( edhe une kam shume pa e degju kete) /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ejjjjj.... he me heeeeee...eeeeee te lutem eeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
rri urte ce te perdhunova si blendi mbreme. E do hidherohet arua e provave pastaj.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne s`po e bejme dot me konsensus, jo mo me shkelje ligjore... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Arua=cfare eshte ?

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sailor:
...Edhe per ne letrat e kartonat t´a kisha gjetur ndonje gje.

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Vetem nje kosh perdora une Kellire /pf/images/graemlins/laugh.gif te tjerat nuk me interesonin /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.U perballova me diplomaci themeltare kellire /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif nuku me erdhi keq qe me puthnin dhe doren hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Kordele ,mos i ze bese, se ne fakt Ai duhet te beje sikur e puth, s`duhet ta puthi me gjithe mend... /pf/images/graemlins/wink.gif

Ke dore te puthi moj? (te majten e ta djathten) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Penelina une i zgjasja te dyja per te pare sa dehur isha dhe me dilte njera me e shkurter e tjetra me e gjate ( e ka fajin glok wine /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe ai mbeste me puthje diku aty ne mes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ke dore duhet te them qe me puthte mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Mesin desha me nigju une... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk eshte si zoom aparati mesi im mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Mireserini :wave:

Lingi atij qe thua ti i thone tamam sex i pergjegjshem.......ca njerez nuk dine te get loose /pf/images/graemlins/laugh.gif